Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar transfer oldum ben benden önce hastalar olduğu için biraz da sıkışamamışlar sanırım 1 saat geç oldum. Çok sıkıştım dolayısıyla ama doktor izin vermedi boşaltmama azcık da olsa onun haricinde gayet kolay güzel geçti darısı transfer bekleyen kasım anne adaylarının başına

adetim sökülmemişti. sökülünce incelir demişti doktor. daha kalınlaşması degil de. adetin sökülmesini beklemek için 2 gün sonrasına cagırmıştı. ama evet sizin rahim mm i niz iyiymiş
Sökülmediği için kalınmış. Adette inceliyor sonra yeniden kalınlaşmaya başlıyor adete kadar

Canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah. Güzel haberlerini bekliyorum

hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alabilmek nasip olsun inşallah ♥

Iğmeyle pıhtılaşmanın önüne geçiliyor. Neden devam etmesin ki? O dahiliye dr'u çok da takılma

17 günden sonra şişmiş. Ilaç da kullanmıyorsun. Ohss olabilir mi bilemedim

Homozgot heterozigot var tasıyıcı ve direk hasta sen hangisisin? Ben 1 gende hastayım 2 gende tasıyıcı canım
Canım bana öyle bişey demedi. Ama tahlilin fotosunu atayım. Bende anlamadım hangi tür sıkıntı var

Eklentiler

• Screenshot_20201106_153234.jpg
    120,3 KB · Görüntüleme: 36
Ayy ınsallah canım. Bende hep, bu tutunma ağrısıdır diye umut ediyorum Hepimiz için güzel sonuçlar olsun, çekeriz rahim ağrısı ne olucak ki

Ayy maşallah canım al gel bakalım bebişi

Ben bugün transfer oldum klinik kapanana kadar úcte transfer oldum 6 gibi çıkıp yola cikcaz 2.5 saat

Maşallah canım pozitif sonuçlar gör canım

Maalesef doktorun dogru soylemis canim
Ben igne aspirin kullandigim halde 5 tane dusuk yaptim
Ama o zamanlar daha detay bilmiyordu pek doktorlar bu olayini cok arastirdim inceledim gitmedigim doktor kalmadi yurtdisina bile gonderdim dosyalarimi sonuc alamadim
En son doktorum dedi ki sabah aksam yapalim igneleri simdi 8 yasinda bir oglum var sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…