- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.841
Ve aleyküm selam canım hoş geldin güzel haberlerle gel inşallah ♥SELAMUNALEYKUM KIZLAR BEN NAGIHAN NASIPSE HAFTAYA YUMURTA TOPLAMA İSLEMİM OLUCAK SUAN MENOPUR İGNE KULLANIYORUM ALLAHIM EMEKLERİMİZİ BOŞA CIKARMASIN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN BENDEN
Aminn kuzum sağolasın
Canım 21 inde transferım var transfer sürecine hazırlıkta kullanıyorum estrofemisupermis yeni transferde isteyeyim bana da yazsin Dr umhangi asamada kullaniyorsun estrome i. ben gecen ay ki tedavimde kullanmadim.
sabah 2 kayisi ustune 1 bardak su sifa oldu banadaduzene girdigi icin 3 gunden sonra yemeyide biraktim.
Transfer den sonra birbuçuk saat birşey yiyip içme denildi sonrasında azar azar ye ilaçlarını al denildi zaten eve geldiğimde akşam 21 gibi idi sinra uyudum kalkarkalkmaz yoğurt tüketim gaz çok aşırı olmadı bol bol su iç baharattan uzak dur gaz yapar bana denmisti gaz olabilir kendini çok kasma tutma bol bol su içKizlar cevap bekliyorum gaz sancısı sıkıntısı çeken varmı karnına sancı giren gece uyurken gaz sancısı ? Bende ilk günden oldu..doktoruma yazsam mi şurup veya herhangi bi ilac veriliyormu
Esteofem mi kalcadan progesteron mu?Ben günde üç kez alıyorum o ilacı
Sabah oldu canim benim gaz var evet ama sukut rahat cikartiyorum. Aslinda ben gazı zor çıkaran bir insanim. Kalktım ben de gezdim biraz rahatladım. Ama arada bir sancı var kasik ağrısıS Seldadogan merhaba canım benimde transferim dün oldu, ilk gece 1.gece karınağrısı ve gaz sorunu oldu bayağ uykudan uyandırdı gaz sorunu sancı girdi karnıma gece kalkıp yürüdüm mecbur ikinmakta istemiyorum korkuyorum ikinmakta..seninde böyle mi oldu
Progesteron bütün bagrsagı etkılıyo benıde kabıx yapmıştıGünaydın arkadaşlar,transferimiz olduk çok şüküraldık bebemizi, ancak size sormak istediğim gece çok gaz sancım karın ağrım oldu benim progestan hem fitil hem iğne oluyorum transfer sonrası yoğun gaz ilk gece hemde yaşayan var mı?? Çaresi nedir bunun gaz çıkarmak için ikinmakta istemiyorum ama sancilaniyo ara ara karnım korktum ne yapabilirim
sagolasin... eger kabizlik yasarsan bunlari alin diye esime surup ve ilac ismi vermislerdi. ben dogal yolla halledeyim diye istemedim. eger sana kayisi vb faydasi olmazsa surup deneyebilirsin.Canım 21 inde transferım var transfer sürecine hazırlıkta kullanıyorum estrofemionuda denerım daha once denediğimde fayda etmemişti
Protesgan gunde 3 kez vajinA proton kalça 3 günde bir estrofem günde 3 kez ağız yolu ile diğerleri göbekten iğne folik asit d vitamini coraspirin birde deltacortrilEsteofem mi kalcadan progesteron mu?
Kayısı ye bende de kabızlık problemi var kayısı suyu ve kuru kayısı tuvalete rahat cıktım.Sabah oldu canim benim gaz var evet ama sukut rahat cikartiyorum. Aslinda ben gazı zor çıkaran bir insanim. Kalktım ben de gezdim biraz rahatladım. Ama arada bir sancı var kasik ağrısı
Hadi gözünaydın canım inşallah pozitif sonuçlar alırsınGünaydın arkadaşlar,transferimiz olduk çok şüküraldık bebemizi, ancak size sormak istediğim gece çok gaz sancım karın ağrım oldu benim progestan hem fitil hem iğne oluyorum transfer sonrası yoğun gaz ilk gece hemde yaşayan var mı?? Çaresi nedir bunun gaz çıkarmak için ikinmakta istemiyorum ama sancilaniyo ara ara karnım korktum ne yapabilirim
Yedim canim kayısı incir yedim aç karnınaKayısı ye bende de kabızlık problemi var kayısı suyu ve kuru kayısı tuvalete rahat cıktım.
Hadi gözün aydın canimHerkse mrb.lar bnde doktordan geldim şimdi transfer sürecine girmiş bulunmaktayım estrofm corosbn folbial verdii banada doktrm.29 kasımda transfrm olucak insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?