• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet evet canım, bu bagısıklık sistemini dengeliyor ve güçlendiriyormus, böylece bebeğin tutunma ihtimali artiyormuş 😊😊
Benim dr'da yazı yazmış serumla ilgili. Ben de isticektim ama tedavinin ilk günü başlıyoruz yazmış. Kafamı karıştırdı. Gidince sorucam bakalım

Güzel düşün güzel olacak canım, ilk olduğu için endişeni anlıyorum ben de öyleyim 😉 biz negatif görmekten olumsuzluklara çok alışkın oluyoruz, kendimizi böyle düşünürken buluyoruz 😘
üstümde aşırı duygusallık var bu şekilde olmayı hiç istemiyorum ama nedense olumlu bşey düşünemiyorum

Kızlar ben bide şunu merak ediyorum dün transfer oldum 1:25 te..5.gün embriyosu ve çift embriyor transfer edildi..biraz araştırdım da 5.gün embriyoları 48 saatte yerlesiyorlarmis ..bu durumda 5.yada 6. Gün idrar testiyle sonuca baksam sizce çıkar mı?

Allah yar ve yardimcin olsun kafandan olumsuz ne varsa at gitsin hersey çok güzel olacak o dakikaların tadını çıkarmaya bak
Motivasyonum moralim çok yüksek canım, içime güzel şeyler doğuyor🙏🏻 Allahım nasip etsin sağlıkla inşallah🙏🏻
biraz önce halam aradı seni rüyamda hamile gördüm diye🥰, üstüne eşimi arkadaşı aradı bebeğiniz oluyodu rüyamda diye🥰
Allah boşa çıkarmasın inşallah🙏🏻 Bu kadar uğraşan, emek verenler olarak hepimiz kavuşalım bebişlerimizee🙏🏻🙏🏻

Kızlar ben bide şunu merak ediyorum dün transfer oldum 1:25 te..5.gün embriyosu ve çift embriyor transfer edildi..biraz araştırdım da 5.gün embriyoları 48 saatte yerlesiyorlarmis ..bu durumda 5.yada 6. Gün idrar testiyle sonuca baksam sizce çıkar mı?
Canım 5. 6. Günde silik çıkan arkadaşlar oluyor 5. Gün embriyosu ile. Daha net sonuçlar için biraz daha beklemek gerek tabi

M
Motivasyonum moralim çok yüksek canım, içime güzel şeyler doğuyor🙏🏻 Allahım nasip etsin sağlıkla inşallah🙏🏻
biraz önce halam aradı seni rüyamda hamilr gördüm diye🥰, üstüne eşimi arkadaşı aradı bebeğiniz oluyodu rüyamda diye🥰
Allah boşa çıkarmasın inşallah🙏🏻 Bu kadar uğraşan, emek verenler olarak hepimiz kavuşalım bebişlerinizee🙏🏻🙏🏻
Ayyyy çok güzel inşallah rabbim o günlerde gösterecek sayılı zaman kaldı bolca dua et sakın sakin transfer esnasında ve gözünü monitör den ayırma..sende izle bebisinle ilk kavuşma anını :))🙏🥰

Back