Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar bugün hemşireye transfer günü sıkışık gelme gerekir mi dedim hayır gerek yok dedi aklıma takıldı transfer yaptıran arkadaşlar size ne söylendi nasıl gittiniz ?
Hastaneye erken cagirdiklari için gerek yok. Bana 3 te burada ol su içmeye başla demişti. Transfer 5 bucuktaydi. Erkenden sıkışmaya gerek yok

Embriyolog boşuna senin kafanı karıştırmış keşke soylemeseydi hücre sayısını
Ben sordum beeen. Kendim kaşındım. Ah ben bana ne diyim embriyolog giris cümlesini yanlis yapti. Ilk cümlesi 2 tanesi günüyle uyumlu tam isyedigimiz gibi dedi. Sanki 8 taneden 2 tane kalmis gibi. Halbuki 7 hücreli olan da güzel. Gelişimi duran yok. 1 tanesi 2. Gün Bölünmesinde. 5. Gün aradiklarinda yine hüseyin ararsa, mustafaya ver o anlatsin dicem

Sonra 5'e ulastilar dimi? Yok olucaklar diye panik halindeyim
Kuzum kafanı Yorma hiç elinde kaliteli embriyo kalsın yeter. Benim ilk gün aradılar 11 yumurta dollendi dediler. 3gun 3 u yavaş gidiyor dendi. 5. Gün 9 embriyo donduruldu. Kaç hücreli ve kaliteleri nasıl hiç bilmiyorjm tutacaksa her türlü tutuyor.

Ben 5'e gitmezse diye tırsıyorum

Bizim bir akraba 17 sene sayısız tedavi geçirdi en son belediyenin yaptığı tupbebek kampanyasında denedi ve hamile kaldı doğurdu. Demem o ki senelerce tutmayan gebelik tutmuş. Ayrıca yumurta büyüyor yinede Akdeniz usulü beslenme diyorlar farklı forumlarda okudum yumurta kalitesini çok artıriyormus

Ben 5'e gitmezse diye tırsıyorum
Canım böyle kendini strese sokarsan kendini üzersin gitmeyen zaten gitmicek. Çok ayrıntılara girme heyecanlı bir bekleyiş zaten heyecanla bekle Allahın izni ile 5.gune giderler kaç tane var şu an

Benim bugun 5.gün embriyosu transfer yapildi. Ama cok fazla sıkışmıştım. Transferden sonra 15 dk sonra tuvalete girebilirsin dediler ve gittim. Simdi okuyunca korktum. Yanlis mi yaptirdilar acaba?
Bir de verdikleri kagitta 1-2 saat hastanede kalacagim yaziliydi ama 15 dkdan sonra giyinip cikabilirsin dediler.

Canım böyle kendini strese sokarsan kendini üzersin gitmeyen zaten gitmicek. Çok ayrıntılara girme heyecanlı bir bekleyiş zaten heyecanla bekle Allahın izni ile 5.gune giderler kaç tane var şu an
8 tanesi de duruyo. 1 tanesi 2. Günle uyumlu. Geri yani. Amaaan bide burda attım tuttum asla olumsuz düşünmek yok diye ilk ben bozdum kuralı. dogru diyosun. Sanki gitse de illa tutacak diye bisey mi var. Ben bidaha denemek istemiyorum . Ondan bu cirpinislar

Evet o konuda çok rahatlar. Rahim yerçekimsiz alan ondan galiba. Bişey olmamıştır inşaallah

Kızzz duruyomuss yaa bende çoğu döllenmedi sandım ya gider onalr geriden gelen bile sonradan devam edebiliyor. Hem nie denemek istemiyorsun ki dondururusn olmazsa transfer olursun bir sürü ilaç almazsın baştan o kısim daha kolay. İnsallahh pozitif olucak

Yavrum 5. güne gitseler dondurucaktım zaten kalanları. Ama hüseyin bugün mafetti beni öyle ki transfere bile embriyo kalmicak gibi geliyo

Kızlar yav hiç dillendirmedim ama benimki bu ay tutmayacakmış gibi hissediyorum. Eşim de aynısını söylüyor iyice moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…