- 17 Mayıs 2017
- 481
- 433
- 103
- Konu Sahibi pembiss123
- #3.021
Bugün kontrole gittim 10mm dedi perşembeye transfer dedi inşallah güzel olur o güne kadar.9 ve 12 mm ideal canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün kontrole gittim 10mm dedi perşembeye transfer dedi inşallah güzel olur o güne kadar.9 ve 12 mm ideal canım
Ne demek birtanem atlatıcaz inşÇok sag ol canım umarım bu zor süreci atlaticaz, Allahım hepimize sabır versin
Eşimde sorun yok inş kalitesinde iyidir benim bi çocuğum var ondan sonra 2 gene kaldım klomen le ancak biri kimyasal biri kürtajla sonuçlandı o yüzden bende acaba yumurtalar mı kalitesiz die bi endişe oluştu birde zaten az rezervlerim. Bu arada bişi sorucam ben acıbadem hastanesinde şimdi tüp bebek yapılacak ama doktor filan fazla bilgi vermiyor sizinkilerde öyle mi 2 yumurta oluşumunda hemşireye sordum o dosyadan bakıp gördü mesela kaç mm hocam diyorum yeteri kadar dio anlamadım aslında kadın doğumculrı çok ii ancak tüp bebek merkezindeki doktor bayağı ilgisiz anlamadım ilk kez olduğundan da bir bilgim yok hiç bişi söylemiyorlarO 2 tane önden giden var ya, genelde ilk ve çabuk tepki verenler, çok yüksek ihtimalle yol katedebiliyo. 3. Günden itibaren sperm hücresi devreye giriyor. Yani olur yada olmaz sadece kendine mâl etme canım
Desene ot gibi yaşayacağız bu süreçteAcı mııı ben nerdeyse çaya bile biner atıcam nasıl yasak olur acı bana hiç dememişlerdi
Ben okudum forumda Bi yerde böyle bişey ama iyi bişeymiş anladığım kadarıyla ne kadar çok bilgi o kadar çok stresssKızlar transfer öncesi ultrasonda rahmin 3 çizgi şeklinde görünmesi ne demek bilen var mı?
Her ilaçta önemlidir tabii ki saatli almak canım. Ona göre ayarla kendiniAnladım canım yarın ola hayrola o zman şu estrofemi saat 10 da almayı düşünüyorum sabah da saat 10 da mı almam lazım yine saat önemli mi
Ben daha adet olucam daaaa dr'a gidicem deeee ben gidene kadar senin test günün gelir geçer rabbimnasip p.tesi gidicek. O sorsunBize de bilgilendir bakalım ne dicek doktorun canım
Canım ben te tam bilmiyorum ama burada ki arkadaşlar şey yazmıştı, rahim 3 çizgi ise çok iyi birseymis. Rahim tam anlamıyla gebeliğe hazır demekmişKızlar transfer öncesi ultrasonda rahmin 3 çizgi şeklinde görünmesi ne demek bilen var mı?
Ayıp etmişler gerçekten. Zaten iyi olanı koymuşlar canım endişe etme hiç o yorgunluğu bir de bana sor..Canım zaten çift emriyom vardı, çift transfer edilecekti, 3.denemem oldugu için doktor biliyordu. Tabii gelişmemiş olabilir embriyo, onların hatası değil. Sadece bilgi vermemeleri kötü oldu. Yoğunluktan belki de kaçırdılar, belki de embriyolog bilgi vermeye luzum görmedi. Allah inşallah pozitif sonuç verirde kurtuluruz bu işlerden kızlar. Gerçekten yoruldum artık
Canım fitil kullanır gibi, ben çok fazla itmeye çalışmıyorum, elden geldiğince itiyorum ama cokta zorlamiyorum. Bu arada fazla gelen artıkları, iç camasirına bembeyaz bir akıntı olarak geri geliyor. Bu normal korkma hayırlı olsun tedavinProgestan 200mg 2 ad sabah akşam vajinadan kullanıcaksın dedi bu vajinadan nasıl kullanılıyor Allah aşkına birisi anlatsın bana itmek gerekiyor mu ileriye iyice
Valla iyi ki varsınız kızlar. Gelip burada hep dertleşiyorim, hem bilgi alıyorum sizdenNe demek birtanem atlatıcaz inş
Benim ki de ultrasonda çok bişey söylemedi ilkinde. Ölçulerini hemşireye söylerken duydum. Ikinci de sorsum ne durumdalar, kaç tane olmuş diye milimiyle saydı sağolsun. Yani sır değil. Söyleyen söylüyor. Sen bidahakinde sıkıştır biraz ama ultrasondaykenEşimde sorun yok inş kalitesinde iyidir benim bi çocuğum var ondan sonra 2 gene kaldım klomen le ancak biri kimyasal biri kürtajla sonuçlandı o yüzden bende acaba yumurtalar mı kalitesiz die bi endişe oluştu birde zaten az rezervlerim. Bu arada bişi sorucam ben acıbadem hastanesinde şimdi tüp bebek yapılacak ama doktor filan fazla bilgi vermiyor sizinkilerde öyle mi 2 yumurta oluşumunda hemşireye sordum o dosyadan bakıp gördü mesela kaç mm hocam diyorum yeteri kadar dio anlamadım aslında kadın doğumculrı çok ii ancak tüp bebek merkezindeki doktor bayağı ilgisiz anlamadım ilk kez olduğundan da bir bilgim yok hiç bişi söylemiyorlar
Suyla beslenin dicekler yakındaDesene ot gibi yaşayacağız bu süreçte
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beni zaman gecicek sende en kısa sürede başlıcan tedaviye inşallahBen daha adet olucam daaaa dr'a gidicem deeee ben gidene kadar senin test günün gelir geçer rabbimnasip p.tesi gidicek. O sorsun
Ay nefret ediyorum o yapış yapış fitilden ☹Canım fitil kullanır gibi, ben çok fazla itmeye çalışmıyorum, elden geldiğince itiyorum ama cokta zorlamiyorum. Bu arada fazla gelen artıkları, iç camasirına bembeyaz bir akıntı olarak geri geliyor. Bu normal korkma hayırlı olsun tedavin
Inşaallah bat 19 kasım. 4 5 gün önce olmuş herkes. Ama bakalım benim belki çabuk olurAllah iyiliğini versin emi güldürdün beni zaman gecicek sende en kısa sürede başlıcan tedaviye inşallah