- Konu Sahibi pembiss123
-
- #3.201
Canım bende gördüm mü böyle rüya emin değilim ama bir sürü rüya görüyorum. Başka forumlarda kızlar bahsediyordu, görülebilir demek kiYa Kızlar aranızda saçma sapan rüyalar gören var mıNormalde hiç cinsellikle alakalı olan bir insan değilim aklıma bile gelmez iki gecedir saçma saçma rüyamda cok afedersiniz orgazm olduğumu görüyorum transfer olalı 2 gün oldu cok korkuyorum istemsizce çocuğa bir şey olmuş mudur acaba uyumak istemiyorum artık Moralim cok bozuluyor bir şey olur mu
İnsallah canım ya cok korkuyorum bu sebepten bir şey olur diye hiç görmem transferden sonra iki gündür böyle saçma sapan seyler görüyorumCanım bende gördüm mü böyle rüya emin değilim ama bir sürü rüya görüyorum. Başka forumlarda kızlar bahsediyordu, görülebilir demek kiüzülme üzülme bişey olmaz canım. O kadar hassas değil bence bebisler, tahminimizden daha dayaniklilar
Cok tesekkur ederim soylediklerin icin, cok sagol insallah senin de saglikla dualarin kabul olurCanım benim ilk opuda 1 tane toplandı 5. Gün donduruldu. 2. Sinde 8 tane toplandı 5 tanesi 5. Güne geldi. Aslında doktor taze transfer yapabilirdik birini dedi ancak e2 değerim yüksek çıktı ohss riskinden dolayı dondurduk yani doktorun eğer rahmini değerlerini uygun görürse taze transfer de yapabilir. Bazı doktorlar açıklama yapmaktam imtina ediyorlar ama onlara güvenmekten başka çaremiz yok. Böyle kötü hissetmen normal hormonlarımız alt üst oluyor. Kaliteleri hakkında bilgi vermiştir sana. Her ihtimale karşı kenarda embriyo bulunması iyi demişti doktor bana. O yüzden üzme kendini.
Rica ederim canım aynen senin için en sağlıklısı, hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallahCok tesekkur ederim soylediklerin icin, cok sagol insallah senin de saglikla dualarin kabul olurBekleyecekmisim gibi hazirlarim kendimi ben de oyle daha iyi hissederim
Ben çok duydum avakado yu..transferinin 2. Günü bugün hergun kendimi zorlayarak 2 kasım avakado yiyorum Allah affetsin hiç sevmiyorum sırf bebişler tutundum die yaniBenim doktorum avakado ye dedi. Avakado önerilen var mı kızlar aranızda?
Canım ben yatarak çatlalda Dr a muayne olurmuş gibi bacaklarımı kırıp ilacı yerleştiriyorum vajinama boy aynan varsa ayna karşısında daha rahat yaparsın bu dedigimi..tek kullanımlık eldiven kullanıyorum ben ..günde 3 defa ilacı uyguluyorum.dedigim pozisyonda Ayn akarsidind ayatip tam vajina ortasında yerleştirip parmağımla biraz ittiriyorumProgestan 200mg 2 ad sabah akşam vajinadan kullanıcaksın dedi bu vajinadan nasıl kullanılıyor Allah aşkına birisi anlatsın banaitmek gerekiyor mu ileriye iyice
Ben 7 saat arayla günde 3 defa içiyorum kizlarS
Ay bak ben bunu bilmiyorum öyle kullanmadım daha önce şahanesin.
Bugün 2. Günüm trsnsferden ama lekelenme vs yokHayır banada olabilir dediler ama yok
Ben günde 2 tane vurunuyorumBana günde bir tane vurul denildi canım. Ne kadar süre kullanicaz bakalım
Bende devamlı bibyerden düştüğümü gotuyorum çığlıkla uyanıyorum elim karnimda hep..bebişlere bişey olacak korkusundan heralde yaCanım bende gördüm mü böyle rüya emin değilim ama bir sürü rüya görüyorum. Başka forumlarda kızlar bahsediyordu, görülebilir demek kiüzülme üzülme bişey olmaz canım. O kadar hassas değil bence bebisler, tahminimizden daha dayaniklilar
Ben çok duydum avakado yu..transferinin 2. Günü bugün hergun kendimi zorlayarak 2 kasım avakado yiyorum Allah affetsin hiç sevmiyorum sırf bebişler tutundum die yani
Benim doktorum avakado ye dedi. Avakado önerilen var mı kızlar aranızda?
Bakalım canım yarın belli olurAA neden kalmasın canım ya, hiç üzülme kalırlar. 6da 5 tane çok iyi bir sayıhiç üzülme sen
[/QUOTE]Evet canım embriyolog da buna benzer bişey dedi. Kaliteli olanı etkilenmesin diye aktarmadik dedi. Ancak bunu transfer anında dese daha şik ve doğru olurdu tabiiArtık beklemedeyiz, umarım bu sağlıklı olan embriyo bebeğim olur
Ben de çiğ kuruyemiş, protein, balık, ayran gibi bir beslenm tüketmeye çalışacağım bakalımBen de yiyorum her gün yarımşarlimon tuz biraz da ceviz koydum ekmeğe yağ gibi sürerek yiyorum tek yersem çok yağlı geliyor bir de havuç suyu içiyorum günde 1 bardak.
Güzel düşün güzel olacak canım, ilk olduğu için endişeni anlıyorum ben de öyleyimBakalım canım yarın belli olur
Hem de sabah 10.30'da. Beklemiyodum ya erkenden aradılar. Dün arasaydınız ya erkenden ölüyodum nerdeyseOo haber geldi mi canımharika, tam 4 tane embriyom var güzel güzel tutunsunlar artık sana
3'e 2 kala aradılar beniHala aramadılar merkezden 5.gün embriyoları için normal mikofi kuzu seni de geç aramışlardı galiba ama bu kadar da geç kalmamışlardı sanırım
Dr mu dedi? Neye göre belirleniyor saati acabaBen 7 saat arayla günde 3 defa içiyorum kizlar
Bana da çok saçma geldi. Zaten 2 yada 3 transfer ediliyor. Yeterli sayıda var. Niye bidaha opu??? Belki 3 tane daha olursa onları da çözdürüp 5'e giderKizlar merhaba. Yazilanlari okudum da benim gibi ilk opuda yeterli sayida embriyo olmayinca ikinci ay tekrardan opu olanlar hemen o ay transfer oluyor mu? Anladigim kadariyla cogu doktor bu ay dinlendirelim onumuzdeki ay yapalim diyor degil mi? Simdi ben de psikolojimi ona gore hazirlayim oyleyse yoksa yine hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Bir de benim ucuncu gun uc embriyom donduruldu. Doktor da bi acayip madem ucuncu gunleri niye denemedi de tekrar opu istedi anlamiyorum. Opudan sonra on gun popomun uzerine oturamadim batma oldu gibi ayrica hep aglamakliyim. hormonlar da o kadar doktora gidip gelme de sanki bosa gitti. Doktorum da benimle hic ilgilenmiyor gibi hissediyorum bazen acaba ismimi biliyor mu diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?