- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.481
Daha transfer bile olmadınız ne bu umutsuzluk canım. Ben transfer oldum yine hiç bir his yok her duruma hazır olalım ama çokta umutsuz olmayalımKızlar yav hiç dillendirmedim ama benimki bu ay tutmayacakmış gibi hissediyorum. Eşim de aynısını söylüyor iyice moralim bozuldu
Bana memorilda duşta aslında ilk gün sakınca yok onu bile ayakta durma diye istemiyoruz ilk gün dediler. Tabi tutscaksa tutarda her şekilde. Yatamadım ondanmi olmadı fikri kalmazdı aklınızdaYok Amerikan Hastanesi aslinda. Her yer de boştu ama yercekimiyle alakasi yok, gunluk isinize devam edin dediler. Ben 2 gun işe gitmiyim en iyisi.
Banada 5 kilo ustu dediler. Senin hastane tamamen akışına bırakmışAllah Allaah bana da hic dinlenmenize gerek yok, Kan akisi yavaslar, gunluk her seye ayni devam et dediler. Sadece agir seyler kaldirma 10-15 kiloluk dedi. Ama zaten sanki normalde kaldiriyor muyuz da o kadar dusundum:)
Demek ki her hastanin kendi hikayesine gore diyorlar belki de. Ya da doktor kendi tecrubelerine dayanarak diyor. Allahim nolur şu zaman hizli gecsin ve guzel gunler gelsin
Hangi hastaneydi. Bende verirler diye düşünmüştüm o ilk anı ama sadece embriyo hali resmi verildiEvet evet gösterdiler, hatta ultrason kağıdı verdiler elime
Ben de Acibadem’deyim acaba baska var miHangi acıbadem de bende atakent te başladım
Kuru erik yiyin sabah ac karnina. Üstüne de 1 bardak su için. Kabız kızlar hepinize söylüyorumInsallah canımben de hiç anlamadim ama düsünmemeye calisiyim en iyisi. Burda okudugum Tüm etkileri goruyorum. Okumasam mi acaba Kabiz olmayin yazilarini okumasaydim olmaz miydim acaba
Canım 5.gün embriyosu ve tek transfer edilecek,umarım tutar birazz stresliyim:// yenmeye çalışıyorum..çok fazla ilaç başladık ve de karnım şimdiden şişti gözle görülür,estrofem 3 progestan iğne2 coraspirin, vajinalfitil sanrim progestan,artı dekort,folikasit,ve prograf dye bir ilaç bilen var mı? Transfer öncesi başladık..hayırlı olsun inşallah canım kaçıncı gün embriyosu olacak ve kaç embriyo transfer edilecek
Canım ben su an 27 yaşındayım, geçen yıl 26 yaşımda toplattim yumurta. Çıkar çıkar inşallah hiç üzülmeBenimde amh 0.6 33 yaşındayım iğneler başladım inş bendede ii yumurta sayısı çıkar kaliteli siz kaç yaşındasınız
Bir de şunu söyleyeyim, çok yumurtam çıkmadı ama ohss oldum ben, aman dikkat et sende. Belirtin olursa hemen doktora danışBenimde amh 0.6 33 yaşındayım iğneler başladım inş bendede ii yumurta sayısı çıkar kaliteli siz kaç yaşındasınız
İzmirde Tavmergen tup bebekteyim benHangi hastaneydi. Bende verirler diye düşünmüştüm o ilk anı ama sadece embriyo hali resmi verildi
Canım aslında 3. Gunde sadece hucre sayısı onemli degıl yuzde kaç fragmantasyon var (dna hasarı), hücreler eşit büyüklükte mi bu da onemli.. ben burda konuşmuştum 3. Gunde 6 adet embrıyosuda 2. Kaliteymiş yıne olmıcak falan dıye panık olmuş kadın 2. Kaliteyı duyunca 5. Gune getrmişler embrıyoları su an gelen 2 taneyle ikizlere hamıle.. kaliteyede mi takılmamak lazım anlamadım doktoruma sordugumda ama kalite istatistik olarak onemli kaliteli olanlar genel olarak tutuyo tutmadgı zamanda oluyo dedı ama kalitesi dusuklerde tutabılıyo dedı yuzde olarak az oluyo sadece dedıBen sordum beeen. Kendim kaşındım. Ah ben bana ne diyimembriyolog giris cümlesini yanlis yapti. Ilk cümlesi 2 tanesi günüyle uyumlu tam isyedigimiz gibi dedi. Sanki 8 taneden 2 tane kalmis gibi. Halbuki 7 hücreli olan da güzel. Gelişimi duran yok. 1 tanesi 2. Gün Bölünmesinde. 5. Gün aradiklarinda yine hüseyin ararsa, mustafaya ver o anlatsin dicem
Kaç yumurtayla ohss oldun kuzum? Bende oldum daBir de şunu söyleyeyim, çok yumurtam çıkmadı ama ohss oldum ben, aman dikkat et sende. Belirtin olursa hemen doktora danış
Bende ilk kez sizden duydum bunu iyi ki söleylediniz tamamdır takip edicem teşekkür ederim yarın gidicem bakalım ne dicekBir de şunu söyleyeyim, çok yumurtam çıkmadı ama ohss oldum ben, aman dikkat et sende. Belirtin olursa hemen doktora danış
Canım ne serumu bu bagısıklık serumu mu? Adi ne?Hayırlı olsun canım inşaallah bebeklerin tutunur.
Benim 5 emr 3.gun
Canim bende bugün gittim doktora
Adetimin 3.gunu transfer için ilaçlara başladık.
Dün senin yazında okumuştum serumu.
Bugün doktor banada verdi direk aklıma sen geldin içeriğini sordum soya balık yağı falan var bebeğin tutunabilmesi için ek takviye dedi.
Inşaallah doğru şeyler kullanmayı nasip eder rabbim hepimize
Yarın serumu verecekler.
Sen başka bisey biliyormusun serumla ilgili
Semt olarak mı dediniz ben hastane olarak sölemiştim acıbadem atakent diyeBen de Acibadem’deyim acaba baska var miben anadolu yakasinda
Yemin ederim bu yazını telıme ekran fotosu yapcam, okudukca aklıma gelsin diyeHey gencler
Ne zaman girsem yok bu sefer olmuycak mi
Yok bir sey hissetmiyorum yok yanlis mi yaptim
Allah askiniza yapmayin
Beyin oyle aptal bir mahlukat ki saftirigim benim ben ne dersem inanmak zorunda
Soyle dusunun mesela parmagimi hareket ettircem once buna karar vermem lazim sonra beyne emir gitmesi lazim ve parmagim hareket eder.
Su beyne bi guzel emirler verin ya
Ben acıbadem maslak canımBen de Acibadem’deyim acaba baska var miben anadolu yakasinda
Bu ohss nedir kuzuBir de şunu söyleyeyim, çok yumurtam çıkmadı ama ohss oldum ben, aman dikkat et sende. Belirtin olursa hemen doktora danış
Canım hoşgeldinMerhaba 7 Kasım'da benim transferim Allah hayırlı kapılar açsın hepimize inşallah siteye yeni katıldım nereye yazacağımı bilmediğimden buraya yazdım kusura bakmayın arkadaşlar ..rica etsem benide listeye eklermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?