• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize dua 🤲 ediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür 😊mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
ayyyy çok sevindim çok mutlu oldum canımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizelere ♥

Selam kızlar. Bugün transferimin 5. günü ama nedense tutmadı diye düşünüyorum. Hiç belirtim yok içim buruk. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Evde idrar testi yapayım diyorum ama sizce ne zaman yapmalıyım.
E daha dur bismillah canım. Çok erken. Adet günü geçmeden belirti başlamaz diyor doktorlar. Muhtemelen bizim yaşadıklarımız progesteronun oyunu. İlaçlar da her vücudda aynı etkiye sebep olmuyor. Bekliyoruz hep beraber🤷‍♀️

canım benim daha regl gelmedi ki transferim belli olsun :KK64:dün doktor ilaç verdi regl için. pazar gününe kadar kullanacağım adet olacağım kontrole gideceğim de ona göre bir tarih verilecek ooo uzun iş yani :KK70:
benmkısı dha uzun:KK12:2.regl beklıyrm 26kasım da gidicem transfere hazırlıcak aralıkta ancak olur ölme hale ölme diyorum kendime😂 millet doğuracak ben daha regl beklıyorum:işsiz:

Esteofem ilk bes gun bnde gun de 2 ondan sonra 5 gün 3 sonra 4 e cikarti corasbnde folbiol gun de 1
Canım sende lucrin vurulmuştun adetın 21. Gunu di mi? O yuzden benzer tedavı sanırım.. adetının kaçıncı gunu estrofeme başlattı? benım 5. Gun başlatmıştı

Lütfen yarın bana da haber ver 😅

Yazdığın için çokkkk teşekkür ederim ben de öyle tahmin ediyorum ama hayırlısı inş
İlk transferim de hiç belirtim yoktu bana da bu sefer tutunuyor gibi geldi üstelik dinlenince geçmesi kuşkulandırdı beni
Cnm merhabalar sonucu alınca banada haber et demiştin. 5.gün embriyosu transfer i olmuştum bugün 10.günüm değerim 485 çıktı 😘 ama değere takılma 30 la değer öğrenip artanda çok bünye meselesi.3.gün akşam sol kasıkta yumurtlama ağrısı hissettim. 1 saat sürdü. 3. Ve 4.gün eğilip kalkarken kasıklarım acıdı.ama sürekli değil tabi. Ama dinlenince geçti. Göğüs ağrısı da 8.gün başladı. Normaldede idrara çok çıkarım o yüzden onu pek çözemedim.hiç lekelenmem olmadı. Bugünde regl günüm hatta. Belirti sayılırsa bunlar işte

Merhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize dua 🤲 ediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür 😊mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
Aaaa canımmm süper🥰 kaç yumurtan toplanmıştı kaçı dollendı kaçı 5. Gune geldi canım? Rahım kalınlığında kaç oluyordu?

Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına
Baya yüksek çıkmış değer Dr birşey soyledimi ikiz olma ihtimali varmı🤰

T
Tubişko hayırlı bereketli olsun canım. Rabbim daim etsin inşaallah 😊 böyle haberler bizleri hem sevindiriyor hem de motive ediyor. Allah bir avazda doğurmayı da nasip etsin 😘

Back