Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah ağzın bal yesin

Kizlar merhaba. Yazilanlari okudum da benim gibi ilk opuda yeterli sayida embriyo olmayinca ikinci ay tekrardan opu olanlar hemen o ay transfer oluyor mu? Anladigim kadariyla cogu doktor bu ay dinlendirelim onumuzdeki ay yapalim diyor degil mi? Simdi ben de psikolojimi ona gore hazirlayim oyleyse yoksa yine hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Bir de benim ucuncu gun uc embriyom donduruldu. Doktor da bi acayip madem ucuncu gunleri niye denemedi de tekrar opu istedi anlamiyorum. Opudan sonra on gun popomun uzerine oturamadim batma oldu gibi ayrica hep aglamakliyim. hormonlar da o kadar doktora gidip gelme de sanki bosa gitti. Doktorum da benimle hic ilgilenmiyor gibi hissediyorum bazen acaba ismimi biliyor mu diye dusunuyorum

Canım hiç üzülme, bir iyi kalite bir orta veya kötü kalite transfer ettiklerinde genelde kimyasal gebelik oluşuyormuş, vücut kötü olanı atmaya çalıştığı için hamilelik gerçekleşmiyormuş diye okudum. Yani tek olsun kaliteli olsun
[/QUOTE]
Evet canım embriyolog da buna benzer bişey dedi. Kaliteli olanı etkilenmesin diye aktarmadik dedi. Ancak bunu transfer anında dese daha şik ve doğru olurdu tabii Artık beklemedeyiz, umarım bu sağlıklı olan embriyo bebeğim olur

Canım ben transferin 2.gunu yaptım. Cok uzun kalmamaya çalışarak yikandim. Bugun transferin 4. Günü gene yikanicam

Canım benim ilk opuda 1 tane toplandı 5. Gün donduruldu. 2. Sinde 8 tane toplandı 5 tanesi 5. Güne geldi. Aslında doktor taze transfer yapabilirdik birini dedi ancak e2 değerim yüksek çıktı ohss riskinden dolayı dondurduk yani doktorun eğer rahmini değerlerini uygun görürse taze transfer de yapabilir. Bazı doktorlar açıklama yapmaktam imtina ediyorlar ama onlara güvenmekten başka çaremiz yok. Böyle kötü hissetmen normal hormonlarımız alt üst oluyor. Kaliteleri hakkında bilgi vermiştir sana. Her ihtimale karşı kenarda embriyo bulunması iyi demişti doktor bana. O yüzden üzme kendini.

Oo haber geldi mi canım harika, tam 4 tane embriyom var güzel güzel tutunsunlar artık sana

Dün bide telaş ediyordun bak ne güzel döllenmişler
Döllenmişler canım da işte daha birr sürü teferruatı var. Embriyoloğ aradı dedi işte 6 taneden 5i döllenmiş dedi İnşAllah böyle devam eder dedim inşallah kaliteli bir şekilde ilerler dedi. Neden bilmiyorum içime bi gaflet çöktü yumurtaların kalacağını düşünmüyorum. Hakkımızda hayrlısı olsun bakalım

AA neden kalmasın canım ya, hiç üzülme kalırlar. 6da 5 tane çok iyi bir sayı hiç üzülme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…