- 5 Eylül 2020
- 284
- 460
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
- #2.441
Kesinlikle canımHastaneye erken cagirdiklari için gerek yok. Bana 3 te burada ol su içmeye başla demişti. Transfer 5 bucuktaydi. Erkenden sıkışmaya gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle canımHastaneye erken cagirdiklari için gerek yok. Bana 3 te burada ol su içmeye başla demişti. Transfer 5 bucuktaydi. Erkenden sıkışmaya gerek yok
Ay canım bu hafta o kadar iş yaptım ki transfer sonrası yapamam diye düşünecek vaktim olmadı onun öncesinde çok kaygılandım yarın olucam bakalım bu zamanları çok bekledim, ama sanki daha farklı olur diye düşünüyodum ne biliym daha mutlu filan. Ama daha çok kaygı var. Pandemi de üzerine tuz biber oldu. Hastaneler kapanıverecek gibi geliyor yine. Böyle kaygılardan dolayı yazmak istemedim buraya da sizin de canınızı sıkmayayım dedim.@MuhendisYas Pimpiriklila @eczhnm @aysunceylan kızlar nasıl gidiyor yarın transfer gününüz , rabbimm yardımcınız olsun inşallah bebişleriniz size sıkıca tutunsun
Rabbim çok büyük bak inan güvenDr esime esinin yaninda ol.ona teselli ver cok umut yok demis oyle kötüyüm ki aglamaktan mahfoldum bir tane dollenseydi bari o şansim bile yok
Bende bugün transfer oldum. Inşallah pozitif sonucu alırız Bana da 10 dk sonra wc ye gidebilirsin dediler ben 20 dk sonra çıktım. Ayrıca 2 saat dinlendirdiler. Sizi niye o kadar erkenden taburcu ettiler ki ?Benim bugun 5.gün embriyosu transfer yapildi. Ama cok fazla sıkışmıştım. Transferden sonra 15 dk sonra tuvalete girebilirsin dediler ve gittim. Simdi okuyunca korktum. Yanlis mi yaptirdilar acaba?
Bir de verdikleri kagitta 1-2 saat hastanede kalacagim yaziliydi ama 15 dkdan sonra giyinip cikabilirsin dediler.
Yok Amerikan Hastanesi aslinda. Her yer de boştu ama yercekimiyle alakasi yok, gunluk isinize devam edin dediler. Ben 2 gun işe gitmiyim en iyisi.Canım devlette yaptırınca böyle dediler bana da ama bu seferki özel doktorum iki gün boyunca çok dikkat et. Cok az ayağa kalk, tutunmasi için önemli dedi. Sende eve gel ve dinlen.
Ayyyy çok çok sevindimmm şuanda hayırlı uğurlu olsun canımmmmmArkadaşlar 5.gün n donmuş embriyo transferi olmuştum dayanamadım bugün test yaptım gün içinde. transfer hariç 5.günüm.10kasım test tarihim. 1 dk da silik çizgi çıktı 5 dk da da böyle oldu. Ümitlenmim diye kaset test yaptım bu onun sonucu. Yarın sabah erken gebelik ve aynı kaset testten yapıcam. Bu 2.tüp bebek denemem. İşallah yarın sabah koyulaşır ya da test bozuk değildir
Yok yavrum benimkiler 3.günde dondurulduSen de 5. Güne mi gidiyosun? Inşaallah 5. gün elimizde embriyo kalır ikimizinde
Teşekkür ederim cnm ☺ yarın sabah ki test önemli amaAyyyy çok çok sevindimmm şuanda hayırlı uğurlu olsun canımmmmm
Insallah canım ben de hiç anlamadim ama düsünmemeye calisiyim en iyisi. Burda okudugum Tüm etkileri goruyorum. Okumasam mi acaba Kabiz olmayin yazilarini okumasaydim olmaz miydim acabaBende bugün transfer oldum. Inşallah pozitif sonucu alırız Bana da 10 dk sonra wc ye gidebilirsin dediler ben 20 dk sonra çıktım. Ayrıca 2 saat dinlendirdiler. Sizi niye o kadar erkenden taburcu ettiler ki ?
