Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yok Amerikan Hastanesi aslinda. Her yer de boştu ama yercekimiyle alakasi yok, gunluk isinize devam edin dediler. Ben 2 gun işe gitmiyim en iyisi.
Bana da hareket etmeden yatmayın demediler ama 2 gun çok önemli çok dikkat edin dedi doktor. Yani ne bileyim yemek ye sonra hiç bişey yapma uzan dinlen sonra tuvalete gidiceksen gidersin dedi. Yani bi iş yap sonra hemen dinlen dedi. Benim 3.gun embriyosu tutunma bi kaç gün içinde olucak belki ondan öyle demiştir

Ya hayirli olsun baya burdayim diyor bebis

Allah Allaah bana da hic dinlenmenize gerek yok, Kan akisi yavaslar, gunluk her seye ayni devam et dediler. Sadece agir seyler kaldirma 10-15 kiloluk dedi. Ama zaten sanki normalde kaldiriyor muyuz da o kadar dusundum:)
Demek ki her hastanin kendi hikayesine gore diyorlar belki de. Ya da doktor kendi tecrubelerine dayanarak diyor. Allahim nolur şu zaman hizli gecsin ve guzel gunler gelsin

Bu nar suyu muhabbeti nedir arkadaslar bir kac grupta denk geldim
Ne zman iciliyomus neye iyi geliyomus bilen var mi
Bildiğim kadarıyla rahim kalınlığı için bugün hatta bende alıcaktım sonra kendi kendime dedim boşver git evde nar var onu ye bu arada doktorum rahim kalınlığımın 9 olduğunu söyledi o yüzden çokta şaapmadım

pembiss123 canım transfer tarihim belli oldu 10 kasım benide ekleyebilirsin
Merhaba 7 Kasım'da benim transferim Allah hayırlı kapılar açsın hepimize inşallah siteye yeni katıldım nereye yazacağımı bilmediğimden buraya yazdım kusura bakmayın arkadaşlar ..rica etsem benide listeye eklermisiniz

Benimde amh 0.6 33 yaşındayım iğneler başladım inş bendede ii yumurta sayısı çıkar kaliteli siz kaç yaşındasınız

Daha transfer bile olmadım 16 kasımda kısmetse. Acıbadem'de yaptırıyorum.
Hayirli olsun Size onden soylediler mi benim de ikinci kez opu olacak sonra transfer olacak insallah, simdi dondurulmus uc embriyom var. Ben de acibademde yaptiriyorum. Transfer olmadan gununu soyluyorlar mi hemen. Benim belirsizdi doktorum arayip ucuncu gun donduralim tekrar opu yapalim dedi, insallah bebisinizi kucaginiza alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…