• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yaa demi, Gerçekten onların hatası bu😞 bende mi hata var diye düşündüm. Doktor hiç bişey demedi transfer ederken. Gelen embriyologda sadece ismimi söyledi, hiç bilgi vermedi embriyo hakkında. Bugun sabah eşimin aklına geldi, kimse bize çift demedi demi dıyo. Gidelim soralım oldu, peşine düşünce olayın öğrendik. Transfer öncesi veya o an bilgi verilmesi lazımdı bence. Ben iki deneme devlette yaptım, orda ki embriyolog gelir her detayı iyice anlatırdı transfer esnasında. Özel merkez sözle ama...
Tabii canm ne o öyle söylemeden olur mu? Senin niye hatan olsun ki? Sen transfer edilirken ultrasonda görmedin mi? Herkes görüyomuş?

Ah canım ahh, yasak. Hatta çay, kahve, bitki çayı, acı, baharat bunlarda yasak, doktor dedi. Bazı otlarda belki dokunur diye ben yemiyorum. Maydanoz yemeyin diyorlar, ondan yemedim ama roka terede çıkıntı çıkarır mı bilemedim. Ondan onları da yemiyorum 😬
Acı mııı 😱 ben nerdeyse çaya bile biner atıcam nasıl yasak olur acı😱😱😱 bana hiç dememişlerdi 😰

Ahsencim şimdi sen bana diyeceksin ki, madem 5. Gün 3. Gün fark etmiyor, neden bu kadar panik yaptın? Benim 2 denememde de 5. Güne gidecek kalitede embriyom oluşmadı. Zor bela 3. Güne çıktılar. Bu denememde 3. Gün dondurmadılar. O yüzden korktum ya gelişimleri durduysa diye. Eğer dursaydı, bu kadar aldığım hormon, döktüğümüz paralar, hepsi çöpe gidicekti canım. Ve ben bu sefer oldu oldu, olmadı birdaha tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum. Burda gülüp eğleniyoruz ama aldığımız ilaçlar hiç de komik ilaçlar değil. Ben bidaha bu ilaçları kullanmak istemiyorum. Olsa da olmasa da.. benim 6 hücreli 3. Gün embriyom tutmuştu. Ben kaybettim ama niceleri var biliyor musun? 3. Gün embriyosuyla hamile kalanlar yaz bak görürsün. Üzülme nolur 😘
Canım haklısın evet gebe kalan çok ama cidden bugun çok üzüldüm doktor tersledi 6 az bir sayı değil dedi ayrıca hepsi de sağlıklı yumurta dedi seni olaydan tamamen kopmuş görüyorum dedi baya kızdı Altdan Altdan

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı amh 0.6 doktor 2 tane gelişmiş yumurta gördüm dedi salı günü tekrar çağırdı birde cetrotide iğnesi verdi o da gelişen yumurtaları durdurup arkadaki leri geliştirmek içinmiş gonal f 225 e devam ediyorum inş salı günü yumurta sayısı artarda sağlıklı bulurlar. ilk tüp bebeğim olacak geçen ay sadece iğne tedavisi olmuştum ozaman doktor 5 yumurta var demişti bu ay neden öyle oldu anlamadım
2 tane diğerlerinden büyük olduğu için 2 tane gelişmiş demiştir. Cetrotide versiyse merak etme arkadakiler de koşar 😉

pembiss123 pembiss123 canım selam reglin başladı mı ben de hala hiç bir belirti yok.. ne bel ağrısı ne hassasiyetler hiç bi şey yok.. ikinci reglinizi ne zaman oldunuz arkadaşlar ya beklemek çok zor :((
Benim 2. Reglim 4 gün gecikmeli olmuştu tatlım..normalde hiç günü şaşmazdi ama ilaçlardan vs olabiliyirmus doktorum demisti

Canım haklısın evet gebe kalan çok ama cidden bugun çok üzüldüm doktor tersledi 6 az bir sayı değil dedi ayrıca hepsi de sağlıklı yumurta dedi seni olaydan tamamen kopmuş görüyorum dedi baya kızdı Altdan Altdan
Bak dr bile kızmış. Moral çok önemli gerçekten. Geçen gün bi arkadaş yazmıştı. Beynine kodla ki vücudun da embriyoyu kabul etsin. Böyle yapma canım 😘

Tabii canm ne o öyle söylemeden olur mu? Senin niye hatan olsun ki? Sen transfer edilirken ultrasonda görmedin mi? Herkes görüyomuş?
Canım gördüm elime kağıtta verdiler. Ama ben 2sini aynı yere koydular sandım. Kimse gelip açıklama yapmadı ki, transfer yapıp, hayırlı olsun deyip çıktılar. Benimde heyecandan aklıma gelmedi sormak. Bugun esimle heyecanımiz yatisinca aklımıza geldi.

Bende merak ediyorum kontrollere cagriliyormuyuz nasil.oluyo ben inslalah pazartssi gidecem adetin 3.gunu
Ben adetin 2. günü gitmiştim estrofem ve diofol başlandı. Yaklaşık 15 gün içinde 3 kez takibe gittim 2 kez kan 5 kez ultrason ile takip edildim. Transferden 5 gün önce de progesteron jel, antibiyotik, kortizon başlandı. Dün de transferim yapıldı. Progesteron, estrofem ve diofol kullanmaya devam ediyorum

Acı mııı 😱 ben nerdeyse çaya bile biner atıcam nasıl yasak olur acı😱😱😱 bana hiç dememişlerdi 😰
Valla bizimkiler herseye olabildiğince dikkat edelim diye söylediler. Uymazsan belki çok da sorun olmaz ama işlerini garantiye almak için herhalde herşeyi yasakladılar. Kola cips asitli içecekler bahsetmiyorum bile, direkt yasak.

Bak dr bile kızmış. Moral çok önemli gerçekten. Geçen gün bi arkadaş yazmıştı. Beynine kodla ki vücudun da embriyoyu kabul etsin. Böyle yapma canım 😘
Canım olacak inşallah ya inanıyorum sabrın sonu selamet hele şu yumurta döllenme de hayrılısı ile geçsin de

Back