• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

AA hemen atıyorsun bu düşünceyi kafandan canım. Hep olumlu düşünüyorsun, neden tutmasın ki senin ki, hayat tutar, pozitif ol 😘 😊💞
Sanırım yine negatif görmekten korktuğum için bilinçaltımda muhtemel negatifi görünce üzülmemek için bahane üretiyorum😑
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkes pozitifi görsün bebeklerini kucagina alsin insallah🤗

Sanırım yine negatif görmekten korktuğum için bilinçaltımda muhtemel negatifi görünce üzülmemek için bahane üretiyorum😑
Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkes pozitifi görsün bebeklerini kucagina alsin insallah🤗
Lütfen güzel düşünün olacak işallah 🙏 imtihanımız bu nerde transfer oldunuz

Arkadaşlar 5.gün n donmuş embriyo transferi olmuştum dayanamadım bugün test yaptım gün içinde. transfer hariç 5.günüm.10kasım test tarihim. 1 dk da silik çizgi çıktı 5 dk da da böyle oldu. Ümitlenmim diye kaset test yaptım bu onun sonucu. Yarın sabah erken gebelik ve aynı kaset testten yapıcam. Bu 2.tüp bebek denemem. İşallah yarın sabah koyulaşır ya da test bozuk değildir
Yaa çok tebrik ederim canım 🤩🤩 resmen hamilesin 💞😊

Canım devlette yaptırınca böyle dediler bana da ama bu seferki özel doktorum iki gün boyunca çok dikkat et. Cok az ayağa kalk, tutunmasi için önemli dedi. Sende eve gel ve dinlen.
Bu transferin özelde olmuş. Kacinci gün transferiydi?

Evet olabilir ama kendini de negatif ve olumsuz etkiliyorsun. Tamam negatif olursa o zaman üzülüp ağlarız ama şimdi değil. Sımdı umut ve dua vakti 😊😊

Hep öyle olucak diye bişey yok ki. Şurada sor bakalım kaç kişi kendini hamile hayal edebiliyor ☺ psikolojini yönlendir
Transferde hemen tutunacaklar de. Rahmim onlara döşek olucak de. Beynen kendini bunlara alıştır ki tutunması da kolay olsun canım
Gel-gitler yaşıyorum bir cok umutluyum bir olmayacak diyorum. Ciddi de bir psikolojik savaş veriyoruz aslında bu süreçte. Ve malesef birçoğumuz, hatta belki de hepimiz, negatifleri görünce üzüntümüzü saklıyoruz, yansıtmamaya çalışıyoruz.
Halbuki çok şükür sağlığım yerinde, işim var, eşim yanımda. Bir de bebek olsa tadından yenmez😊

Gene 3.gun verdiler canım. Zaten devlette 3.gun dondurulmuş emriyolari bu merkeze taşıdım. Onlarda bunları çözüp hemen transfer ettiler 😊
Ben de dondurtsaydım keşke 3. Günden. Ama hiç öyle bişey demediler

Gel-gitler yaşıyorum bir cok umutluyum bir olmayacak diyorum. Ciddi de bir psikolojik savaş veriyoruz aslında bu süreçte. Ve malesef birçoğumuz, hatta belki de hepimiz, negatifleri görünce üzüntümüzü saklıyoruz, yansıtmamaya çalışıyoruz.
Halbuki çok şükür sağlığım yerinde, işim var, eşim yanımda. Bir de bebek olsa tadından yenmez😊
Bebek olmadı evliliklerimizde evet ama ne oldu? Nefesimiz mi kesildi? Nabzımız mı durdu? Dünyada oksijen mi tükendi??? Yoo hayat devam ediyor. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

Canım benim 3.transferim ondan 2 tane transfer oldu. Normalde vermiyorlar ama doktorunla konuş belki verir 2 tane 😊
Hayırlı olsun canım inşaallah bebeklerin tutunur.
Benim 5 emr 3.gun
🤣 🤣 Yaptırdım, sut gibi bi sıvıydi 😊😄 daha neler duyucaz bu yolda bilmiyorum 😅
Canim bende bugün gittim doktora
Adetimin 3.gunu transfer için ilaçlara başladık.
Dün senin yazında okumuştum serumu.
Bugün doktor banada verdi direk aklıma sen geldin içeriğini sordum soya balık yağı falan var bebeğin tutunabilmesi için ek takviye dedi.
Inşaallah doğru şeyler kullanmayı nasip eder rabbim hepimize
Yarın serumu verecekler.
Sen başka bisey biliyormusun serumla ilgili

Kızlar yav hiç dillendirmedim ama benimki bu ay tutmayacakmış gibi hissediyorum. Eşim de aynısını söylüyor iyice moralim bozuldu 😔
Ne demek hissediyorum hiç böyle düşüncelere girme bile aksine iyi olacak diyelim iyi olsun ☀️güzeli olumluyu çağırmak lazım dilimiz güzel olsun olmazsa tutmazsa o zaman bakarız 🍀

Kızlar bana yorum yapın bi nolur. Merkezden aradılar. 8 embriyom vardı. Bugün 3.gün. 2 tanesi 8 hücreliymiş. 1 tanesi 7 hücreli. 1 tanesi 2. Gün gelisimindeymiş. Diğerleri orta kalite dediler. Sizin 3. Gün embriyolarınız nasıldı?
Canim benim 5 tane emr var hepsi 3.gun emriyolari
2 tanesi 8 hücreli istediğimiz hücre 8 olan dedi Emriyolog
3 taneside 6 hücreli onlarda orta kalite dedi.
Yani mevlam büyük hakkımızda hayırlısı başka ne denirki

Canim benim 5 tane emr var hepsi 3.gun emriyolari
2 tanesi 8 hücreli istediğimiz hücre 8 olan dedi Emriyolog
3 taneside 6 hücreli onlarda orta kalite dedi.
Yani mevlam büyük hakkımızda hayırlısı başka ne denirki
Sen de 5. Güne mi gidiyosun? Inşaallah 5. gün elimizde embriyo kalır ikimizinde 😖🤲

Back