- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #4.001
Yok yok takıl peşimize kuzumBen transfer olana kdr herkes doğurur artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok takıl peşimize kuzumBen transfer olana kdr herkes doğurur artık
Teşekkür ederim ☺Hayırlı olsunnnnnnnnnn
ayyyy çok sevindim çok mutlu oldum canımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizelere ♥Merhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize dua ediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
İşallah ☺Ayyy ne güzel sağlıkla gelsin bebis
Amin işallahHayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Napam okuyorum yazılanları yazaxak birşeyim de yoktakıldım peşinize zaten sizlerle bekliyorum))Yok yok takıl peşimize kuzum
İşallah ☺Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
hahaha bende aynı şeyi düşünüyorum canım yalnız değilsinBen transfer olana kdr herkes doğurur artık
ahahah ii bari yalnz değilim zamanda geçmiyor ki senin ne zaman transferhahaha bende aynı şeyi düşünüyorum canım yalnız değilsin
canım benim daha regl gelmedi ki transferim belli olsun dün doktor ilaç verdi regl için. pazar gününe kadar kullanacağım adet olacağım kontrole gideceğim de ona göre bir tarih verilecek ooo uzun iş yaniahahah ii bari yalnz değilim zamanda geçmiyor ki senin ne zaman transfer
E daha dur bismillah canım. Çok erken. Adet günü geçmeden belirti başlamaz diyor doktorlar. Muhtemelen bizim yaşadıklarımız progesteronun oyunu. İlaçlar da her vücudda aynı etkiye sebep olmuyor. Bekliyoruz hep beraberSelam kızlar. Bugün transferimin 5. günü ama nedense tutmadı diye düşünüyorum. Hiç belirtim yok içim buruk. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Evde idrar testi yapayım diyorum ama sizce ne zaman yapmalıyım.
benmkısı dha uzun2.regl beklıyrm 26kasım da gidicem transfere hazırlıcak aralıkta ancak olur ölme hale ölme diyorum kendime millet doğuracak ben daha regl beklıyorumcanım benim daha regl gelmedi ki transferim belli olsun dün doktor ilaç verdi regl için. pazar gününe kadar kullanacağım adet olacağım kontrole gideceğim de ona göre bir tarih verilecek ooo uzun iş yani
Canım sende lucrin vurulmuştun adetın 21. Gunu di mi? O yuzden benzer tedavı sanırım.. adetının kaçıncı gunu estrofeme başlattı? benım 5. Gun başlatmıştıEsteofem ilk bes gun bnde gun de 2 ondan sonra 5 gün 3 sonra 4 e cikarti corasbnde folbiol gun de 1
Cnm merhabalar sonucu alınca banada haber et demiştin. 5.gün embriyosu transfer i olmuştum bugün 10.günüm değerim 485 çıktı ama değere takılma 30 la değer öğrenip artanda çok bünye meselesi.3.gün akşam sol kasıkta yumurtlama ağrısı hissettim. 1 saat sürdü. 3. Ve 4.gün eğilip kalkarken kasıklarım acıdı.ama sürekli değil tabi. Ama dinlenince geçti. Göğüs ağrısı da 8.gün başladı. Normaldede idrara çok çıkarım o yüzden onu pek çözemedim.hiç lekelenmem olmadı. Bugünde regl günüm hatta. Belirti sayılırsa bunlar işteLütfen yarın bana da haber ver
Yazdığın için çokkkk teşekkür ederim ben de öyle tahmin ediyorum ama hayırlısı inş
İlk transferim de hiç belirtim yoktu bana da bu sefer tutunuyor gibi geldi üstelik dinlenince geçmesi kuşkulandırdı beni
Sistem aynı canım. Neresi sana uyuyorsa. Hakkında hayırlısı olsunben Ankara bahçecide yaptırmayı dusunuyorum ınsallah
Bat 19 kasım daha geçmedi de bugün opunu 8. Günü bide tarlusal içtim. O yüzden geçiyo gibi geldi banasenin kaç gün oldu gecikeli
Aaaa canımmm süper kaç yumurtan toplanmıştı kaçı dollendı kaçı 5. Gune geldi canım? Rahım kalınlığında kaç oluyordu?Merhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize dua ediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
Yetişin bacılar haydi biz de üçümüz bir gidelim transfereFly3646 benide bekleyiiin
Hahah cidden banada oyle gelıyo 21 inde transferım ama bakıyorum herkes transfer olmuşBen transfer olana kdr herkes doğurur artık
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınaMerhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize dua ediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı
Tubişko hayırlı bereketli olsun canım. Rabbim daim etsin inşaallah böyle haberler bizleri hem sevindiriyor hem de motive ediyor. Allah bir avazda doğurmayı da nasip etsinMerhabalar arkadaşlar bugün 10.günüm 5.gün emriyo transfer i oldum 1 tane. Değerim 485 çıktı işallah ☺ sağlıcakla artar. Perşembe tekrar kan vercemBu sabah baya geç kan verdim benim hastane Anıtkabir'in ordaydı. Oraya çıkan tüm yollar kapandı. 2 sa araba kullandım resmen dur kalk. Benim değerime çok takılmayın 30la öğrenip değeri katlanan çok. Bünye meselesi..Rabbim bu yolda uğraşan herkesi ferahlığa kavuştursun hepinize dua ediyorum.28 yaşındayım ama rahim inceliğimvar ve yumurtalıklarım çok zayıf. İlaçlarım raporu aştığı için 2 kat para ödedim hep. Eşiminde spermde sayı ve hareket sorunu var. 2 aşılama 1 negatif tüp bebek denemem var. Bu 2.tüp bebekti. Şükür mutlu olduk bugün. Sorusu olan varsa seve seve cevaplarım. Hiç lekelenmem olmadı