• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar. Benim de dün transferim gerçekleşti. 3. Gün embriyosu iki tane koyuldu. Bağışıklık güçlendirici serum takıldı transfer öncesi ve sonrasında. 20 Kasım test günüm. Hepimize bol şans diliyorum 💕
Merhaba canım hayırlı olsun aramıza hoş geldin listeye ekledim senide , hayırlı haberler alalım inşallah ♥

Merhaba Arkadaşlar ben Ayşegül 30 yaşındayım ve 5 bucuk yıllık evlıyım 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı :KK43: en son tüp bebegımız şubatta yaptırdım 2 sıde devlet hastanesındeydı. Aralık ayında Bahçeci tüp bebek merkezıne gidiyorum 3. tedavımı ınsallah orada olucam ve son olur ınsallah :KK43: Rabbım hepımızin yüzünü güldürsun İnşALLAH
amin canım inşallah bu son olur, rabbim yüzünü güldürsün ♥

Kızlar selam yaaa acil fikirlerinize ihtiyacım var..biraz saçma gelebilir bu soracağım ama inanın şuan sizlere danışmak tan başka bişey yapamam..cumartesi transfer olmuştum çift embriyo transfer edildi..çok afedersiniz bugün WC de küçük tuvaletimi yaparken böyle beyazımsı sümüksü bişey de aktı hissettim küçük bı parca ama idrardan sonra oldu..sizce bebişlere alakası olabilirmi yani kötü bişey düşünmek istemiyorum ama tutmadı da düştümü acaba nolur bı fikir verin içim içimi yiyor ya :KK43:(
hayır canım bence onlarla alakalı değildir, kan gelmediği sürece bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Gunaydinlar
Ya ben adet olmuyorummmm gicik oldum
Son 3 senedir 24. Gun adet olurum asla saati bile degismez
Opudan sonra bile 24. Gun adet oldum
Bu ikinci adet olacak transfere basliycaz tam 4 gun gecti adetim
Test yapiyorum o da negatif cikiyo çıldırıcaaammmm
ahhh canımm benim dün 14 gün gecikti doktora gittim ilaç verdi şuan onu kullanıyorum

Selam kızlar. Bugün transferimin 5. günü ama nedense tutmadı diye düşünüyorum. Hiç belirtim yok içim buruk. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Evde idrar testi yapayım diyorum ama sizce ne zaman yapmalıyım.
kız dur bakalım hemen negatif düşünme daha erken pozitif düşün pozitif olsun

Transfer olan arkadaşlar nasılsınız belirti var mı ben sürekli belirti arıyorum ama hiç belirti yok 😂😂
Ben de çok belirti var bel ağrısı bugün çok şiddetli. Kasıklarda gerginlik, göğüslerim de yavaş yavaş acımaya başladı. Rahmimde hareketlilik var hissediyorum. Şeffaf akıntım da başladı bugün. Yatınca daha iyiyim. Bunların hepsi estrofem ve progesteronun oyunu da olabilir tabi.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Merhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize dua 🤲 ediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür 😊mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı

Kızlar selam yaaa acil fikirlerinize ihtiyacım var..biraz saçma gelebilir bu soracağım ama inanın şuan sizlere danışmak tan başka bişey yapamam..cumartesi transfer olmuştum çift embriyo transfer edildi..çok afedersiniz bugün WC de küçük tuvaletimi yaparken böyle beyazımsı sümüksü bişey de aktı hissettim küçük bı parca ama idrardan sonra oldu..sizce bebişlere alakası olabilirmi yani kötü bişey düşünmek istemiyorum ama tutmadı da düştümü acaba nolur bı fikir verin içim içimi yiyor ya :KK43:(
Progesteron jel mi kullanıyorsun canım?

Merhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize dua 🤲 ediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür 😊mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
Hayırlı olsunnnnnnnnnn🥰

Ayyy ne güzel sağlıkla gelsin bebis 💕😘🙏🏻

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah 🤲🤲

Back