- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.861
Bana 19 kasım denildi canimMerhaba arkadaşlar. Benim de dün transferim gerçekleşti. 3. Gün embriyosu iki tane koyuldu. Bağışıklık güçlendirici serum takıldı transfer öncesi ve sonrasında. 20 Kasım test günüm. Hepimize bol şans diliyorum
Inşallah kuzum. Yüzümüz gülecek bizlerin de ya. Yaramaz bebislerimizi alacağız allahin izniyleMerhaba Arkadaşlar ben Ayşegül 30 yaşındayım ve 5 bucuk yıllık evlıyım 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadıen son tüp bebegımız şubatta yaptırdım 2 sıde devlet hastanesındeydı. Aralık ayında Bahçeci tüp bebek merkezıne gidiyorum 3. tedavımı ınsallah orada olucam ve son olur ınsallah Rabbım hepımızin yüzünü güldürsun İnşALLAH
Sagolasin cnmHadi gözün aydın canim
Canım progestan tablet kullanıyor musun? Odur akan benim de çamaşırıma akıyor hepKızlar selam yaaa acil fikirlerinize ihtiyacım var..biraz saçma gelebilir bu soracağım ama inanın şuan sizlere danışmak tan başka bişey yapamam..cumartesi transfer olmuştum çift embriyo transfer edildi..çok afedersiniz bugün WC de küçük tuvaletimi yaparken böyle beyazımsı sümüksü bişey de aktı hissettim küçük bı parca ama idrardan sonra oldu..sizce bebişlere alakası olabilirmi yani kötü bişey düşünmek istemiyorum ama tutmadı da düştümü acaba nolur bı fikir verin içim içimi yiyor ya(
Önemli olan kalitesi canım benden 15tane toplandı 8 tane içi dolu çıkmıştı sadeceMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 3 tane yumurta gördü doktor 13 ve 14 mm gonalf 225 ve cetrotide verdi 2 gün daha sanırım istediği kadar büyümedi bilmiyorum zaten az sayıda yumurta gördü morelim bozuldu inş kalitesi iyidir de olur yoksa ne yapcam bilmiyorum
Evet kullanıyorum cnm ama onun akintisini biliyorum snaki bu daha başka biseydi yaCanı
Canım progestan tablet kullanıyor musun? Odur akan benim de çamaşırıma akıyor hep
Odur kuzum korkma benim de çamaşırıma böyle sıvı geliyor içerde erişenlerEvet kullanıyorum cnm ama onun akintisini biliyorum snaki bu daha başka biseydi ya(
Cok tesekkurler, amin insallahRabbim sana iki sevinçler yaşatsın inşallah çok mutlu bir yuvan olur çocuk sesleriyle eşinle beraber❤
Cok sagol♡ Insallah. Kimbilir belki Allahim cifte sevinc verir.Çok geçmiş olsun canım. En yakın zmanda eşine kavuşursun inşallah bebis haberinde gelmiş olur
Hayırlı olsun inşallah kaç saat yatırdı doktrnzGünaydın kızlar ben bebislerimi aldım geldim
Ayyy masallahh canım hadi dinlenmeye geçGünaydın kızlar ben bebislerimi aldım geldim
Cok tesekkurler. Insallah saglikla hastaneden ciksin artik baska bisey istemiyorum. Arada kendimi tutamayip agliyorum ve sakinlestigimde karnim cok agriyor, korkuyorum. Keske moralimizi de iyi duruma sabitleyebilsekRabbim acil sifalar versin. Dr larin soyledigine gore artik covid olanlar daha rahat atlatiyorlar diyor. Ins en kisa zamanda saglikla esine kavusup birlikte guzel sonuclar alirsiniz. sen duani et ve kendini cok yipratmamaya calis..
Cok sagolun. Amin insallah. Hatta sizin burda kullanici adinizi gorunce ona "Huzun kovan kusu nasilsin?" yazmistim. O sarkiyi cok sever cunkuÇok çok çok geçmiş olsunBir an önce güzel haberler alın inşallah,çifte mutluluk yaşayın
Bana doktorum onceki transferımde progesteronu 2 ampulu tek bir kerede vurdurmamı soylemişti sen ayrı ayrı mı yaptıryosun 3ünüde?Protesgan gunde 3 kez vajinA proton kalça 3 günde bir estrofem günde 3 kez ağız yolu ile diğerleri göbekten iğne folik asit d vitamini coraspirin birde deltacortril
Hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar inşallahGünaydın kızlar ben bebislerimi aldım geldim
Allah razı olsun canım 1 buçuk saat kadar yattımHayırlı olsun inşallah kaç saat yatırdı doktrnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?