• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla bizimkiler herseye olabildiğince dikkat edelim diye söylediler. Uymazsan belki çok da sorun olmaz ama işlerini garantiye almak için herhalde herşeyi yasakladılar. Kola cips asitli içecekler bahsetmiyorum bile, direkt yasak.
Ben zaten cips de dahil paketli gıda tüketmemeye gayret gösteriyorum. Onlar sıkıntı değil de acı sıkıntı olabilir 😁 dediğin iyi oldu, dr.uma sorarım ne gibi sorun çıkarır bana. Acının bağışıklığa iyi geldiğini biliyorum çünkü.

Ben adetin 2. günü gitmiştim estrofem ve diofol başlandı. Yaklaşık 15 gün içinde 3 kez takibe gittim 2 kez kan 5 kez ultrason ile takip edildim. Transferden 5 gün önce de progesteron jel, antibiyotik, kortizon başlandı. Dün de transferim yapıldı. Progesteron, estrofem ve diofol kullanmaya devam ediyorum
tesekkur ederim inslalah tedaviniz sonucunda hayirli olur🤗🤗

Sen de başladın benim gibi 😁 beni 11 'e doğru aradılar hayatım. Şimdi heyecanlı bekleyiş sırası sen de ☺
Doktor bana seni ben arayacağım dedi embriyolog beni aramasını istiyorum dedi tamam hocam dedim 😂 mesela doktor beni arayacak tam olarak ne diyecek ya da benim ona ne sormam gerek acaba

Canım gördüm elime kağıtta verdiler. Ama ben 2sini aynı yere koydular sandım. Kimse gelip açıklama yapmadı ki, transfer yapıp, hayırlı olsun deyip çıktılar. Benimde heyecandan aklıma gelmedi sormak. Bugun esimle heyecanımiz yatisinca aklımıza geldi.
Şaştım kaldim vallahi. Baştan dr'la konişmuşsunuzdur herhalde tek yada çift diye öyle değil mi?

Doktor bana seni ben arayacağım dedi embriyolog beni aramasını istiyorum dedi tamam hocam dedim 😂 mesela doktor beni arayacak tam olarak ne diyecek ya da benim ona ne sormam gerek acaba
Yarın sadece döllenip döllenmediğini söyleyecek. 2 hücreli oluyo döllenince. Döllenme için sadece bu gerekli canım. Ben de hiçbir şey sormadım ilk gün 😁

İnş canım ilk kez tedavi oluyorum içinden umarım sağlıklı döllenir yumurta çıkar 🙏🏻
O 2 tane önden giden var ya, genelde ilk ve çabuk tepki verenler, çok yüksek ihtimalle yol katedebiliyo. 3. Günden itibaren sperm hücresi devreye giriyor. Yani olur yada olmaz sadece kendine mâl etme canım 😊

Kuzum bana 8.günde idrarda çıkabilir dedi 😱 benim de 3.gün, çok erken geldi ama sesimi çıkarmadım 😏 kan testi tarihi de 18 kasım

AA cidden idrarda o kadar erken çıkıyor muymuş 🙈😄 ah keşke keşke çıksa da bizde rahatlasak 😊 bana da test tarihi 18 kasım verildi.
[/QUOTE]
18 Kasım benimde test günüm ❤️

Yarın sadece döllenip döllenmediğini söyleyecek. 2 hücreli oluyo döllenince. Döllenme için sadece bu gerekli canım. Ben de hiçbir şey sormadım ilk gün 😁
Anladım canım yarın ola hayrola o zman 😍 şu estrofemi saat 10 da almayı düşünüyorum sabah da saat 10 da mı almam lazım yine saat önemli mi

Ben zaten cips de dahil paketli gıda tüketmemeye gayret gösteriyorum. Onlar sıkıntı değil de acı sıkıntı olabilir 😁 dediğin iyi oldu, dr.uma sorarım ne gibi sorun çıkarır bana. Acının bağışıklığa iyi geldiğini biliyorum çünkü.
Bize de bilgilendir bakalım ne dicek doktorun canım 😘

Şaştım kaldim vallahi. Baştan dr'la konişmuşsunuzdur herhalde tek yada çift diye öyle değil mi?
Canım zaten çift emriyom vardı, çift transfer edilecekti, 3.denemem oldugu için doktor biliyordu. Tabii gelişmemiş olabilir embriyo, onların hatası değil. Sadece bilgi vermemeleri kötü oldu. Yoğunluktan belki de kaçırdılar, belki de embriyolog bilgi vermeye luzum görmedi. Allah inşallah pozitif sonuç verirde kurtuluruz bu işlerden kızlar. Gerçekten yoruldum artık 🥺🥺

Back