• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba arkadaşlar yarın transferim olacak 2 embriyo ..bugun transfer olana arkadaşlar yada doktorunun bilgi verdiği arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ben şunu merak ediyorum transfer sonrası hastanede nekadar süre kaldınız?covid dönemi tutuyorlar mi hastanede?
Ben toplam 30 dakika kaldım.

Adet olsam bi bakalim hayirlisyla ya normalde opu benim adetin 11.gunu olmustu herhalde biraz erken olunca normal donguye gore adetime daha 4 gun falan var bakalim tarlusal da kullandim ama bi iki gun pek duzenli kullanamadim unuttum onunda etkisi oldu galiba kist falan olmasinda 😑
Bana 6 gün kullan dedi hemşire ama eczacı 4 gün yazmış. Ilacı almaya eşim gitti soramadım. Sen kaç gün kullandın canim

Bende regl düzensizliği var pkos değilim ama düzenli regl de olmuyorum opu sonrası 9.günüm hocanın tarlusal vermemesini anlayamadım 🤷🏻‍♀️ Biraz daha bekleyip soracağım bakalım,çünkü benim regl pek inatçı 😒

Bende regl düzensizliği var pkos değilim ama düzenli regl de olmuyorum opu sonrası 9.günüm hocanın tarlusal vermemesini anlayamadım 🤷🏻‍♀️ Biraz daha bekleyip soracağım bakalım,çünkü benim regl pek inatçı 😒
Canım bende aynı senin gibiyim pco değilim ama reglim hep duznsizdir. Opudan Sonr 11.gun adet oldum. Doktorum 14 güne kadar gelir demişti. Bende bu ay 2.transfer icjn gıdıcem tarlusal icicem geçikmesini bekleyemicem😁

Bende duzensizlikte pkos da yok cok şükür ama normalde bat tarihi 10 kasim herhalde onu bekleyecek😊birde o kadar ilac kullandik duzeni sasmasida normal herhalde cogu kisi vermiyo tarlusali belki gerek gormemistir ada cayi kekik cayi icin ise yariyormus

Bende duzensizlikte pkos da yok cok şükür ama normalde bat tarihi 10 kasim herhalde onu bekleyecek😊birde o kadar ilac kullandik duzeni sasmasida normal herhalde cogu kisi vermiyo tarlusali belki gerek gormemistir ada cayi kekik cayi icin ise yariyormus
Şimdi heyecanlı bir şey var ya ondan bu acelem 😂Ben adaçayına dadanıyorum o halde 🕺🏻

Canım bende aynı senin gibiyim pco değilim ama reglim hep duznsizdir. Opudan Sonr 11.gun adet oldum. Doktorum 14 güne kadar gelir demişti. Bende bu ay 2.transfer icjn gıdıcem tarlusal icicem geçikmesini bekleyemicem😁
Tatile giderken ne derece olmasın diye umıt ediyorsam şimdi o derece başla artık diyorum 😂

Back