• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Hadi gözünaydın canım inşallah pozitif sonuçlar alırsın😊 ben de yaşadım, normalde de kabız olmaya çok müsait bi bünyem var. Doğal yolla zor çözülür duphalac içtim ilk iki gün ama tabi o da aşırı gaz yaptı. En azından tuvalete gidebildim ama. Araştırdım bi zararı olur mu diye çok. Bir yazıda şöyle diyordu:" rahminiz ortalama yumruğunuz kadardır. İki elinizi birleştirin, normalde rahim bu şekildedir. Ellerinizin arasına ufak bi top koyun, bebek büyümeye başladığında rahminiz onunla beraber şekillenip büyüyecektir. İçinde özel bir sıvı vardır ve rahim kasılmaları normal kasılmalardan farklıdır. Bu yüzden ıkınma, eğilme gibi durumlar embriyoya zarar vermez. Rahim kasılmalarını önlemek ve kaslarını geliştirmek amacıyla progestron hormonu kullanılır." şeklinde. Yabancı kaynaktan çevirdim. İçim rahatladı bunu okuyunca.
Elbette farklıdır rahım kası Rabbim herşeyı dört dörtluk yaratmış🤲 Bencede ıkınma etki etmez ama insan psikolojık etkılenıyo bu ssferde acaba bişey mi oldu diye

Merhaba Arkadaşlar ben Ayşegül 30 yaşındayım ve 5 bucuk yıllık evlıyım 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı :KK43: en son tüp bebegımız şubatta yaptırdım 2 sıde devlet hastanesındeydı. Aralık ayında Bahçeci tüp bebek merkezıne gidiyorum 3. tedavımı ınsallah orada olucam ve son olur ınsallah :KK43: Rabbım hepımızin yüzünü güldürsun İnşALLAH
Sorununuz neydı kuzum?

sebesiz inferlite canım o kadar hastanelere gıttım biride cikip su sorunun var demedı sorun yok dıyolar ama tutmuyor :KK43:
Canım daha cok yumurta ve sperm toplanınca anlıyolar aslında bazen yumurtalar kalitesiz oluyor bazen tumurtanın dıs ceperi fazla kalın oluyomuş sperm delemıyomuş. Bende 30 yasındayım🤗

Günaydın arkadaşlar,transferimiz olduk çok şükür🧿🙏 aldık bebemizi, ancak size sormak istediğim gece çok gaz sancım karın ağrım oldu benim progestan hem fitil hem iğne oluyorum transfer sonrası yoğun gaz ilk gece hemde yaşayan var mı?? Çaresi nedir bunun gaz çıkarmak için ikinmakta istemiyorum ama sancilaniyo ara ara karnım korktum ne yapabilirim
Cnm bende hem fitil hem iğne oluyorum günlük. Bendede çok gaz vardı. Su iç aralıklı yürü. Bu gaz kabızlıktansa eğer duphalak diye şurup var ondan kullan. Dr una danışarak. Çünkü bana kabız olmicaksın ve ıkınmicaksın dediler

Merhaba Arkadaşlar ben Ayşegül 30 yaşındayım ve 5 bucuk yıllık evlıyım 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı :( en son tüp bebegımız şubatta yaptırdım 2 sıde devlet hastanesındeydı. Aralık ayında Bahçeci tüp bebek merkezıne gidiyorum 3. tedavımı ınsallah orada olucam ve son olur ınsallah :( Rabbım hepımızin yüzünü güldürsun İnşALLAH
Cnm işallah sonuca ulaşırsınız. Bahçecinin laboratuvar ı iyi diye duydum. Bende aşılama ve tüp bebek yaptırdım devlette. Mantıkları 3 rapor hakkı var zaten illaki olur.bana şeffaf gelmediler. Şimdi özeldeyim sonuç bekliyorum

Canım daha cok yumurta ve sperm toplanınca anlıyolar aslında bazen yumurtalar kalitesiz oluyor bazen tumurtanın dıs ceperi fazla kalın oluyomuş sperm delemıyomuş. Bende 30 yasındayım🤗
valla 2 tüp bebekde devlette oldu ilkinde 3 yumurta toplandı 1 tanesı 3 gune geldı transfer oldu 2. tüp bebekte 14 yumurta toplandı sadece 2 tanesı 5 gune geldı 1 tanesı transfer oldu digeri top 1 tane bile donmus emrıyo yok bende yumurtalar kaliteisnden ve spermden şüphelenıyorum ama devlette ilgi sıfır o yuzden artık her seyı göze aldım mecbur özele gidicem

Çok güzel konuşuyorsun inşallah öyle olur dediğin çok doğru ama insanın bilen birilerinden duyması çok iyi oluyor biliyorsun ama duymak istiyorsun çünkü ihtiyacım olan destek.. kimse yanımda olmayacak tek hissettiğim için de geriliyor olabilirim bilmiyorum çok etkenim var çok teşekkür ederim adım adım dinleyecem seni inşallah ❤
Hayatım yanında nasıl kimse olmayacak? Minik kuşların orda seni bekliyo. Evlatta daha büyük destek olur mu ☺

Back