Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım bende gördüm mü böyle rüya emin değilim ama bir sürü rüya görüyorum. Başka forumlarda kızlar bahsediyordu, görülebilir demek ki üzülme üzülme bişey olmaz canım. O kadar hassas değil bence bebisler, tahminimizden daha dayaniklilar

İ
İnsallah canım ya cok korkuyorum bu sebepten bir şey olur diye hiç görmem transferden sonra iki gündür böyle saçma sapan seyler görüyorum

Cok tesekkur ederim soylediklerin icin, cok sagol insallah senin de saglikla dualarin kabul olur Bekleyecekmisim gibi hazirlarim kendimi ben de oyle daha iyi hissederim

Cok tesekkur ederim soylediklerin icin, cok sagol insallah senin de saglikla dualarin kabul olur Bekleyecekmisim gibi hazirlarim kendimi ben de oyle daha iyi hissederim
Rica ederim canım aynen senin için en sağlıklısı, hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah ben de teşekkür ederim güzel dileklerin için hepimizin duaları kabul olsun

Progestan 200mg 2 ad sabah akşam vajinadan kullanıcaksın dedi bu vajinadan nasıl kullanılıyor Allah aşkına birisi anlatsın bana itmek gerekiyor mu ileriye iyice
Canım ben yatarak çatlalda Dr a muayne olurmuş gibi bacaklarımı kırıp ilacı yerleştiriyorum vajinama boy aynan varsa ayna karşısında daha rahat yaparsın bu dedigimi..tek kullanımlık eldiven kullanıyorum ben ..günde 3 defa ilacı uyguluyorum.dedigim pozisyonda Ayn akarsidind ayatip tam vajina ortasında yerleştirip parmağımla biraz ittiriyorum

Bende devamlı bibyerden düştüğümü gotuyorum çığlıkla uyanıyorum elim karnimda hep..bebişlere bişey olacak korkusundan heralde ya+

Ben çok duydum avakado yu..transferinin 2. Günü bugün hergun kendimi zorlayarak 2 kasım avakado yiyorum Allah affetsin hiç sevmiyorum sırf bebişler tutundum die yani
Benim doktorum avakado ye dedi. Avakado önerilen var mı kızlar aranızda?

Ben de yiyorum her gün yarımşarlimon tuz biraz da ceviz koydum ekmeğe yağ gibi sürerek yiyorum tek yersem çok yağlı geliyor bir de havuç suyu içiyorum günde 1 bardak.

[/QUOTE]
O anda sanırım moral bozmamak için söylemiyorlar, tabi ben iyi düşünmek istiyorum ama her merkez güvenilir ve şeffaf değil maalesef Olacak tabi ki canım senden iyi enerjiler alıyoruum

Ben de yiyorum her gün yarımşarlimon tuz biraz da ceviz koydum ekmeğe yağ gibi sürerek yiyorum tek yersem çok yağlı geliyor bir de havuç suyu içiyorum günde 1 bardak.
Ben de çiğ kuruyemiş, protein, balık, ayran gibi bir beslenm tüketmeye çalışacağım bakalım avakado limonlu sarımsaklı salata gibi yapıyorum ben kuzu harika oluyor

Oo haber geldi mi canım harika, tam 4 tane embriyom var güzel güzel tutunsunlar artık sana
Hem de sabah 10.30'da. Beklemiyodum ya erkenden aradılar. Dün arasaydınız ya erkenden ölüyodum nerdeyse süpriz oldu bana gerçekten. Sonlanır diye düşünüyodum. Hayırlısı

Hala aramadılar merkezden 5.gün embriyoları için normal mi kofi kuzu seni de geç aramışlardı galiba ama bu kadar da geç kalmamışlardı sanırım
3'e 2 kala aradılar beni çünkü 3'e kadar aranacagimiza dair vaadde bulunuyorlar. bugün pazar ondan geç arayabilirler. Çalışan sayısı az ya.

Bana da çok saçma geldi. Zaten 2 yada 3 transfer ediliyor. Yeterli sayıda var. Niye bidaha opu??? Belki 3 tane daha olursa onları da çözdürüp 5'e gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…