- Konu Sahibi pembiss123
- #3.941
Yaa çok tatlısın biz eşimle yılda 2 kere İstanbula gezmeye geliriz zaten, bebis olursa artik onu da alır giderizIstanbula el öpmeye getirirsiniz kuzuları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok tatlısın biz eşimle yılda 2 kere İstanbula gezmeye geliriz zaten, bebis olursa artik onu da alır giderizIstanbula el öpmeye getirirsiniz kuzuları
Beni yarım saat yatırdılar. Hatta eşim 10 dakika daha yat öyle gidelim dediAllah razı olsun canım 1 buçuk saat kadar yattım
yaaaa süpürmeden uyuya kalmışım.ayy cok hossun. dukkani supuruk cikican da ben mi oyaliyorum seni
Olmamıştır canım merak etme bu gaz olayı çok fena ama Dün akşam karnım burnumda gezdim 9 aylık hamile gibiKuzum kabız değilim çok şükür rahat cikabilirim ama gaz çok var malesf dün geceden beri..kayısı yedim sabah aç karnına,aynı zamanda havuç suyu taze sıkılmış içtim kahvaltıda,yoğurt yedim içine haslanmis yumurta beyazı yedim rahat çıktım arkdşlar çok şükürama gaz şikayetim karın ağrısı sancı şeklinde olunca gece korktum bisy olmamistir dimi ikinmadim da..
Yaaa bebekle ilgili olunca kırmızımsı oluyor içim rahatladi biraz cnm ya çok tesekkurlerAllah korusun bebekle alakalı kötü bişey olsa kırmızı olurdu. Vajinal mukus anladigim kadariyla. Yoğun gelmiş sadece.
Daha erken cnm bence benimde 5.gun embriyosu çift embriyo transfer edildi test için 8.gun sonrasını bekle benceSelam kızlar. Bugün transferimin 5. günü ama nedense tutmadı diye düşünüyorum. Hiç belirtim yok içim buruk. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Evde idrar testi yapayım diyorum ama sizce ne zaman yapmalıyım.
Ya sorma ben şuan resmen 4aylik gbiyim eşimde şaşırdı bu kdr şişmesi normal mi diye gece uykumda karın ağrısı gaz sancısı durduk yere üstelik yediğine içtiğimede çok dikkat ettim gaz için duphalacta içmek mantıklı değil duphalac gazı arttırır daha fazla ..Olmamıştır canım merak etme bu gaz olayı çok fena ama Dün akşam karnım burnumda gezdim 9 aylık hamile gibi
Cumartesi transfer oldum ben çift emriyo transfer edildi 5.gun embriyosuydu..8.gunden sonra test yapmayı planlıyorum daha erken degilmi kızlar 5.gün test için?Bilmiyorum korkuyorum da bir yanım da çok meraklı sabah uyanır uyanmaz yapılmalı test 6. Günde çıkar mi
Canım bende progestoron iğne kullanıyorum şu an ama göbekten yapılan türünü. Göbekten olan ilaç hiç can yakmıyor sadece bir kaç saat sizi yapıyor ama sizin bahsettiğiniz kalçadan yapilan gibi öldürmüyor. Adı prolotex ancak bunu devlet karşılamıyor, ben canım acımasın diye alıyorum artık ne yapayımBen progesteron iğne kullanmıştım kalcadan cok agır bi ilaç transferden sonra 3 gun kramp girdi tutunmaya mı calışıyo acaba dedım sonra bi daha hiç girmedi negatif olmuştu zaten. Ama her vucut farklı bazılarının rahım yapısı daha serttır onda belki emb yerleşirken kramp yapabılır bazılarının daha yumusaktır yapmaz. Estrofem kullanıyorum 1.6 olan tsh degerım estrofemden sonra 2.60 olmuş doktor troide başlattı bazı vucutlarda estrofem tshı cıkarabılıyomuş her vucut farklı işte
Canım transferin ertesi günü bende rahimde sızlama oldu, ama uykudan uyandıracak kadar değil, sonraki günlerde de sag kasikta ağrı oldu. Bir doktoruna sor istersenKizlar transfer olanlar da 1. Gun kasik agriniz oldumu.uykudan uyandirdi agri beni. Yasayan var mi?
