- 9 Haziran 2019
- 1.191
- 3.662
- 133
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.621
Sökülmediği için kalınmış. Adette inceliyor sonra yeniden kalınlaşmaya başlıyor adete kadaradetim sökülmemişti. sökülünce incelir demişti doktor. daha kalınlaşması degil de. adetin sökülmesini beklemek için 2 gün sonrasına cagırmıştı. ama evet sizin rahim mm i niz iyiymiş
ay evet denk geliriz belkicok heyecanlı pembiş.
senle aynı güne gelirsek okan da görürüm seni 5 dk falan
Canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah. Güzel haberlerini bekliyorumKızlar transfer oldum benbenden önce hastalar olduğu için biraz da sıkışamamışlar sanırım 1 saat geç oldum. Çok sıkıştım dolayısıyla ama doktor izin vermedi boşaltmama azcık da olsa onun haricinde gayet kolay güzel geçti darısı transfer bekleyen kasım anne adaylarının başına
hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alabilmek nasip olsun inşallah ♥Kızlar transfer oldum benbenden önce hastalar olduğu için biraz da sıkışamamışlar sanırım 1 saat geç oldum. Çok sıkıştım dolayısıyla ama doktor izin vermedi boşaltmama azcık da olsa onun haricinde gayet kolay güzel geçti darısı transfer bekleyen kasım anne adaylarının başına
Yerleşmeden ötürüdür inşaallahAğrı pek yok bazen hafif batma var
Iğmeyle pıhtılaşmanın önüne geçiliyor. Neden devam etmesin ki? O dahiliye dr'u çok da takılmaKızlar kan pıhtılaşma sorunu olan var mı? Az once dahiliye kan testlerimi yaptrmak için gelmiştim doktor bana kan pıhtılaşma olanların iğne vurulunca bazılarında hamılelik devam edıyo bazılarında etmıyo dedi moralım bozuldu ya
evet verdim ama negatif çıktı yarın 12.gün olacak ona göre arayacağım doktoru bakalımpembiss123 canim kan testi verdin mi gebelik icin.
17 günden sonra şişmiş. Ilaç da kullanmıyorsun. Ohss olabilir mi bilemedimMerhaba arkadaşlar 30 ekimde 2 em transfwri oldum 9 kasım beta bakılacaktı ama covid testim pozitif çıktı ilaç almıyorum kan vermeyede gidemeyeceğim ağrılarım var ve ayrıca karnım yumurta topalamadan sonra (17) inanılmaz şişti inmiyor bir türlü sizdede böyle bir durum varmı acaba
Canım bana öyle bişey demedi. Ama tahlilin fotosunu atayım. Bende anlamadım hangi tür sıkıntı varHomozgot heterozigot var tasıyıcı ve direk hasta sen hangisisin? Ben 1 gende hastayım 2 gende tasıyıcı canım
Ayy ağzından bal damlıyor, inşallah canımBenımde olmuştu ilk transferımde canım 3 gun falan kasıgıma agrı gırmişti bence hem ilaçlar hemde rahım embrıyoyu kabul etmeye calışıyo
Ayy ınsallah canım. Bende hep, bu tutunma ağrısıdır diye umut ediyorumRahminde sancılanmalar iyiye işarettir canm inşaallahbenim tutan bebekte öyle olmuştu. Bi dr yazısı okumuştum. O da diyordu ki, bu tip sancılar iyiye işaret olabilir. Rahimde bir çalışma var ki reaksiyon veriyor diyordu. Ama tabii en doğrusunu Allah bilir. Ben ayaktayken birden oturuyodum öyle bi bıçak sancısı gibiydi.
Ayy maşallah canımŞimdi hastaneden aradılar 12:00 de hastanede olacağım engec 13:30 da transfer im olacak dualarınızı esirgemeyinmedikal Park bahcelievlerde tedavim Benim de..aradıklarında sordum yarım saat yatacaksiniz dediler cnm normalde 1 saatmiş covid ten ötürü yarım saat yatiriyorlarmis..sonra ağır kaldırmamak ,ağır spor yapmamak ve kabız olmayacak şekilde beslenmek şartıyla günlük yaşantiniza donebilirsiniz dediler :))
Ben bugün transfer oldum klinik kapanana kadar úcte transfer oldum 6 gibi çıkıp yola cikcaz 2.5 saatMerhaba arkadaşlar yarın transferim olacak 2 embriyo ..bugun transfer olana arkadaşlar yada doktorunun bilgi verdiği arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ben şunu merak ediyorum transfer sonrası hastanede nekadar süre kaldınız?covid dönemi tutuyorlardı hastanede
Maşallah canımKızlar transfer oldum benbenden önce hastalar olduğu için biraz da sıkışamamışlar sanırım 1 saat geç oldum. Çok sıkıştım dolayısıyla ama doktor izin vermedi boşaltmama azcık da olsa onun haricinde gayet kolay güzel geçti darısı transfer bekleyen kasım anne adaylarının başına
Hayırlı olsun canım, Allah tamamını erdirsin umarımBen bugün transfer oldum klinik kapanana kadar úcte transfer oldum 6 gibi çıkıp yola cikcaz 2.5 saat
Bize hiç test yapilmadiTransfer ederken de covid testi istiyolar mi
Opu dan 2 gun once istediler bendenBize hiç test yapilmadi
Maalesef doktorun dogru soylemis canimKullanıcam zaten canım tüp bebek doktorumda oyle demişti kullanıcaksın falan demişti ama bu doktor sacma sapan bişey attı şimdi ortaya canımı sıktı hiç sorma yao ilaç zaten pıhtılaşmayı azaltmıyo mu neden dusuk olsun ki onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?