- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.981
Tabii canm ne o öyle söylemeden olur mu? Senin niye hatan olsun ki? Sen transfer edilirken ultrasonda görmedin mi? Herkes görüyomuş?Yaa demi, Gerçekten onların hatası bubende mi hata var diye düşündüm. Doktor hiç bişey demedi transfer ederken. Gelen embriyologda sadece ismimi söyledi, hiç bilgi vermedi embriyo hakkında. Bugun sabah eşimin aklına geldi, kimse bize çift demedi demi dıyo. Gidelim soralım oldu, peşine düşünce olayın öğrendik. Transfer öncesi veya o an bilgi verilmesi lazımdı bence. Ben iki deneme devlette yaptım, orda ki embriyolog gelir her detayı iyice anlatırdı transfer esnasında. Özel merkez sözle ama...
Acı mıııAh canım ahh, yasak. Hatta çay, kahve, bitki çayı, acı, baharat bunlarda yasak, doktor dedi. Bazı otlarda belki dokunur diye ben yemiyorum. Maydanoz yemeyin diyorlar, ondan yemedim ama roka terede çıkıntı çıkarır mı bilemedim. Ondan onları da yemiyorum
Allah razı olsun cnm çok teşekkürler vurdaki hepimiz için tüm dileklerimiz gerçek olsun inşallahAllah razı olsun canım. Hayırlı olsun transferin Allah tamamına erdirsin inşaallah. Canı gönülden diliyorum buni. Birbirinizi sıkıca tutun hiç bırakmayın inşaallah ❤
Min inşallah embriyolarım 7 . güne gitmişti gelişimi yavaştıBu sefer olumlu sonuç alırsınız inşaallah
İnşAllah öyle Allah razı olsun sanırım gidişat yarın belli olurCanım 6 tane inan çok iyi bir sayı. Üzülme hiçgüzel güzel gelişsinler inşallah
Benimde 5 tane nasipse içi dolu olsun da yeterİnşAllah öyle Allah razı olsun sanırım gidişat yarın belli olur
Canım haklısın evet gebe kalan çok ama cidden bugun çok üzüldüm doktor tersledi 6 az bir sayı değil dedi ayrıca hepsi de sağlıklı yumurta dedi seni olaydan tamamen kopmuş görüyorum dedi baya kızdı Altdan AltdanAhsencim şimdi sen bana diyeceksin ki, madem 5. Gün 3. Gün fark etmiyor, neden bu kadar panik yaptın? Benim 2 denememde de 5. Güne gidecek kalitede embriyom oluşmadı. Zor bela 3. Güne çıktılar. Bu denememde 3. Gün dondurmadılar. O yüzden korktum ya gelişimleri durduysa diye. Eğer dursaydı, bu kadar aldığım hormon, döktüğümüz paralar, hepsi çöpe gidicekti canım. Ve ben bu sefer oldu oldu, olmadı birdaha tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum. Burda gülüp eğleniyoruz ama aldığımız ilaçlar hiç de komik ilaçlar değil. Ben bidaha bu ilaçları kullanmak istemiyorum. Olsa da olmasa da.. benim 6 hücreli 3. Gün embriyom tutmuştu. Ben kaybettim ama niceleri var biliyor musun? 3. Gün embriyosuyla hamile kalanlar yaz bak görürsün. Üzülme nolur
2 tane diğerlerinden büyük olduğu için 2 tane gelişmiş demiştir. Cetrotide versiyse merak etme arkadakiler de koşarKızlar benimde bugün kontrolüm vardı amh 0.6 doktor 2 tane gelişmiş yumurta gördüm dedi salı günü tekrar çağırdı birde cetrotide iğnesi verdi o da gelişen yumurtaları durdurup arkadaki leri geliştirmek içinmiş gonal f 225 e devam ediyorum inş salı günü yumurta sayısı artarda sağlıklı bulurlar. ilk tüp bebeğim olacak geçen ay sadece iğne tedavisi olmuştum ozaman doktor 5 yumurta var demişti bu ay neden öyle oldu anlamadım