Ben hiç böyle bir sıkıntı çekmedim. Umarım bir an önce çözülür sıkıntıS Seldadogan merhaba canım benimde transferim dün oldu, ilk gece 1.gece karınağrısı ve gaz sorunu oldu bayağ uykudan uyandırdı gaz sorunu sancı girdi karnıma gece kalkıp yürüdüm mecbur ikinmakta istemiyorum korkuyorum ikinmakta..seninde böyle mi oldu
Olacak demi inşallah güzel olacak inşallah yuvalarımızın şenliği onlarla ikiye katlanacak ❤çok teşekkür ederimHayatım yanında nasıl kimse olmayacak? Minik kuşların orda seni bekliyo. Evlatta daha büyük destek olur mu ☺
Bende 8. Gün yapmayı düşünüyorumDaha erken cnm bence benimde 5.gun embriyosu çift embriyo transfer edildi test için 8.gun sonrasını bekle bence
Ben dış gebelik geçirdim transferden sonra ağrım olmadı canım. Bir hafta sonra sonucu öğrendim değerim çok düşuktu sonradan adet ağrısı gibi ağrılar ve kanamam olmuştu. Bence senin ki yerleşiyor canım güzel düşünelimKızlar, bugün transfer günü haric transferin 6. Günü. Son iki üç gündür sag kasık, yumurtalık bölgemde ağrı var. Yani ağrı gibi de değil sanki yangın var iceride, öyle bir durum. Off bu durum normal mi? Aklıma dış gebelik geliyor, gidip tüpün içine yerleşmiş olmasın yaramaz.
Aynı ben kuzum ya gece de rahat uyuyamıyorum iki akşamdır, aynen duphalac gazı arttırıyor ben de o yüzden kullanmıyorum sen ilaç olarak ne kullanıyorsun şuanYa sorma ben şuan resmen 4aylik gbiyim eşimde şaşırdı bu kdr şişmesi normal mi diye gece uykumda karın ağrısı gaz sancısı durduk yere üstelik yediğine içtiğimede çok dikkat ettim gaz için duphalacta içmek mantıklı değil duphalac gazı arttırır daha fazla ..
Canım arkadaşların dediği gibi ya progestan fitilin artıkları ya da yumurtlamayla alakalı. Normal tedavi olmadığım aylarda bazen benimde böyle bir akıntı gelirdi, o aslında yumurtanın döllenme ye acayip müsait olduğunu gösterip normal yolla gebe kalmaya çalışanlar o akıntıyi takip ederdi. Belki öyle bişey geldi senden de. Ama embriyolara zarar gelmemiştir içini ferah tutKızlar selam yaaa acil fikirlerinize ihtiyacım var..biraz saçma gelebilir bu soracağım ama inanın şuan sizlere danışmak tan başka bişey yapamam..cumartesi transfer olmuştum çift embriyo transfer edildi..çok afedersiniz bugün WC de küçük tuvaletimi yaparken böyle beyazımsı sümüksü bişey de aktı hissettim küçük bı parca ama idrardan sonra oldu..sizce bebişlere alakası olabilirmi yani kötü bişey düşünmek istemiyorum ama tutmadı da düştümü acaba nolur bı fikir verin içim içimi yiyor ya (
Yarın sabah bende yumoşlarımı toplamaya gidiyorum eşimde tese olacak dualarınıza talibim inşallah sağlıklı embriyolarım olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım, pozitif sonuçlar al inşallahÖyle yapacağım canım bu tuvalet tutma işi hiç bana göre değilmiş yahu
tüp bebek te dış gebelik çok ama çok düşük heleki tüplerde dış gebelk oluşması oldukca düşük aklına öle kötü şeyler getirme.ben dış gebelik geçirdm doğal yolla.ağrısı kanaması ağır bir durumdur.yanma başka bir semptomdur.dayanılmayacak gibiyse druna danışKızlar, bugün transfer günü haric transferin 6. Günü. Son iki üç gündür sag kasık, yumurtalık bölgemde ağrı var. Yani ağrı gibi de değil sanki yangın var iceride, öyle bir durum. Off bu durum normal mi? Aklıma dış gebelik geliyor, gidip tüpün içine yerleşmiş olmasın yaramaz.
Yok cnm korkmaKuzum kabız değilim çok şükür rahat cikabilirim ama gaz çok var malesf dün geceden beri..kayısı yedim sabah aç karnına,aynı zamanda havuç suyu taze sıkılmış içtim kahvaltıda,yoğurt yedim içine haslanmis yumurta beyazı yedim rahat çıktım arkdşlar çok şükürama gaz şikayetim karın ağrısı sancı şeklinde olunca gece korktum bisy olmamistir dimi ikinmadim da..