İnşallah hayırlı haberlerle gel canım bizlerede dua et hamilelerin duaları kabul olurmuşTeşekkür ederim cnm ☺ yarın sabah ki test önemli ama
Canım sabahtan beri aklımdasın, bi türlü İnternete giremedim,. Nasıl geçti transfer nasılsın
Allah iyigini versin emi, dur daha transfer bile olmamışsın yahu olumlu düşün olumluDaha transfer bile olmadım 16 kasımda kısmetse. Acıbadem'de yaptırıyorum.
Tabiki her duamda varsınız Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeİnşallah hayırlı haberlerle gel canım bizlerede dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş
Canım doktorlar çok tecrübeli, en iyisi neyse onu yapıyorlar. Hiç üzülme. Belki çok çok iyiler gidicek 5.gunu, böylesi daha iyi olucak belki de 3.gun dondurtsaydın da bu sefer kalitesiz 5.gune gitmeyenlerde mi dondu diye dusunucektinBen de dondurtsaydım keşke 3. Günden. Ama hiç öyle bişey demediler
Canım benim doktorum bilimselligi %100 değil ama biz tavsiye ediyoruz dedi. Tutunmayı kolaylaştırıyormus. Hatta pozitif değer ve kalp atışı olunca da verıcekler serumu. Serum pahalı olduğu için açıklayıp kararı bize bıraktılar. Bizde yaptıralım içimiz rahat olsun dedik dün bende internette baktım, baya fayda gören ve memnun olanlar varmış, bağışıklığı çok güzel destekliyormus. Sende kadınlar kulübüne bak, daha önce 2017 lerde kızlar konuşmuş bu konuları. Hatta her hafta serum alanlar bile olmuş, gebelikte sorun olmasın diye umarım bize de fayda sağlar. En kötü bu covid döneminde bagisikligimiz artmış olurHayırlı olsun canım inşaallah bebeklerin tutunur.
Benim 5 emr 3.gun
Canim bende bugün gittim doktora
Adetimin 3.gunu transfer için ilaçlara başladık.
Dün senin yazında okumuştum serumu.
Bugün doktor banada verdi direk aklıma sen geldin içeriğini sordum soya balık yağı falan var bebeğin tutunabilmesi için ek takviye dedi.
Inşaallah doğru şeyler kullanmayı nasip eder rabbim hepimize
Yarın serumu verecekler.
Sen başka bisey biliyormusun serumla ilgili
Amin canim inşaallah. Oh için rahat şimdi senin mis gibiYok yavrum benimkiler 3.günde donduruldu
2 tanesi 8 hücreli olarak
3 tanesi 6 hücreli
Yanı mevla neyler neylerse güzel eyler.
Rabbim ol desin yeterki
Yetebilir, zaten heyecan ve stresten idrarın geliyorBen 1 bardak içeyim ya
Evet düşünürdüm kesin neyse ya iyiyim şimdi. Baştan öyle bi panikledim. Rabbim ne dediyse oCanım doktorlar çok tecrübeli, en iyisi neyse onu yapıyorlar. Hiç üzülme. Belki çok çok iyiler gidicek 5.gunu, böylesi daha iyi olucak belki de 3.gun dondurtsaydın da bu sefer kalitesiz 5.gune gitmeyenlerde mi dondu diye dusunucektin
Hayırlı olsun pozitif sonuç alirsin inşaallahBende bugün transfer oldum. Inşallah pozitif sonucu alırız Bana da 10 dk sonra wc ye gidebilirsin dediler ben 20 dk sonra çıktım. Ayrıca 2 saat dinlendirdiler. Sizi niye o kadar erkenden taburcu ettiler ki ?