Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benımde olmuştu ilk transferımde canım 3 gun falan kasıgıma agrı gırmişti bence hem ilaçlar hemde rahım embrıyoyu kabul etmeye calışıyo

evet bilen bir arkadaş yazarsa çok sevinirim bunu cok merak ediyorum cnkü :)
Adetliyken rahim duvarı sökülüyor ya. Eğer kalınsa tam sökülmemişsin demek oluyor. Daha adetliyken kalınsa gün geçtikçe iyice kalınlaşacak. Ve olması gerekenden kalın rahime bebek tutunamaz. Ben adetin 3. Günü gitmiştim 3 mm.'di. Çok iyi demişti.

Rahminde sancılanmalar iyiye işarettir canm inşaallah benim tutan bebekte öyle olmuştu. Bi dr yazısı okumuştum. O da diyordu ki, bu tip sancılar iyiye işaret olabilir. Rahimde bir çalışma var ki reaksiyon veriyor diyordu. Ama tabii en doğrusunu Allah bilir. Ben ayaktayken birden oturuyodum öyle bi bıçak sancısı gibiydi.

Olabilir 5. Gun embriyolaru 48 saat icinde rahme yerlesmwye basliyoms seniniilerde cabaliyor annesi

Normal yolla hamile kalma şansı yanlış degilse yüzde 15 25 arası birşeydi sağlıklı çiftlerde. Bizde tupbebekte rahimde sorun yoksa embriyo güzelse yaşta çok yüksek değilse yüzde 50 55 gayet güzel bir şans bence. Tabi biraz para yönünden çok yıpranıyor insan ama bu yüzde yüksekliği şansini düşünelim pozitif olalim

adetim sökülmemişti. sökülünce incelir demişti doktor. daha kalınlaşması degil de. adetin sökülmesini beklemek için 2 gün sonrasına cagırmıştı. ama evet sizin rahim mm i niz iyiymiş

Benim kan pıhtılaşma sorunum var ama henüz hamile kalmadım fakat kardeşimin de ileri derecede var ilk kızında bilmiyordu öyle bir sorun olduğunu çok şükür sağlıklı. Şuan ikinci bebeğine hamile iğne kullanıyor son 1 hafta doğuma çok şükür bir sorun olmadı içini ferah tut.

Ay bazı doktorlar gerçekten felaket tellalı gibi benim sadece kan sulandırıcı yazdırmak için gittiğim aile hekimimde pıhtılaşma sorunum var diye bana neler demişti az kalsın orada pıhtı atacaktım yani o kadar üzüldüm. Sonra hematoloji doktorum tedavisi var kesinlikle önüne geçilemez şeyler değil dedi de rahatladım.

Şimdi hastaneden aradılar 12:00 de hastanede olacağım engec 13:30 da transfer im olacak dualarınızı esirgemeyinmedikal Park bahcelievlerde tedavim Benim de..aradıklarında sordum yarım saat yatacaksiniz dediler cnm normalde 1 saatmiş covid ten ötürü yarım saat yatiriyorlarmis..sonra ağır kaldırmamak ,ağır spor yapmamak ve kabız olmayacak şekilde beslenmek şartıyla günlük yaşantiniza donebilirsiniz dediler :))

Canım ağlama sevin. Benim ilk transferimde ağrılar oldu buna benzer. Sonra pozitif sonucu almıştım. Belki bu seferde bebisler tutunuyor diye ağrı yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…