• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Progestan 200mg 2 ad sabah akşam vajinadan kullanıcaksın dedi bu vajinadan nasıl kullanılıyor Allah aşkına birisi anlatsın bana 🤦🏼‍♀️ itmek gerekiyor mu ileriye iyice

O 2 tane önden giden var ya, genelde ilk ve çabuk tepki verenler, çok yüksek ihtimalle yol katedebiliyo. 3. Günden itibaren sperm hücresi devreye giriyor. Yani olur yada olmaz sadece kendine mâl etme canım 😊
Eşimde sorun yok inş kalitesinde iyidir benim bi çocuğum var ondan sonra 2 gene kaldım klomen le ancak biri kimyasal biri kürtajla sonuçlandı o yüzden bende acaba yumurtalar mı kalitesiz die bi endişe oluştu birde zaten az rezervlerim. Bu arada bişi sorucam ben acıbadem hastanesinde şimdi tüp bebek yapılacak ama doktor filan fazla bilgi vermiyor sizinkilerde öyle mi 2 yumurta oluşumunda hemşireye sordum o dosyadan bakıp gördü mesela kaç mm hocam diyorum yeteri kadar dio anlamadım aslında kadın doğumculrı çok ii ancak tüp bebek merkezindeki doktor bayağı ilgisiz anlamadım ilk kez olduğundan da bir bilgim yok hiç bişi söylemiyorlar

Anladım canım yarın ola hayrola o zman 😍 şu estrofemi saat 10 da almayı düşünüyorum sabah da saat 10 da mı almam lazım yine saat önemli mi
Her ilaçta önemlidir tabii ki saatli almak canım. Ona göre ayarla kendini

Canım zaten çift emriyom vardı, çift transfer edilecekti, 3.denemem oldugu için doktor biliyordu. Tabii gelişmemiş olabilir embriyo, onların hatası değil. Sadece bilgi vermemeleri kötü oldu. Yoğunluktan belki de kaçırdılar, belki de embriyolog bilgi vermeye luzum görmedi. Allah inşallah pozitif sonuç verirde kurtuluruz bu işlerden kızlar. Gerçekten yoruldum artık 🥺🥺
Ayıp etmişler gerçekten. Zaten iyi olanı koymuşlar canım endişe etme hiç 😊 o yorgunluğu bir de bana sor..

Progestan 200mg 2 ad sabah akşam vajinadan kullanıcaksın dedi bu vajinadan nasıl kullanılıyor Allah aşkına birisi anlatsın bana 🤦🏼‍♀️ itmek gerekiyor mu ileriye iyice
Canım fitil kullanır gibi, ben çok fazla itmeye çalışmıyorum, elden geldiğince itiyorum ama cokta zorlamiyorum. Bu arada fazla gelen artıkları, iç camasirına bembeyaz bir akıntı olarak geri geliyor. Bu normal korkma 😊😊 hayırlı olsun tedavin 😊

Eşimde sorun yok inş kalitesinde iyidir benim bi çocuğum var ondan sonra 2 gene kaldım klomen le ancak biri kimyasal biri kürtajla sonuçlandı o yüzden bende acaba yumurtalar mı kalitesiz die bi endişe oluştu birde zaten az rezervlerim. Bu arada bişi sorucam ben acıbadem hastanesinde şimdi tüp bebek yapılacak ama doktor filan fazla bilgi vermiyor sizinkilerde öyle mi 2 yumurta oluşumunda hemşireye sordum o dosyadan bakıp gördü mesela kaç mm hocam diyorum yeteri kadar dio anlamadım aslında kadın doğumculrı çok ii ancak tüp bebek merkezindeki doktor bayağı ilgisiz anlamadım ilk kez olduğundan da bir bilgim yok hiç bişi söylemiyorlar
Benim ki de ultrasonda çok bişey söylemedi ilkinde. Ölçulerini hemşireye söylerken duydum. Ikinci de sorsum ne durumdalar, kaç tane olmuş diye milimiyle saydı sağolsun. Yani sır değil. Söyleyen söylüyor. Sen bidahakinde sıkıştır biraz ama ultrasondayken 😉

Canım fitil kullanır gibi, ben çok fazla itmeye çalışmıyorum, elden geldiğince itiyorum ama cokta zorlamiyorum. Bu arada fazla gelen artıkları, iç camasirına bembeyaz bir akıntı olarak geri geliyor. Bu normal korkma 😊😊 hayırlı olsun tedavin 😊
Ay nefret ediyorum o yapış yapış fitilden ☹

Hanımlar merhaba öncelikle herkese hayırlı sonuçlar diliyorum. Bişey sormak istiyorum bana orta kalite 2.gün embriyo transferi yapıldı progestanı hem fitil hem iğne olarak kullanıyorum bugün 10. Günüm aşırı derecede baş dönmem var sizlerdede oldumu bide adet ağrılarımın başlamış olması gerekirdi bu hormonlar adeti geciktiriyomu

Back