- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.641
Klasik pihtilasma problemi canim bu gonderdigin tahlil fotosu kolayca aspirin ve igneyle halledilebilir cinstenCanım bana öyle bişey demedi. Ama tahlilin fotosunu atayım. Bende anlamadım hangi tür sıkıntı var
Heterizigotlar tasiyici gen homozigotlar dogustan olanCanım bana öyle bişey demedi. Ama tahlilin fotosunu atayım. Bende anlamadım hangi tür sıkıntı var
Amin canımhayırlısı olsun canım güzel haberlerini alabilmek nasip olsun inşallah ♥
Çok teşekkür ederim canım inşallahMaşallah canımpozitif sonuçlar gör canım
Tam aynı soruyu yazacaktım var ya bunu okudum.Ağrım var ara ara vuruyor ama gelen giden yok.Opu olalı 9 gğn oldu.Tarlusal de vermedi bana doktorum bekliyorum öyle.Kizlar opudan sonra kacinci gunde adet oldunuz doktor sozde 8 9 gun sonra olur dedi ama gelen giden yok normalde 10 kasım bat im
Bendede adet olacak gibi hafif agri var ama halen gelen giden yok ben tarlusal kullandimda birsey degismedi 10.gunum benimdeTam aynı soruyu yazacaktım var ya bunu okudum.Ağrım var ara ara vuruyor ama gelen giden yok.Opu olalı 9 gğn oldu.Tarlusal de vermedi bana doktorum bekliyorum öyle.
tarlusal biteli ne kadar oldu peki?Bendede adet olacak gibi hafif agri var ama halen gelen giden yok ben tarlusal kullandimda birsey degismedi 10.gunum benimde
Opudan 11 gün sonra adet olmuştum canım.Kizlar opudan sonra kacinci gunde adet oldunuz doktor sozde 8 9 gun sonra olur dedi ama gelen giden yok normalde 10 kasım bat im
Hadi hayırlısı Allah tamamına erdirsin. 10 gün sonra güzel haberler ver bize inşaallahBen bugün transfer oldum klinik kapanana kadar úcte transfer oldum 6 gibi çıkıp yola cikcaz 2.5 saat
Benimde 10.gunum.normal o zmaan gelir bi iki güneOpudan 11 gün sonra adet olmuştum canım.
4.gunum bugun bitelitarlusal biteli ne kadar oldu peki?
Benden opuda istemedilerTransfer ederken de covid testi istiyolar mi
Zaman yaklaştı senin içinde deseneBenimde 10.gunum.normal o zmaan gelir bi iki güne
Canım ağlama sevin. Benim ilk transferimde ağrılar oldu buna benzer. Sonra pozitif sonucu almıştım. Belki bu seferde bebisler tutunuyor diye ağrı yapıyordur
Adet olsam bi bakalim hayirlisyla ya normalde opu benim adetin 11.gunu olmustu herhalde biraz erken olunca normal donguye gore adetime daha 4 gun falan var bakalim tarlusal da kullandim ama bi iki gun pek duzenli kullanamadim unuttum onunda etkisi oldu galiba kist falan olmasindaZaman yaklaştı senin içinde desene
Çok teşekkür ederüm canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız Aralık'ta,Canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah. Güzel haberlerini bekliyorum
Amin inşallahYerleşmeden ötürüdür inşaallah
Hayırlı olsun cnm Allah kucağına almayida nasip etsin insallahBen bugün transfer oldum klinik kapanana kadar úcte transfer oldum 6 gibi çıkıp yola cikcaz 2.5 saat
canım ben 7 gün sonra oldumKizlar opudan sonra kacinci gunde adet oldunuz doktor sozde 8 9 gun sonra olur dedi ama gelen giden yok normalde 10 kasım bat im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?