Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben ebru ozturke gidiyorum memnunum cok şükür opu oldum simdi tekrar adetin 3.gunu transfer hazırlığına basladik bugun.. merkez baya yogun ama basarili suanlik olumsuz bi durumla karsilasmadim
Opudan sonraki adetin bitiyo diğer ay olan adetlemi başlıyor hazırlık ilaç olarak ne kullanıyorsunuz birde ilk kontrole gittinizmi kaç defa gitmek gerek transfer icin

Opudan sonraki adetin bitiyo diğer ay olan adetlemi başlıyor hazırlık ilaç olarak ne kullanıyorsunuz birde ilk kontrole gittinizmi kaç defa gitmek gerek transfer icin
Benim direk opudan sonraki adetle basladilar degerlerim normal cikti o yuzden baslayabiliriz dediestrofem gunde 3 coraprin gunde 1 icicem 10 gun sonra kontrol var sonra hersey yolunda giderse tramsfer icin gun verilecek

Kızlar daha önceden tup bebekle gebelik geçiren lekenlenme geçiren var mi benim yarın 5.gün transferden sonraki leke falan halen yok
Canım lekelenme herkesde olmuyormus benim aynı merkezde transfer olduğum bir arkadaşım var pozitif aldı hiç lekelenme agrı sızı olmadı:)

Yani soyle opudan sonra adet oldum bugun 3.günümdü gittim 10 gun sonra bi daha sonra tramsfere 3 kere gitmis olucam insallah

Benim direk opudan sonraki adetle basladilar degerlerim normal cikti o yuzden baslayabiliriz dediestrofem gunde 3 coraprin gunde 1 icicem 10 gun sonra kontrol var sonra hersey yolunda giderse tramsfer icin gun verilecek
Toplamda 3 kez gitmek gerek yani ay hadi İnşallah hayırlısı olsun

Inş tutmuştur bende de şuan tık yok
Ben de de yok 3.gün bitti bugün bir tek evin içinde yürüyüş yaparken belim agrıdı o kadar batma göğüs hassasiyeti hiç bir şey yok geçen negatif olan transferimde adet agrısı vektim ama demek ki belirti değil

Benim adetlerim de de ağrı olmuyor sırt ağrım çok uzanıp sonra biraz yürüş yapınca evin içinde. uzandığım için oluyor

Kızlar bende şeyi merak ettim gebelik yoksa yine de geçer mi adet acaba. Kullandığımız ilaçlar adet geciktirir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…