- 5 Eylül 2020
- 284
- 460
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.801
Hep beraberrr Aralık ayı transferlerde burada kalsın sizlerinde yanında olmak isterizAmin canim inşaallah. Karı koca gidin, anne baba çocuk dönün inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep beraberrr Aralık ayı transferlerde burada kalsın sizlerinde yanında olmak isterizAmin canim inşaallah. Karı koca gidin, anne baba çocuk dönün inşaallah
Öncelikle elinden geldiğince sakin olmaya çalış. Şu yazdıklarını okursan herşeyin kendinden kaynaklandığını fark edeceksin. O an ki o güzel ana odaklan. Randevu saatine yarım saat kala su içmeyi birakmiş ol. Ve midenin boş olduğunu hatırla. Geçen sefer ki gibi istifra etmenin mümkün olamayacagini düşün. Sabah uyandığında tebessümle çık yataktan. Herşey çok güzel olucak de. Kapidan cikarken dua oku. Operasyona hazirlanirken oku. Catala gülümseyerek çık. Ve 5 dakika sonra herşeyin bitmiş olacağına odaklan bebeklen ve gel biz burdayız ❤Çok şu içtim ilaçlarda bana çok baskı yapmıştı transfer yapılır yapılmaz orada istifra ettim beni bi boğulma aldı içim dışıma çıktı sıcaklık bastı yüzüme ben çok çabuk etkileniyorum herşeyden ve dr bana mesanen daha dolmamış deyince bayağı üsteledim suyun tadı bile bi tuhaf olmuştu baskı altında gibiydim ne olursa tutma olasılığını artırabilirim ilk denememde bunları yaşamama rağmen kimyasal gebelik oldu bazen bu yüzden mi öyle oldu diyorum
Valla benim o konu çok şaibeli zaten. Yarın adet olsam transfer kasıma kalıyoHep beraberrr Aralık ayı transferlerde burada kalsın sizlerinde yanında olmak isteriz
Kasımlarda aralıklarda bizim bacımValla benim o konu çok şaibeli zaten. Yarın adet olsam transfer kasıma kalıyo
Koca iki ayı zapt ettikKasımlarda aralıklarda bizim bacım
Karşılıklı enerji ile alakalı baksana alıştı herkes birbirineKoca iki ayı zapt ettik
Evet ya ben çok sevdim herkesi. Kimse art niyetli değil, herkes birbirinin halinden anlıyor. Samimi buluyorum herkesin duygularını. ŞahaneKarşılıklı enerji ile alakalı baksana alıştı herkes birbirine
sonuna kadar katiliyorum bende yapmistim ve cok rahat oldu.Arkadaşlar küçük bir tavsiye transferden önce evi ocağı tip köşe temizleyin kendi kişisel temizliğinizi de halledin ha bide yemeği gitmeden hazırlamayı unutmayın kolaylık olmuş olur
Bende öle yaparım artık:) mantıklı tutarsa zaten doğana kadar yatıcam ben vay halime benmsonuna kadar katiliyorum bende yapmistim ve cok rahat oldu.
insallah bende sonuna kadar esimi calistiricamBende öle yaparım artık:) mantıklı tutarsa zaten doğana kadar yatıcam ben vay halime benm
Ahahaha.valla ben yatmak zorunda olmasam hiç oturmam yerimde benm tüp bebekle bile bitmiyor ,tutsa,serklaj mecburi,ardına yatarak hamilelik.kocayı çalıştırma fikri güzelde yatma fikri iticiinsallah bende sonuna kadar esimi calistiricam
sonu guzel olsun da surecte mutlaka zorluklar olacak.. ins kolay bir hamilelik gecirirsin transferden sonra 12 gun pregesterone ignesi vurundum, eger tutsaydi 3 ay daha vurunacaktim. her aksam esim igne yaparken `zor gelsede sonucu iyi olsun da 3 ay daha cekerim` diyordum nasip olmadi :) hamileligi simdiden hic dusunme, hersey cokkkk guzel olacak Allah in izniyleAhahaha.valla ben yatmak zorunda olmasam hiç oturmam yerimde benm tüp bebekle bile bitmiyor ,tutsa,serklaj mecburi,ardına yatarak hamilelik.kocayı çalıştırma fikri güzelde yatma fikri itici
bizede zordan dikenli yollar napalımgül bahçesi olmasa çekilirmi bunlar.ya o iğneye nasıl dayandın çok ağrılı bir iğneadı bile ürkütüyor benisonu guzel olsun da surecte mutlaka zorluklar olacak.. ins kolay bir hamilelik gecirirsin transferden sonra 12 gun pregesterone ignesi vurundum, eger tutsaydi 3 ay daha vurunacaktim. her aksam esim igne yaparken `zor gelsede sonucu iyi olsun da 3 ay daha cekerim` diyordum nasip olmadi :) hamileligi simdiden hic dusunme, hersey cokkkk guzel olacak Allah in izniyle
hala yerleri agriyor napalim hasretin dinmesi icin bu surecte herseye katlaniyorsun... insallah emeklerimizin mukafatini alalim da bu gunleri gulerek anarizbizede zordan dikenli yollar napalımgül bahçesi olmasa çekilirmi bunlar.ya o iğneye nasıl dayandın çok ağrılı bir iğneadı bile ürkütüyor beni
vışşş yajık bize Sonuç bu iştehala yerleri agriyor napalim hasretin dinmesi icin bu surecte herseye katlaniyorsun... insallah emeklerimizin mukafatini alalim da bu gunleri gulerek anariz
cok sirinnn. sen gece kususun galiba :) bu saatlerde bi sen ayaktasinvışşş yajık bize Sonuç bu işte
uyumaya direniyorum aslında çok uykum var geceleri daha sakin oluyo buralar kafa dinliyorumcok sirinnn. sen gece kususun galiba :) bu saatlerde bi sen ayaktasin
ayy cok hossun. dukkani supuruk cikican da ben mi oyaliyorum seniuyumaya direniyorum aslında çok uykum var geceleri daha sakin oluyo buralar kafa dinliyorum