Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Sanmıyorum canım evet gerilmişsin aksilik yaşamışsın ama hayrlısı olsun inşallah bu kez olur
Amin inşallah canım hepimiz için hayirlisindan versin Allah ❤ kalite önemli değil demi yani bilmiyorum bu sefer tutması için çok dikkatli olmam gerekiyor kim bilir belki uzun bi zaman bi daha zor yapabilmem nasiptir tabi ama ben elimden geleni yaptım diyebilmeliyim ki nasıp değilmiş rahatlığı olsun Allahın takdiri diyebilim tedbir bizden takdir Allahtan

Opuden beri kasıklarım da ağrı var lutinus diye fitil kullanıyorm onu bile içeri doğru isterken kasıklarım ağrıyor
Işte bunlar hep sıkıntı yapıyor kendini mutlu edecek rahatlatacak şeyler yapman lazım bu sefer transfere girmeden önce mentollü şeker atacam o bana iyi geliyor transferde kimse yanımda olmayacak kendimi rahatlatmanın yollarını bulmalıyım

Rabbim acil sifalar versin. Dr larin soyledigine gore artik covid olanlar daha rahat atlatiyorlar diyor. Ins en kisa zamanda saglikla esine kavusup birlikte guzel sonuclar alirsiniz. sen duani et ve kendini cok yipratmamaya calis..

Canım İstanbul’da buradaki merkezlerden daha iyi merkezler var. Burada İstanbul’daki merkezlerden memnun olan arkadaşlar yazsin sana
ben ilk 2 transferimi ist memoril da olmustum sirf bi arkadasim orda hamile kaldigi icin tavsiye etti diye.. simdi neden ist diye dusunuyorum!! ist memleketim degil, trafik sorunu, ulasim sorunu cok vs. simdiki aklim olsa baska sehirleri de arastirirdim. diger sehirlerde de cok guzel, basarili merkezler var ve bu nasip kismet isi. merkez onemli ama bu iste hersey demek degil bence

Pek memnun kalmadınız galiba siz

Benimde bu hafta inş şişli memorialda 2. Transferim olacak. Doktorum Gönül hanım ve ekiplerinden de doktorumdan da çok memnunum.

Pek memnun kalmadınız galiba siz
:) ben gider gitmez `kilo vermelisin` ile basladi doktorcum ve bana seker hastalarinin kullandigi ilaci yazdi (kilo verdiriyormus guya). fazla kilom da 3-5, bunun icin seker hastaligim olmadigi halde ilk tedavim old icin kuzu kuzu ictim ilaclari... ilerleyen zamanlarda negatif sonucunu aldik ve dr a ulasamamaya basladim. birgun kan sonuclarini ogrenmeye gittik, kendisini bulamayinca dr. mustafa bey sagolsun ben bakayim deyip odasina girdi. en son kacti sonucunuz diye sordu, bizde hic bilgi verilmedi deyince dr hem cok sasirdi hemde kizdi; ` bu nasil is size neden soylemiyor` diye... 2.dondurulmus embriyolarim tuttu birkac hafta sonra dusuk oldu. ozamanda dr a ne ulasabildik nede geri donus yapti.
2020 ekim de 3. transferimi yaptirdim simdi aradaki farklari, hatalari daha net gorebiliyorum ve simdi kilom cok daha fazla olmasina ragmen dr um bunu sorun yapmiyor :)

Istanbuldayım ama izmirde de yaptırırız sorun olmaz. Yeter ki olumlu sonuç alalım
Bu kadar eziyet çekeceğinize neden bahçeciyi tercih etmediniz? Bu merkezde tek sıkıntı beklemek. Onu da önceden bildiğim için rahatsız etmiyor. Türkiyenin en iyi laboratuvarına sahip. Embriyologlar harika bilgilendirme yapıyor. Herkes çok alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…