- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.221
Benim dr'da yazı yazmış serumla ilgili. Ben de isticektim ama tedavinin ilk günü başlıyoruz yazmış. Kafamı karıştırdı. Gidince sorucam bakalımEvet evet canım, bu bagısıklık sistemini dengeliyor ve güçlendiriyormus, böylece bebeğin tutunma ihtimali artiyormuş
Salatada hiç denedin mi?Ben çok duydum avakado yu..transferinin 2. Günü bugün hergun kendimi zorlayarak 2 kasım avakado yiyorum Allah affetsin hiç sevmiyorum sırf bebişler tutundum die yani
üstümde aşırı duygusallık var bu şekilde olmayı hiç istemiyorum ama nedense olumlu bşey düşünemiyorumGüzel düşün güzel olacak canım, ilk olduğu için endişeni anlıyorum ben de öyleyimbiz negatif görmekten olumsuzluklara çok alışkın oluyoruz, kendimizi böyle düşünürken buluyoruz
İnşAllah pozitf haberini de alırız çokca aminKızlar yarın transfer günümçok çok heyecanlıyım, dualarınıza talibim
Ben sarimskali yoğurtla karıştırıp giyebiliyorum..havucuda rendeleyip yiyorumBen de yiyorum her gün yarımşarlimon tuz biraz da ceviz koydum ekmeğe yağ gibi sürerek yiyorum tek yersem çok yağlı geliyor bir de havuç suyu içiyorum günde 1 bardak.
Denedim öyle de tüketenlerin son çare sarımsaklı yoğurtla yiyorumSalatada hiç denedin mi?
Allah yar ve yardimcin olsun kafandan olumsuz ne varsa at gitsin hersey çok güzel olacak o dakikaların tadını çıkarmaya bakKızlar yarın transfer günümçok çok heyecanlıyım, dualarınıza talibim
Sırayla pozitif haberlerimizi vermek nasip olsun inşallah canımİnşAllah pozitf haberini de alırız çokca amin
Benimde 2.gunu transferin ve lekelenme vs yokBugün 2. Günüm trsnsferden ama lekelenme vs yok
Motivasyonum moralim çok yüksek canım, içime güzel şeyler doğuyorAllah yar ve yardimcin olsun kafandan olumsuz ne varsa at gitsin hersey çok güzel olacak o dakikaların tadını çıkarmaya bak
Canım 5. 6. Günde silik çıkan arkadaşlar oluyor 5. Gün embriyosu ile. Daha net sonuçlar için biraz daha beklemek gerek tabiKızlar ben bide şunu merak ediyorum dün transfer oldum 1:25 te..5.gün embriyosu ve çift embriyor transfer edildi..biraz araştırdım da 5.gün embriyoları 48 saatte yerlesiyorlarmis ..bu durumda 5.yada 6. Gün idrar testiyle sonuca baksam sizce çıkar mı?
MAyyyy çok güzel inşallah rabbim o günlerde gösterecek sayılı zaman kaldı bolca dua et sakın sakin transfer esnasında ve gözünü monitör den ayırma..sende izle bebisinle ilk kavuşma anını :))Motivasyonum moralim çok yüksek canım, içime güzel şeyler doğuyorAllahım nasip etsin sağlıkla inşallah
biraz önce halam aradı seni rüyamda hamilr gördüm diye, üstüne eşimi arkadaşı aradı bebeğiniz oluyodu rüyamda diye
Allah boşa çıkarmasın inşallahBu kadar uğraşan, emek verenler olarak hepimiz kavuşalım bebişlerinizee
Zamanın geçmek bilmediği günler cnm..o halde bekleyeyim 8.gune kadar :)Canım 5. 6. Günde silik çıkan arkadaşlar oluyor 5. Gün embriyosu ile. Daha net sonuçlar için biraz daha beklemek gerek tabi
Amin canım inşallah güzel olsun herşeySırayla pozitif haberlerimizi vermek nasip olsun inşallah canım
sen de artık daha fazla olumsuzu getirme aklınaa lütfen hayırlısıyla herşey güzel olacak inşallah hepimiz için
Dualarımız seninle canımKızlar yarın transfer günümçok çok heyecanlıyım, dualarınıza talibim
Sağol kuzum amin inşallaahDualarımız seninle canıminşallah hemencik al da gel bebişleri,
Sabır ve duaa canımZamanın geçmek bilmediği günler cnm..o halde bekleyeyim 8.gune kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?