• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

ARALIK AYI TRANSFER OLACAKLAR KONUSUNA BU LISTEYI NASIL YAPTIGINIZI YAZA BILIR MISINIZ KONUYU ACAN ARKADASIM BILMIYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIZ Mukuu2004 Mukuu2004 arkadasima yazin
Mukuu2004 Mukuu2004 arkadaşlar cevap yaz kısmında tablo ekle kısmı var tırnk işaretinin yanında, üzerine gelince + işareti çıkıyor tabloya sonradan da ekleme yapabiliyorsunuz bu sayede

Kızlar selam, size bazı haberlerim var. Bugün doktora bazı hormanlara bakılsın diye kan vermeye gittim. Eşimde biz iki tane embriyo transfer edildi diye seviniyoruz ama kimse bişey demedi dedi. Gerçekten kimse bilgi vermedi, bende embriyologla görüştüm. Meğersem embriyonun biri kötü durumdaymis, gelişimi hucrenin iyi değilmiş ondan transfer etmemişler, öylesine dondurulmuş embriyo dedi hatta. Neden devlet kötü olanı dondursun ki, ya da devletteki mi çok dikkat etmedi. Velhasıl diğeri kaliteli, 1.kalite embriyoydu, kabuğunu incelttip koyduk dedi. Ama ben çok üzüldüm. Neden sormadan.ilgi verilmedi, nasıl bu konuda bilgi verilmeyi unuturlar 🤷

Kızlar bi de doktor bugün prolotex 25 mg iğne yazdı. Ne ise yarar bu iğne ve Ssg karşılıyor mu ? Ssg karşılıyor sağlık ocağı mi yazar kadın doğumcu mu

SAgıl cnım dinlenince geçiyor haklısın

çay da mı yasak onu bilmiyordum
Ah canım ahh, yasak. Hatta çay, kahve, bitki çayı, acı, baharat bunlarda yasak, doktor dedi. Bazı otlarda belki dokunur diye ben yemiyorum. Maydanoz yemeyin diyorlar, ondan yemedim ama roka terede çıkıntı çıkarır mı bilemedim. Ondan onları da yemiyorum 😬

Kuzum bana 8.günde idrarda çıkabilir dedi 😱 benim de 3.gün, çok erken geldi ama sesimi çıkarmadım 😏 kan testi tarihi de 18 kasım
[/QUOTE]

AA cidden idrarda o kadar erken çıkıyor muymuş 🙈😄 ah keşke keşke çıksa da bizde rahatlasak 😊 bana da test tarihi 18 kasım verildi.

Kızlar bi de bugun acayip ağlayasım var. Hem çift transfer beklerken tek olduğunu öğrendim, hemde ekstra 2.igmeye başladım. Bu mu etkiledi ya da aldığım hormonlar mi etkiledi bilmiyorum 🤷 biraz diygusalim, dokunsan ağlayacak moddayim😔. Transfer olan arkadaşlarım, sizde de var mı böyle bir durum

Kızlar bi de bugun acayip ağlayasım var. Hem çift transfer beklerken tek olduğunu öğrendim, hemde ekstra 2.igmeye başladım. Bu mu etkiledi ya da aldığım hormonlar mi etkiledi bilmiyorum 🤷 biraz diygusalim, dokunsan ağlayacak moddayim😔. Transfer olan arkadaşlarım, sizde de var mı böyle bir durum
Aynen canım ben de ilk iki gün çok kötüydüm durduk yere ağlıyordum
Bugün üçüncü günüm daha iyiyim şükür ama ilave olarak aldığın ilaçta etkilemiş olabilir

Kızlar selam, size bazı haberlerim var. Bugün doktora bazı hormanlara bakılsın diye kan vermeye gittim. Eşimde biz iki tane embriyo transfer edildi diye seviniyoruz ama kimse bişey demedi dedi. Gerçekten kimse bilgi vermedi, bende embriyologla görüştüm. Meğersem embriyonun biri kötü durumdaymis, gelişimi hucrenin iyi değilmiş ondan transfer etmemişler, öylesine dondurulmuş embriyo dedi hatta. Neden devlet kötü olanı dondursun ki, ya da devletteki mi çok dikkat etmedi. Velhasıl diğeri kaliteli, 1.kalite embriyoydu, kabuğunu incelttip koyduk dedi. Ama ben çok üzüldüm. Neden sormadan.ilgi verilmedi, nasıl bu konuda bilgi verilmeyi unuturlar 🤷
Bu hiç hoş değil gerçekten 😑 acaba çözdürülünce mi bozuldu? Iyi değilse dondurmazlar diye düşünüyorum. Dr transfer ederken de mi bişey demedi? Ne saçma şey

Back