- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.921
Sen onden git ben seni takip ederimBiteli 2 gün oldu . Seni bekliyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen onden git ben seni takip ederimBiteli 2 gün oldu . Seni bekliyor galiba
yok malesef yaptırmadık hepsı devlette yaptırdıkBenim de 3. Tedavim ve ben de 3.'de orayı tercih ettim. 5. Güne giden embriyom hiç olmadı. Burda 4 tanesi gitti. Ve 8 döllenmiş yumurtadan. Eşin hiç tüp bebek merkezinde test yaptırdı mı?
Hakkınızda hayırlısı olsun. Herşey çok güzel geçsin inşaallahYarın sabah bende yumoşlarımı toplamaya gidiyorum eşimde tese olacak dualarınıza talibim inşallah sağlıklı embriyolarım olsun
Est. anca beraber kanca beraberSen onden git ben seni takip ederim
Gelirse içinde tut o zamn beni bekleEst. anca beraber kanca beraber
Rabbim isinizi kolaylastirsin, guzel kapilar acsin ins. sen birde para mevzusunu dusunup canini sikma. zaten tedavide kadinlar ön planda para kismi da esinde olsunzorlıycak ama yapacak bısey yok malesef 15.000 tl falan kredı cektık yetmezse artık borc buluruz
Devlette de tüp bebek bölümü var ya ondan sordum. Ürolojide mi verdi yoksa tüp bebek biriminde mi?yok malesef yaptırmadık hepsı devlette yaptırdık
Protesgan iğne değil fitil puruloton iğne canım 3 günde birBana doktorum onceki transferımde progesteronu 2 ampulu tek bir kerede vurdurmamı soylemişti sen ayrı ayrı mı yaptıryosun 3ünüde?
Yavrum ben yapmiyorum ki kendi bekliyo zaten şaka bi yana gece birden şiddetli bi sancı geldi geçti. Bugün yarın gelir galibaGelirse içinde tut o zamn beni bekle
Aynı ben gibi içinde tutmamış gibi geliyorSelam kızlar. Bugün transferimin 5. günü ama nedense tutmadı diye düşünüyorum. Hiç belirtim yok içim buruk. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi. Evde idrar testi yapayım diyorum ama sizce ne zaman yapmalıyım.
Miniklenmiş gelmiş birileri ☺ hadi hayırlısı olsun kuşumCanım şuan öyle yapacağım insan adım atsa bişey olur mu diye düşünüyor
Canım evde test yapsak çıkar mı acaba sonuçAynı ben gibi içinde tutmamış gibi geliyor
Yaa gelir o zman az kalmış benim de bir hafta sonra gelir aramiz az olurYavrum ben yapmiyorum ki kendi bekliyo zaten şaka bi yana gece birden şiddetli bi sancı geldi geçti. Bugün yarın gelir galiba
Içi boş olunca sağlıksız olmuyorsun ki güldürdün beni. Igneyle folikülleri büyütüyolar ya, 16 mm'ye kadar içinde yumurta gelişebiliyor. Senin ufak folikülleri toplamışlardır da ondan içi boştur. Bayan kuruntuCanım bana da sebebsiz diyorlardı tüp bebek yaptırana kadar yumurta toplamada 12 yumurtanın 6 sının içi boş çıktı
Bilmiyorum korkuyorum da bir yanım da çok meraklı sabah uyanır uyanmaz yapılmalı test 6. Günde çıkar miCanım evde test yapsak çıkar mı acaba sonuç
Senin için direnicem. Tutabildigim kadarYaa gelir o zman az kalmış benim de bir hafta sonra gelir aramiz az olur
sebesiz inferlite canım o kadar hastanelere gıttım biride cikip su sorunun var demedı sorun yok dıyolar ama tutmuyor
CD değerlerine baktırdınmı benim de sebebi bılunamıyordu şimdiki doktorum CD değerlerimi istedi çok kötü çıktı vucudumdaki bu hücreler iyi kötü ne varsa yabancı kabul edip yok ediyor bunun için ilaç kullanıyorum ayrıca transferden bir gün önce makrofaj aşısı yaptılar ismi böyle ama aslında aşı değil aynı tranfer gibi rahmime yerleştirdiler en azından sıkıntı bulundu yeni bir yöntemmiş haa birde embriyoların genetiğe gönderildimi benim iki tanesi normal gelmedi mesala onlar transfer edilmiş olsaydı zaten tutmayacaktısebesiz inferlite canım o kadar hastanelere gıttım biride cikip su sorunun var demedı sorun yok dıyolar ama tutmuyor
hangı bahcecıde yaptırıyorsun tranferın oldumu ne kadar tuttu ?Benim de 3. Tedavim ve ben de 3.'de orayı tercih ettim. 5. Güne giden embriyom hiç olmadı. Burda 4 tanesi gitti. Ve 8 döllenmiş yumurtadan. Eşin hiç tüp bebek merkezinde test yaptırdı mı?
Bence yapmayın Kızlar ben geçen transferde cok erken yaptım haliyle negatif çıktı cok üzüldüm ağladım doğru düzgün ilaçları kullanasım gelmedi iş yaptım hep olumlu olacağı varsa da olmadı test gününüz hangi günse o zaman yapın belki geç tutunur boşuna üzmeyin kendiniziCanım evde test yapsak çıkar mı acaba sonuç
Hoş geldiniz ikimiz deGünaydın kızlar ben bebislerimi aldım geldim