Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba Arkadaşlar ben Ayşegül 30 yaşındayım ve 5 bucuk yıllık evlıyım 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı en son tüp bebegımız şubatta yaptırdım 2 sıde devlet hastanesındeydı. Aralık ayında Bahçeci tüp bebek merkezıne gidiyorum 3. tedavımı ınsallah orada olucam ve son olur ınsallah Rabbım hepımızin yüzünü güldürsun İnşALLAH

Inşallah kuzum. Yüzümüz gülecek bizlerin de ya. Yaramaz bebislerimizi alacağız allahin izniyle

Kızlar selam yaaa acil fikirlerinize ihtiyacım var..biraz saçma gelebilir bu soracağım ama inanın şuan sizlere danışmak tan başka bişey yapamam..cumartesi transfer olmuştum çift embriyo transfer edildi..çok afedersiniz bugün WC de küçük tuvaletimi yaparken böyle beyazımsı sümüksü bişey de aktı hissettim küçük bı parca ama idrardan sonra oldu..sizce bebişlere alakası olabilirmi yani kötü bişey düşünmek istemiyorum ama tutmadı da düştümü acaba nolur bı fikir verin içim içimi yiyor ya (

Kızlar ben geceleri hiç uyuyamıyorum ya benim gibi olan var mı dün gece sanki böyle kasıklarım içim gıdıklanıyor gibi oldu cok rahatsız oldum uyuyamadım hiç saat 5ti hala ayaktaydım transfer gününden beri geceleri hiç uyuyamıyorum

Canı
Canım progestan tablet kullanıyor musun? Odur akan benim de çamaşırıma akıyor hep

Önemli olan kalitesi canım benden 15tane toplandı 8 tane içi dolu çıkmıştı sadece

Rabbim acil sifalar versin. Dr larin soyledigine gore artik covid olanlar daha rahat atlatiyorlar diyor. Ins en kisa zamanda saglikla esine kavusup birlikte guzel sonuclar alirsiniz. sen duani et ve kendini cok yipratmamaya calis..
Cok tesekkurler. Insallah saglikla hastaneden ciksin artik baska bisey istemiyorum. Arada kendimi tutamayip agliyorum ve sakinlestigimde karnim cok agriyor, korkuyorum. Keske moralimizi de iyi duruma sabitleyebilsek
Çok çok çok geçmiş olsun Bir an önce güzel haberler alın inşallah,çifte mutluluk yaşayın
Cok sagolun. Amin insallah. Hatta sizin burda kullanici adinizi gorunce ona "Huzun kovan kusu nasilsin?" yazmistim. O sarkiyi cok sever cunku

Protesgan gunde 3 kez vajinA proton kalça 3 günde bir estrofem günde 3 kez ağız yolu ile diğerleri göbekten iğne folik asit d vitamini coraspirin birde deltacortril
Bana doktorum onceki transferımde progesteronu 2 ampulu tek bir kerede vurdurmamı soylemişti sen ayrı ayrı mı yaptıryosun 3ünüde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…