İnşAllah canım hayırlısı olsun hepimiz içinBenimde 5 tane nasipse içi dolu olsun da yeter
Benim 2. Reglim 4 gün gecikmeli olmuştu tatlım..normalde hiç günü şaşmazdi ama ilaçlardan vs olabiliyirmus doktorum demistipembiss123 canım selam reglin başladı mı ben de hala hiç bir belirti yok.. ne bel ağrısı ne hassasiyetler hiç bi şey yok.. ikinci reglinizi ne zaman oldunuz arkadaşlar ya beklemek çok zor (
Bak dr bile kızmış. Moral çok önemli gerçekten. Geçen gün bi arkadaş yazmıştı. Beynine kodla ki vücudun da embriyoyu kabul etsin. Böyle yapma canımCanım haklısın evet gebe kalan çok ama cidden bugun çok üzüldüm doktor tersledi 6 az bir sayı değil dedi ayrıca hepsi de sağlıklı yumurta dedi seni olaydan tamamen kopmuş görüyorum dedi baya kızdı Altdan Altdan
Ben hiç transfer olmadım ilk denemem ama okuduğum herkese kaç embriyo kalitesi vs söylenmiş o andaBende anlamadım. Gidip peşine düşmese haberimizde olmayacak işin kötüsü. Size hep bilgi veriliyor demi transfer esnasında
Canım gördüm elime kağıtta verdiler. Ama ben 2sini aynı yere koydular sandım. Kimse gelip açıklama yapmadı ki, transfer yapıp, hayırlı olsun deyip çıktılar. Benimde heyecandan aklıma gelmedi sormak. Bugun esimle heyecanımiz yatisinca aklımıza geldi.Tabii canm ne o öyle söylemeden olur mu? Senin niye hatan olsun ki? Sen transfer edilirken ultrasonda görmedin mi? Herkes görüyomuş?
Ben adetin 2. günü gitmiştim estrofem ve diofol başlandı. Yaklaşık 15 gün içinde 3 kez takibe gittim 2 kez kan 5 kez ultrason ile takip edildim. Transferden 5 gün önce de progesteron jel, antibiyotik, kortizon başlandı. Dün de transferim yapıldı. Progesteron, estrofem ve diofol kullanmaya devam ediyorumBende merak ediyorum kontrollere cagriliyormuyuz nasil.oluyo ben inslalah pazartssi gidecem adetin 3.gunu
Valla bizimkiler herseye olabildiğince dikkat edelim diye söylediler. Uymazsan belki çok da sorun olmaz ama işlerini garantiye almak için herhalde herşeyi yasakladılar. Kola cips asitli içecekler bahsetmiyorum bile, direkt yasak.Acı mıııben nerdeyse çaya bile biner atıcam nasıl yasak olur acı bana hiç dememişlerdi
Canım olacak inşallah ya inanıyorum sabrın sonu selamet hele şu yumurta döllenme de hayrılısı ile geçsin deBak dr bile kızmış. Moral çok önemli gerçekten. Geçen gün bi arkadaş yazmıştı. Beynine kodla ki vücudun da embriyoyu kabul etsin. Böyle yapma canım
Tese yada tesa yapılıcak mı? O çok fark ediyor gerçekten. O da olursa 5. Güne, gününe uyumlu embriyoların olur inşaallahMin inşallah embriyolarım 7 . güne gitmişti gelişimi yavaştı
Aynen balım işte böyleCanım olacak inşallah ya inanıyorum sabrın sonu selamet hele şu yumurta döllenme de hayrılısı ile geçsin de
Yarın kaçta ararlar acaba heyecanlandımAynen balım işte böyleben de çok inanıyorum hepimiz için cânı gönülden ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?