Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

bu donemde hersey normal bence :) 3 defa transfer oldum hepsinde uykusuzluk yasadim. normalde sakin bir yapim olmasina ragmen bu donemlerde ilaclardan yada stresten butun uyku duzenim altust oluyor.
Bence sen durumunu Dr una bildir ve kullandigin ilaclarin yan etkilerini de oku. Hic degilse icin rahat eder...

Çok güzel konuşuyorsun inşallah öyle olur dediğin çok doğru ama insanın bilen birilerinden duyması çok iyi oluyor biliyorsun ama duymak istiyorsun çünkü ihtiyacım olan destek.. kimse yanımda olmayacak tek hissettiğim için de geriliyor olabilirim bilmiyorum çok etkenim var çok teşekkür ederim adım adım dinleyecem seni inşallah ❤

Çok çok çok geçmiş olsun Bir an önce güzel haberler alın inşallah,çifte mutluluk yaşayın

Bol bol dua edin en kolay zamanın geldiğini,bunca tedavinin sona erdiğini minik bir işlem yapılacağını ve biteceğini kendinize sürekli söyleyin.Bir de nefes alın yani gerçekten derin derin nefes alın nefesinize odaklanın.Endişe edince ya da korkunca nefes almayı unuturuz daha kısa daha kesik nefesler alırız ya da tutarız.Mutlaka derin derin nefes almayı unutmayın.Sevdiğiniz bir dizi varsa beklerken telefonunuza indirin onu açın.Komedi tarzı olursa daha iyi olur tabii .Ya da bir gün önceden telkin edici cümleler yazıp bunları okuyabilirsiniz.Sesli bir biçimde okumanız endişenizi dizginlemenize yardımcı olacaktır.

hersey cokkk guzel gececek ve sen bile sasiracaksin `bu kadarmiydi` diye. zaten oranin yogunluguyla hicbirseyin farkina varamadan hemen olup bitiyor.. virusten dolayi mi esinin yaninda girmesine izin vermiyorlar? eger iyi gelecekse IVF yaptiranlarin belgeselleri var, gecirdigi surecler ve mutlu son :) onlari izleyerek bu surece kendini hazirlayabilirsin.. bunun gibi;

Aynen canım cok yatmaktan oluyor belirti aramamak lazım insallaj pozitif aldıktan sonra başlıyormuş belirtiler
Benım bi arkadasımın 5. Gunu emb idi 7. Ya da 8. Gun mu ne yatarken anıden kasıgına bıcak saplanır gbi bişey olmuş pozitifi gordu heralde iyice yerleşıyodu o agrı yaptı. Bence belirti olursa anca boyle bişey olur rahımde bi agrı bıcak saplanması ya da bazılarında yerleşme kanaması oluyomuş bazılarındada hiç bişey olmuyomuş oyle pozitifi goruyolar

Bence o belirti saymamak gerek mesela bende asilamada rahimde sızlama oldu sonuç negatif progestan aldığımız ilaçtan dolayı rahim sızlar mis geçenlerde 3.günün idi yine oldu ama asilmada öyle olduğu için onu belirti saymadım rahmin agırması günde 3 kez alınan ilaçtan bence

Bende ne zaman estrofemee başlasam uyku manyagı oluyorum hep uyuyorum bana yatak verseler orda hayatıma devam edebılırım o derece bi de kabızlık oluyo kızlar ya 3. Gunum tuvalete gidemedım

Ben progesteron iğne kullanmıştım kalcadan cok agır bi ilaç transferden sonra 3 gun kramp girdi tutunmaya mı calışıyo acaba dedım sonra bi daha hiç girmedi negatif olmuştu zaten. Ama her vucut farklı bazılarının rahım yapısı daha serttır onda belki emb yerleşirken kramp yapabılır bazılarının daha yumusaktır yapmaz. Estrofem kullanıyorum 1.6 olan tsh degerım estrofemden sonra 2.60 olmuş doktor troide başlattı bazı vucutlarda estrofem tshı cıkarabılıyomuş her vucut farklı işte

Bende ne zaman estrofemee başlasam uyku manyagı oluyorum hep uyuyorum bana yatak verseler orda hayatıma devam edebılırım o derece bi de kabızlık oluyo kızlar ya 3. Gunum tuvalete gidemedım
supermis yeni transferde isteyeyim bana da yazsin Dr um hangi asamada kullaniyorsun estrome i. ben gecen ay ki tedavimde kullanmadim.
sabah 2 kayisi ustune 1 bardak su sifa oldu banada duzene girdigi icin 3 gunden sonra yemeyide biraktim.

Ben günde üç kez alıyorum o ilacı

Birde kabız olmamak için her sabah uyanır uyanmaz bir büyük kase yoğurt içine yumurtanın beyazı ile tüketin gün için de iki kuru kaysi ve hiç kabız olmuyorsunuz

Günaydın arkadaşlar,transferimiz olduk çok şükür aldık bebemizi, ancak size sormak istediğim gece çok gaz sancım karın ağrım oldu benim progestan hem fitil hem iğne oluyorum transfer sonrası yoğun gaz ilk gece hemde yaşayan var mı?? Çaresi nedir bunun gaz çıkarmak için ikinmakta istemiyorum ama sancilaniyo ara ara karnım korktum ne yapabilirim

Çok teşekkür ederim desteğiniz için ne güzel birilerinin insana elini uzatması Allah hepinizden razı olsun inşallah hepimizin evladı olur hayirlisindan ❤

Yok canım eşim çalışıyor ve uzakta yeni ise girdiği için izin de alamıyor ben daha önce çok zor geçirdim bu süreci onun verdiği bir gerginlikte var galiba o yüzden böyleyim mutlaka daha güzel geçirenler vardır inşallah hepimiz için hayırlı iyi sonuçlar elde ederiz bu süreçlerin sonunda çok teşekkür ederim iyiki varsınız ❤

bende gunluk progesterone ignesi vurundum, ondanmidir bilmem ama bende de gaz problemi oldu. sicak su torbasi kullanmayi, ot Çöp icmeyi bu donemde yapamayacagimiz icin farkli yollar denedim. ayagimdan corabi hic cikartmadim, cok sicak olmamak sartiyla otururken ustume battaniye aldim, cay ve kahveyi biraktim sabahlari ilik su ictim, gün içerisinde ağır öğünler yerine sık sık, az yemeye calistim, gazli icecek hic icmedim, yemek yerken su vb icmedim (buda gaza sebep oluyor) ama yemek disinda bol su tukettim, gaz sancisi old zaman evin icinde kisa yuruyusler yapabilirsin. umarim guzel sonuclar alip bu zamani en rahat sekilde gecirirsin

Kizlar cevap bekliyorum gaz sancısı sıkıntısı çeken varmı karnına sancı giren gece uyurken gaz sancısı ? Bende ilk günden oldu..doktoruma yazsam mi şurup veya herhangi bi ilac veriliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…