- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.461
Geçmiş olsun canımAğrım var biraz haliyle dinleniyorum 10 gün izin aldım şirketten zaten
Sağol canım benim
Üfff deme öyle demeeeeYetebilir, zaten heyecan ve stresten idrarın geliyor
Bana da hareket etmeden yatmayın demediler ama 2 gun çok önemli çok dikkat edin dedi doktor. Yani ne bileyim yemek ye sonra hiç bişey yapma uzan dinlen sonra tuvalete gidiceksen gidersin dedi. Yani bi iş yap sonra hemen dinlen dedi. Benim 3.gun embriyosu tutunma bi kaç gün içinde olucak belki ondan öyle demiştirYok Amerikan Hastanesi aslinda. Her yer de boştu ama yercekimiyle alakasi yok, gunluk isinize devam edin dediler. Ben 2 gun işe gitmiyim en iyisi.
Ayy ben saatlerce tik demeden tutarım, ama o kadar stres, heyecan yaptım ki hiç su içmesem de yeterdiÜfff deme öyle demeeee
Bilmiyorum ki ne olucak stres yapıp anın büyüsünü bozmak ta istemiyorum bebeğini sana emanet ettikleri anı ekrandan gördün mü en çok o anı yaşamak istiyorumAyy ben saatlerce tik demeden tutarım, ama o kadar stres, heyecan yaptım ki hiç su içmesem de yeterdi
çok mutlu oldum canm ben hamile oldugından emindim ama acaba mı demiştim kendi kendime birde olunçu konuştum inş olumludur diye aklıma düştün bakayım dedim . dua et bize deEki Görüntüle 2715650 hanimlar galiba hamileyim
Amin hepimiz alalım inşallahHayırlı olsun pozitif sonuç alirsin inşaallah
Ya hayirli olsun baya burdayim diyor bebisArkadaşlar 5.gün n donmuş embriyo transferi olmuştum dayanamadım bugün test yaptım gün içinde. transfer hariç 5.günüm.10kasım test tarihim. 1 dk da silik çizgi çıktı 5 dk da da böyle oldu. Ümitlenmim diye kaset test yaptım bu onun sonucu. Yarın sabah erken gebelik ve aynı kaset testten yapıcam. Bu 2.tüp bebek denemem. İşallah yarın sabah koyulaşır ya da test bozuk değildir
Cok tesekkur ederim canim insallah duam dasiniz hepinizin olacak inaniyorum en kisa zamandaçok mutlu oldum canm ben hamile oldugından emindim ama acaba mı demiştim kendi kendime birde olunçu konuştum inş olumludur diye aklıma düştün bakayım dedim . dua et bize de
3 tane kalmasi cok iyi masallah hadi hayirli haberlerle bekliyoruz insallahCanim benim 5 tane emr var hepsi 3.gun emriyolari
2 tanesi 8 hücreli istediğimiz hücre 8 olan dedi Emriyolog
3 taneside 6 hücreli onlarda orta kalite dedi.
Yani mevlam büyük hakkımızda hayırlısı başka ne denirki
Allah Allaah bana da hic dinlenmenize gerek yok, Kan akisi yavaslar, gunluk her seye ayni devam et dediler. Sadece agir seyler kaldirma 10-15 kiloluk dedi. Ama zaten sanki normalde kaldiriyor muyuz da o kadar dusundum:)Bana da hareket etmeden yatmayın demediler ama 2 gun çok önemli çok dikkat edin dedi doktor. Yani ne bileyim yemek ye sonra hiç bişey yapma uzan dinlen sonra tuvalete gidiceksen gidersin dedi. Yani bi iş yap sonra hemen dinlen dedi. Benim 3.gun embriyosu tutunma bi kaç gün içinde olucak belki ondan öyle demiştir
Evet evet gösterdiler, hatta ultrason kağıdı verdiler elimeBilmiyorum ki ne olucak stres yapıp anın büyüsünü bozmak ta istemiyorum bebeğini sana emanet ettikleri anı ekrandan gördün mü en çok o anı yaşamak istiyorum
Yaaa umarım bana da verirler vermezlerse isterim kiiiiiEvet evet gösterdiler, hatta ultrason kağıdı verdiler elime
Bildiğim kadarıyla rahim kalınlığı için bugün hatta bende alıcaktım sonra kendi kendime dedim boşver git evde nar var onu yeBu nar suyu muhabbeti nedir arkadaslar bir kac grupta denk geldim
Ne zman iciliyomus neye iyi geliyomus bilen var mi
Merhaba 7 Kasım'da benim transferim Allah hayırlı kapılar açsın hepimize inşallah siteye yeni katıldım nereye yazacağımı bilmediğimden buraya yazdım kusura bakmayın arkadaşlar ..rica etsem benide listeye eklermisiniz
Benimde amh 0.6 33 yaşındayım iğneler başladım inş bendede ii yumurta sayısı çıkar kaliteli siz kaç yaşındasınız0.6 amh canım. Benim dondurulmuş embriyom var o yüzden folikul bakılmıyor. Ancak yumurta toplamada 8 tane çıkmıştı. Doktor bu değere göre iyi demişti, yaşım genç olduğu için folikul sayısı fazla olmuş bu amh değerine göre
Hayirli olsunDaha transfer bile olmadım16 kasımda kısmetse. Acıbadem'de yaptırıyorum.
Hangi acıbadem de bende atakent te başladımDaha transfer bile olmadım16 kasımda kısmetse. Acıbadem'de yaptırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?