- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.381
Günüyle uyumlu birde geriden gelenler var denildi. Hücre sayısı soylenmediSana ne dediler 3. Gün aradiklarinda?
Hastaneye erken cagirdiklari için gerek yok. Bana 3 te burada ol su içmeye başla demişti. Transfer 5 bucuktaydi. Erkenden sıkışmaya gerek yokKızlar bugün hemşireye transfer günü sıkışık gelme gerekir mi dedim hayır gerek yok dedi aklıma takıldı transfer yaptıran arkadaşlar size ne söylendi nasıl gittiniz ?
5.gün embriyosu canım durumları gayet iyi dediler. Şu an da çok birşey hissetmiyorum normal mi acabaŞekerim senin kacinci gün embriyosu? 3 günlükken durumları nasıldı embriyoların? Yan gel yat bakalım
Embriyolog boşuna senin kafanı karıştırmış keşke soylemeseydi hücre sayısınıKaça bölündüğünü söylemediler yani ? Anladim canim sagol
Canım transferım 21kasım aralık 3 galıba test tarıhım
Sonra 5'e ulastilar dimi? Yok olucaklar diye panik halindeyimGünüyle uyumlu birde geriden gelenler var denildi. Hücre sayısı soylenmedi
Benim tüple bi gebeliğim olmuştu ben de bisey hissetmemistim5.gün embriyosu canım durumları gayet iyi dediler. Şu an da çok birşey hissetmiyorum normal mi acaba
Ben sordum beeen. Kendim kaşındım. Ah ben bana ne diyimEmbriyolog boşuna senin kafanı karıştırmış keşke soylemeseydi hücre sayısını
Kuzum kafanı Yorma hiç elinde kaliteli embriyo kalsın yeter. Benim ilk gün aradılar 11 yumurta dollendi dediler. 3gun 3 u yavaş gidiyor dendi. 5. Gün 9 embriyo donduruldu. Kaç hücreli ve kaliteleri nasıl hiç bilmiyorjm tutacaksa her türlü tutuyor.Sonra 5'e ulastilar dimi? Yok olucaklar diye panik halindeyim
Ben 5'e gitmezse diye tırsıyorumKuzum kafanı Yorma hiç elinde kaliteli embriyo kalsın yeter. Benim ilk gün aradılar 11 yumurta dollendi dediler. 3gun 3 u yavaş gidiyor dendi. 5. Gün 9 embriyo donduruldu. Kaç hücreli ve kaliteleri nasıl hiç bilmiyorjm tutacaksa her türlü tutuyor.
Bizim bir akraba 17 sene sayısız tedavi geçirdi en son belediyenin yaptığı tupbebek kampanyasında denedi ve hamile kaldı doğurdu. Demem o ki senelerce tutmayan gebelik tutmuş. Ayrıca yumurta büyüyor yinede Akdeniz usulü beslenme diyorlar farklı forumlarda okudum yumurta kalitesini çok artıriyormusCanim ben bu tüp bebegi yapabilmek icin tum ailelerimiz aralarinda para topladilar birdaha yapabilecek maddi gucüm yok tek şansım vardi oda hüsran transfere bile gelmedim yrn sabaha kadar bekleticez yinede ama umutsuz dendi birdaha deneyemem birdaha kimseden para toplayamam
Canım böyle kendini strese sokarsan kendini üzersin gitmeyen zaten gitmicek. Çok ayrıntılara girme heyecanlı bir bekleyiş zaten heyecanla bekleBen 5'e gitmezse diye tırsıyorum
8 tanesi de duruyo. 1 tanesi 2. Günle uyumlu. Geri yani. Amaaan bide burda attım tuttum asla olumsuz düşünmek yok diyeCanım böyle kendini strese sokarsan kendini üzersin gitmeyen zaten gitmicek. Çok ayrıntılara girme heyecanlı bir bekleyiş zaten heyecanla bekleAllahın izni ile 5.gune giderler kaç tane var şu an
Evet o konuda çok rahatlar. Rahim yerçekimsiz alan ondan galiba. Bişey olmamıştır inşaallahBenim bugun 5.gün embriyosu transfer yapildi. Ama cok fazla sıkışmıştım. Transferden sonra 15 dk sonra tuvalete girebilirsin dediler ve gittim. Simdi okuyunca korktum. Yanlis mi yaptirdilar acaba?
Bir de verdikleri kagitta 1-2 saat hastanede kalacagim yaziliydi ama 15 dkdan sonra giyinip cikabilirsin dediler.
Kızzz duruyomuss yaa8 tanesi de duruyo. 1 tanesi 2. Günle uyumlu. Geri yani. Amaaan bide burda attım tuttum asla olumsuz düşünmek yok diyeilk ben bozdum kuralı. dogru diyosun. Sanki gitse de illa tutacak diye bisey mi var. Ben bidaha denemek istemiyorum . Ondan bu cirpinislar
Cnm vajinal olaraksa. pudrasız eldivenle çok rahat koyuluyorBenim transferim kısmetse yarın yapılacak yumurta toplama sonrası progestan kapsül verdiler ancak yapamıyorum ben
Yavrum 5. güne gitseler dondurucaktım zaten kalanları. Ama hüseyin bugün mafetti beniKızzz duruyomuss yaabende çoğu döllenmedi sandım ya gider onalr geriden gelen bile sonradan devam edebiliyor. Hem nie denemek istemiyorsun ki dondururusn olmazsa transfer olursun bir sürü ilaç almazsın baştan o kısim daha kolay. İnsallahh pozitif olucak
18 kasima verdi doktor, transferin 14. Günü oluyorRica ederim senin test gunu ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?