Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Tabii canm ne o öyle söylemeden olur mu? Senin niye hatan olsun ki? Sen transfer edilirken ultrasonda görmedin mi? Herkes görüyomuş?

Acı mııı ben nerdeyse çaya bile biner atıcam nasıl yasak olur acı bana hiç dememişlerdi

Canım haklısın evet gebe kalan çok ama cidden bugun çok üzüldüm doktor tersledi 6 az bir sayı değil dedi ayrıca hepsi de sağlıklı yumurta dedi seni olaydan tamamen kopmuş görüyorum dedi baya kızdı Altdan Altdan

2 tane diğerlerinden büyük olduğu için 2 tane gelişmiş demiştir. Cetrotide versiyse merak etme arkadakiler de koşar

pembiss123 canım selam reglin başladı mı ben de hala hiç bir belirti yok.. ne bel ağrısı ne hassasiyetler hiç bi şey yok.. ikinci reglinizi ne zaman oldunuz arkadaşlar ya beklemek çok zor (
Benim 2. Reglim 4 gün gecikmeli olmuştu tatlım..normalde hiç günü şaşmazdi ama ilaçlardan vs olabiliyirmus doktorum demisti

Bak dr bile kızmış. Moral çok önemli gerçekten. Geçen gün bi arkadaş yazmıştı. Beynine kodla ki vücudun da embriyoyu kabul etsin. Böyle yapma canım

Tabii canm ne o öyle söylemeden olur mu? Senin niye hatan olsun ki? Sen transfer edilirken ultrasonda görmedin mi? Herkes görüyomuş?
Canım gördüm elime kağıtta verdiler. Ama ben 2sini aynı yere koydular sandım. Kimse gelip açıklama yapmadı ki, transfer yapıp, hayırlı olsun deyip çıktılar. Benimde heyecandan aklıma gelmedi sormak. Bugun esimle heyecanımiz yatisinca aklımıza geldi.

Bende merak ediyorum kontrollere cagriliyormuyuz nasil.oluyo ben inslalah pazartssi gidecem adetin 3.gunu
Ben adetin 2. günü gitmiştim estrofem ve diofol başlandı. Yaklaşık 15 gün içinde 3 kez takibe gittim 2 kez kan 5 kez ultrason ile takip edildim. Transferden 5 gün önce de progesteron jel, antibiyotik, kortizon başlandı. Dün de transferim yapıldı. Progesteron, estrofem ve diofol kullanmaya devam ediyorum

Acı mııı ben nerdeyse çaya bile biner atıcam nasıl yasak olur acı bana hiç dememişlerdi
Valla bizimkiler herseye olabildiğince dikkat edelim diye söylediler. Uymazsan belki çok da sorun olmaz ama işlerini garantiye almak için herhalde herşeyi yasakladılar. Kola cips asitli içecekler bahsetmiyorum bile, direkt yasak.

Bak dr bile kızmış. Moral çok önemli gerçekten. Geçen gün bi arkadaş yazmıştı. Beynine kodla ki vücudun da embriyoyu kabul etsin. Böyle yapma canım
Canım olacak inşallah ya inanıyorum sabrın sonu selamet hele şu yumurta döllenme de hayrılısı ile geçsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…