• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaşlar 5.gün n donmuş embriyo transferi olmuştum dayanamadım bugün test yaptım gün içinde. transfer hariç 5.günüm.10kasım test tarihim. 1 dk da silik çizgi çıktı 5 dk da da böyle oldu. Ümitlenmim diye kaset test yaptım bu onun sonucu. Yarın sabah erken gebelik ve aynı kaset testten yapıcam. Bu 2.tüp bebek denemem. İşallah yarın sabah koyulaşır ya da test bozuk değildir

Eklentiler

• DSC_3435.JPG
    DSC_3435.JPG
    23,1 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaşlar 5.gğn donmuş embriyo transferi olmuştum dayanamadım bugün test yaptım gün içinde. transfer hariç 5.günüm.10kasım test tarihim. 1 dk da silik çizgi çıktı 5 dk da da böyle oldu. Ümitlenmim diye kaset test yaptım bu onun sonucu. Yarın sabah erken gebelik ve aynı kaset testten yapıcam. Bu 2.tüp bebek denemem. İşallah yarın sabah koyulaşır ya da test bozuk değildir
Ya baya belli oluyor. 5. Gün embriyosu erkn çıkıyor zaten sende de gebelik var belli ki şimdiden hayırlısı olsun 💕🙏🏻 sabah ilk idrarla yap canım ya da kan ver

Ben de sana soruyorum 😁 opudan sonra 3. Gün aradıklarında ne dediler
Canım ben opuyu 2019 da devlette oldum. 3. Gün bişey demediler çünkü direkt transfer ettiler 😄😄 gittiğim hastane 5 e birakmiyordu, herkese 3. Gün transfer yapıyordu. Ancak şunu söyleyebilirim, 8 yumurtam çıktı 5 ı embriyo olabildi 😊

Canım ben opuyu 2019 da devlette oldum. 3. Gün bişey demediler çünkü direkt transfer ettiler 😄😄 gittiğim hastane 5 e birakmiyordu, herkese 3. Gün transfer yapıyordu. Ancak şunu söyleyebilirim, 8 yumurtam çıktı 5 ı embriyo olabildi 😊
Bilmemek kadar güzel bişey yokmuş biliyor musun? Bu olay bana bunu tecrube ettirdi 🤭

Arkadaşlar 5.gün n donmuş embriyo transferi olmuştum dayanamadım bugün test yaptım gün içinde. transfer hariç 5.günüm.10kasım test tarihim. 1 dk da silik çizgi çıktı 5 dk da da böyle oldu. Ümitlenmim diye kaset test yaptım bu onun sonucu. Yarın sabah erken gebelik ve aynı kaset testten yapıcam. Bu 2.tüp bebek denemem. İşallah yarın sabah koyulaşır ya da test bozuk değildir
Resmen pozitif bu 😍😍😍 hayırlısı olsun canım Allah tamamina erdirsin insaallah 🤲 3. Gün embriyoların hakkında ne dediler? Herkese sordum bugün 😂😂

Test bozuk olsa hemen cift cizgi cikmazdi bu kadar erken zamanda boyle cizgi cok sevindim insallah devami gelir

Simdiye kadar hiç pozitif sonuç almadım ki kendimi hamile hayal edemiyorum bile. 😑
Hep öyle olucak diye bişey yok ki. Şurada sor bakalım kaç kişi kendini hamile hayal edebiliyor ☺ psikolojini yönlendir
Transferde hemen tutunacaklar de. Rahmim onlara döşek olucak de. Beynen kendini bunlara alıştır ki tutunması da kolay olsun canım

Benim bugun 5.gün embriyosu transfer yapildi. Ama cok fazla sıkışmıştım. Transferden sonra 15 dk sonra tuvalete girebilirsin dediler ve gittim. Simdi okuyunca korktum. Yanlis mi yaptirdilar acaba?
Bir de verdikleri kagitta 1-2 saat hastanede kalacagim yaziliydi ama 15 dkdan sonra giyinip cikabilirsin dediler.
Canım devlette yaptırınca böyle dediler bana da ama bu seferki özel doktorum iki gün boyunca çok dikkat et. Cok az ayağa kalk, tutunmasi için önemli dedi. Sende eve gel ve dinlen.

Back