- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.961
3 kala yap bari kız 6 gün neZaten internetten 5-6 tane gebelik testi alayım, son 6 gün hergun mu yapsam diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kala yap bari kız 6 gün neZaten internetten 5-6 tane gebelik testi alayım, son 6 gün hergun mu yapsam diyorum
Yapacak birsey yok calisinca sıkıntı boyle inslalah sonucu guzel olsundaEvet bana da en başında demislerdi. Ögleden sonra istemiştim
Zor günlerden geçiyoruz gayet normal şekerimKızlar bi de bugun acayip ağlayasım var. Hem çift transfer beklerken tek olduğunu öğrendim, hemde ekstra 2.igmeye başladım. Bu mu etkiledi ya da aldığım hormonlar mi etkiledi bilmiyorum biraz diygusalim, dokunsan ağlayacak moddayim. Transfer olan arkadaşlarım, sizde de var mı böyle bir durum
Hmm evet çalışıyosan zor olur sana. Neyse ki fazla gidilmiyomuşYapacak birsey yok calisinca sıkıntı boyle inslalah sonucu guzel olsunda
Aynen oyle hayirlsii artikHmm evet çalışıyosan zor olur sana. Neyse ki fazla gidilmiyomuş
Allah allah nasıl bilgi vermezler ya ne garip bir durum olmuş.Kızlar selam, size bazı haberlerim var. Bugün doktora bazı hormanlara bakılsın diye kan vermeye gittim. Eşimde biz iki tane embriyo transfer edildi diye seviniyoruz ama kimse bişey demedi dedi. Gerçekten kimse bilgi vermedi, bende embriyologla görüştüm. Meğersem embriyonun biri kötü durumdaymis, gelişimi hucrenin iyi değilmiş ondan transfer etmemişler, öylesine dondurulmuş embriyo dedi hatta. Neden devlet kötü olanı dondursun ki, ya da devletteki mi çok dikkat etmedi. Velhasıl diğeri kaliteli, 1.kalite embriyoydu, kabuğunu incelttip koyduk dedi. Ama ben çok üzüldüm. Neden sormadan.ilgi verilmedi, nasıl bu konuda bilgi verilmeyi unuturlar
Ewet 8 aydır onda tedaviEşin geçen denemede de gidiyor muydu bülent beye?
Canım çok sevindim elinde en kötü ihtimalle 2 tane embriyo var şu an cok güzel bir durum bu, hayırlı olsun canımKizlar aradilar çok şükür 2 tanesi dondurulmuş. Gebelik vaad ediyor. Zarı çatlamaya başlamış dedi. 3 tanesinin gelişimi durmuş. 3 tanesi de blastokist evresinin ilk adımındaymış. Devam ediyolarmış. Yarına kadar bekleticez dediler. Benim için tüp bebek macerasının em zor kısmı bitti çok şükür pozitif olur negatif olur Allah'ın takdiri.
Ahsencim şimdi sen bana diyeceksin ki, madem 5. Gün 3. Gün fark etmiyor, neden bu kadar panik yaptın? Benim 2 denememde de 5. Güne gidecek kalitede embriyom oluşmadı. Zor bela 3. Güne çıktılar. Bu denememde 3. Gün dondurmadılar. O yüzden korktum ya gelişimleri durduysa diye. Eğer dursaydı, bu kadar aldığım hormon, döktüğümüz paralar, hepsi çöpe gidicekti canım. Ve ben bu sefer oldu oldu, olmadı birdaha tüp bebek yaptırmayı düşünmüyorum. Burda gülüp eğleniyoruz ama aldığımız ilaçlar hiç de komik ilaçlar değil. Ben bidaha bu ilaçları kullanmak istemiyorum. Olsa da olmasa da.. benim 6 hücreli 3. Gün embriyom tutmuştu. Ben kaybettim ama niceleri var biliyor musun? 3. Gün embriyosuyla hamile kalanlar yaz bak görürsün. Üzülme nolur3. Gün embriyosu ihtimali daha düşük diyorlar ama doğru mu acaba
Bu sefer olumlu sonuç alırsınız inşaallahEwet 8 aydır onda tedavi
Ay canım sorma ya kuş gibi hafifledim. Ben o 2 embriyoyu öper başıma koyarımCanım çok sevindim elinde en kötü ihtimalle 2 tane embriyo var şu an cok güzel bir durum bu, hayırlı olsun canım
Canım iğne 4000 ayrıca aspirinde aliyorumCanım sen tasıyıcısın heterozigotsun. Kaç verdi iğneyı 4000 mi 6000 mi? Yanında aspirin kullanıyo musun?
Çok sag ol canım umarım bu zor süreci atlaticaz, Allahım hepimize sabır versinAynen canım ben de ilk iki gün çok kötüydüm durduk yere ağlıyordum
Bugün üçüncü günüm daha iyiyim şükür ama ilave olarak aldığın ilaçta etkilemiş olabilir
Yaa demi, Gerçekten onların hatası bu bende mi hata var diye düşündüm. Doktor hiç bişey demedi transfer ederken. Gelen embriyologda sadece ismimi söyledi, hiç bilgi vermedi embriyo hakkında. Bugun sabah eşimin aklına geldi, kimse bize çift demedi demi dıyo. Gidelim soralım oldu, peşine düşünce olayın öğrendik. Transfer öncesi veya o an bilgi verilmesi lazımdı bence. Ben iki deneme devlette yaptım, orda ki embriyolog gelir her detayı iyice anlatırdı transfer esnasında. Özel merkez sözle ama...Bu hiç hoş değil gerçekten acaba çözdürülünce mi bozuldu? Iyi değilse dondurmazlar diye düşünüyorum. Dr transfer ederken de mi bişey demedi? Ne saçma şey
Inşallah canimHayırla geçsin al gel bebişlerini
Ayy haklısın aslında 3 kala başlayayım o zaman3 kala yap bari kız 6 gün ne
Bende anlamadım. Gidip peşine düşmese haberimizde olmayacak işin kötüsü. Size hep bilgi veriliyor demi transfer esnasındaAllah allah nasıl bilgi vermezler ya ne garip bir durum olmuş.
Canım benimde amh 0.6. Bir kadın doğumcuya gittiğimde durumu şöyle aciklamisti, sizde zaten yumurta az ondan adet için vücut fazla yumurta üretmiyor, idareli kullanıyor ki daha geç menopoza gir diye. Ondan fazla yumurta cikmayabilir bizden, ama önemli olan sağlıklı içi dolu yumurta gelsin oda embriyo olsun üzme kendiniKızlar benimde bugün kontrolüm vardı amh 0.6 doktor 2 tane gelişmiş yumurta gördüm dedi salı günü tekrar çağırdı birde cetrotide iğnesi verdi o da gelişen yumurtaları durdurup arkadaki leri geliştirmek içinmiş gonal f 225 e devam ediyorum inş salı günü yumurta sayısı artarda sağlıklı bulurlar. ilk tüp bebeğim olacak geçen ay sadece iğne tedavisi olmuştum ozaman doktor 5 yumurta var demişti bu ay neden öyle oldu anlamadım