- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.761
Inslalah hakkınızda hayirlisi olsun Rabbim kolaylastirsinGeleceğim bu hafta insallah
En sağlıklısı inankiÜzülmektense beklemek daha iyi ya ben 7-8 . Gün yapayım en erken
Niye ikiz ? Saglikla bu tutsun inşallah tek olsunKızlar benimde Aralık sonu ocak başı gibi transferim olacak 1 tane 5aa embriyom var çok ümitszim ikiz istiyorduk şu şartlarda ihtimal kalmadı gibi mi?
İnşallah hepimizinInslalah hakkınızda hayirlisi olsun Rabbim kolaylastirsin
Bencede sağlıklı olsun tek olsunNiye ikiz ? Saglikla bu tutsun inşallah tek olsun
Canım İstanbul’da buradaki merkezlerden daha iyi merkezler var. Burada İstanbul’daki merkezlerden memnun olan arkadaşlar yazsin sanaIstanbuldayım ama izmirde de yaptırırız sorun olmaz. Yeter ki olumlu sonuç alalım
Ayy ınsallah canım insallahBen manisada grand medical e gidiyorum canımbebeler tüp kardeş olur
Olablir canım inşallah hamilesindirBence gecikir çünkü benim adetime 5gun var ama 16 sinda sonuç günüm
Ne konuda sıkıntı yaşadın canım benimde yarın taze transfer vardaPerşembe günü transfer olacam kızlar ne olursa iyi olur ne öneriyorsunuz bana transfer günü ve sonrasında ben ilk denememde taze transfer yaptılar çok sıkıntı yaşadım bayağı gergindim
Aramasinlar daha iyi strse sokarlar naptın ne ettin deyip. Başka destek olacak kimse yokmuGaripsedim ben de. Geçen gittiğimde kontrole gerek yok dediler. Dayanamadım bugün gittim, haftaya tekrar kontrol edelim dediler. Açıkçası bu yüzden tutacağını düşünmüyorum ekibe güvenmiyorum.
Opu sonrası bi ağrı kesici yazmışlar, enfeksiyon oldu tabi. Doktorumu arıyorum enfeksiyon var galiba diye, antibiyotik bile mi vermediler diyor. Ben dondurulmuş embriyoları taşıyalım diyorum, eşim farkli merkezde tekrar opu yaptıralım diyor. E maddi olarak da yıpranıyor insan.
Neyse bilmiyorum. Kafam çok dolu. Görümcelerim eltim tedaviye başlayana kadar olmadığını bildikleri halde her gün arayıp bebek var mı diye sorardı. Tedaviye başladık bir anda hepsinden ses kesildi. Kimseye tahammül edemiyorum artık.
Daha transfer olmadı canım :) transfer günü 12 kasımhosgeldin :) sonucun belli oldu mu canim
Çok şu içtim ilaçlarda bana çok baskı yapmıştı transfer yapılır yapılmaz orada istifra ettim beni bi boğulma aldı içim dışıma çıktı sıcaklık bastı yüzüme ben çok çabuk etkileniyorum herşeyden ve dr bana mesanen daha dolmamış deyince bayağı üsteledim suyun tadı bile bi tuhaf olmuştu baskı altında gibiydim ne olursa tutma olasılığını artırabilirim ilk denememde bunları yaşamama rağmen kimyasal gebelik oldu bazen bu yüzden mi öyle oldu diyorumNe konuda sıkıntı yaşadın canım benimde yarın taze transfer varda
Aynı gün yapıyoruz Allah hayırlısıyla hepimizi evlat sahibi etsin inşallahDaha transfer olmadı canım :) transfer günü 12 kasım
Rabbim sana iki sevinçler yaşatsın inşallah çok mutlu bir yuvan olur çocuk sesleriyle eşinle beraberYazilanlari okuyup kafami dagittim kizlar iyi ki bu grup varmis ♡
Eşimin babasi covid hastasi ve yogun bakimda yatiyor moraller bozuk derken, şimdi de eşim hastalandi ve hastanede yatiyor. Görüntülü aradi ama oyle gormek bile cok üzücü. Tup bebek tedavisinde en onemli seyin moral oldugunu ogrenmisken ben agliyorum ve cok uzuluyorum. Babasina uzulurken artik onu gectim Allahim eşimi bana bagişla diyorum. Tup bebek sonucumu, bu gunlerimizi onunla heyecanla gecirmek isterdim.
Lutfen tum covid hastalari icin dua edin, sizin guzel kalplerinizin duasi gercek olsun
Derdim bebek sahibi olmaktan, eşimle mutlu hayatimiza geri dönmeye degisti.
Şişli memoril cok memnunum. Hiç bir aksilik unutulmuş birşey araya kaynayan birşey olmadı bu ana kadarCanım İstanbul’da buradaki merkezlerden daha iyi merkezler var. Burada İstanbul’daki merkezlerden memnun olan arkadaşlar yazsin sana
Sana da hayırlı olsun kuzum. Ilk gece bakalım beraber olaliHayırlı olsun bende aldım bugunn
Çok geçmiş olsun canım. En yakın zmanda eşine kavuşursun inşallah bebis haberinde gelmiş olurYazilanlari okuyup kafami dagittim kizlar iyi ki bu grup varmis ♡
Eşimin babasi covid hastasi ve yogun bakimda yatiyor moraller bozuk derken, şimdi de eşim hastalandi ve hastanede yatiyor. Görüntülü aradi ama oyle gormek bile cok üzücü. Tup bebek tedavisinde en onemli seyin moral oldugunu ogrenmisken ben agliyorum ve cok uzuluyorum. Babasina uzulurken artik onu gectim Allahim eşimi bana bagişla diyorum. Tup bebek sonucumu, bu gunlerimizi onunla heyecanla gecirmek isterdim.
Lutfen tum covid hastalari icin dua edin, sizin guzel kalplerinizin duasi gercek olsun
Derdim bebek sahibi olmaktan, eşimle mutlu hayatimiza geri dönmeye degisti.
Sanmıyorum canım evet gerilmişsin aksilik yaşamışsın ama hayrlısı olsun inşallah bu kez olurÇok şu içtim ilaçlarda bana çok baskı yapmıştı transfer yapılır yapılmaz orada istifra ettim beni bi boğulma aldı içim dışıma çıktı sıcaklık bastı yüzüme ben çok çabuk etkileniyorum herşeyden ve dr bana mesanen daha dolmamış deyince bayağı üsteledim suyun tadı bile bi tuhaf olmuştu baskı altında gibiydim ne olursa tutma olasılığını artırabilirim ilk denememde bunları yaşamama rağmen kimyasal gebelik oldu bazen bu yüzden mi öyle oldu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?