Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim ben bu tüp bebegi yapabilmek icin tum ailelerimiz aralarinda para topladilar birdaha yapabilecek maddi gucüm yok tek şansım vardi oda hüsran transfere bile gelmedim yrn sabaha kadar bekleticez yinede ama umutsuz dendi birdaha deneyemem birdaha kimseden para toplayamam

Dua edicem sizin icin bakalımgorelim rabbim neyler neylerse guzel eyler
Kac yasinda zekeriyya a.s a evlat veren bize vermekten mi aciz umudumuzu yitirmeyelim

Kızlar size benim oğluşumu dunyaya getirme hikayemi anlatayim ve rabbimin mucizesini bir kez daha gorun istiyorum.

3 kimyasal gebelikten sonra doktora gittim genetik tahliller falan filan butun genlerde mutasyon var yani pihtilasma ekstra pko bir yumurtaligim hic yumurta üretmiyor aspirin hamile kalinca igne
4. Gebeligim yine kimyasal ama aspirin kullandim igne yaptim. Gec kalinmis eee adet olmadan once igne yapcan
5. Kimyasal gebeligim 6. 7. 8. Ama olmuyo iste
Dedim ki aşilama deneyelim 2 aşilama negatif sonuc
9. Kimyasal gebeligim bu ugurda turkiyede ki butun doktorlari gezdim bir ev parasi harcadim
10. Gebeligin dış gebelik tüpüm patladi hem de saglam olan eee digerinde de yumurtlam yok
Tam tamina 12 doktor gezdim cocugun OLMAZ ugrasmayi birak kabullen

Ben deli gibi cocuk isterken niye kabulleneyim ya dedim tüp bebek yaptiralim dediler ki o da dusecek ne gerek var size ne yapin dedim
Devlet hastanesi kabul etmedi o an yasadigim sehir kucuk en yakin ile gidiyorum kontrollere dağları asarak dogu da bir ildeyim saatlerce gidiyorum iki gunde bi
Esim dedi ki bir daha asla cocuk kelimesi duymuycam kabullen sus hastaneden geliyorum eve ulasmama yarim saat var
Deli gibi yagmur yagiyor indim otobusten
Tam 1 bucuk saat eve yurudum yagmurun altinda bagira bagira agladim yerlere yattim
Ey allahim dedim bana yardim et ben hic umudumu kaybetmedim hz zekeriyaya sen yaşliyken evlat verdin istersen yaparsin bna da ol de yalvaririm
Doktorlardan birini ve esimi ikna ettim tup bebek yaptircaz ve ben adet olmayi bekliyorum olmadim doktor dedi adet sokturucu al adet olunca gel tamam dedim hastaneye ilac yazirmaya gittim doktor kist olmus mu bi bakalim dedi
Supriizzzz bebis 2 aylik olmus
Allah askiniza umudunuzu yitirmeyin

Tam bir mucize gercktende. 10 gebelik kaybı nasıl agirdir tüp bebek öncesi hamile kalan cok var. Rabbim ol desin yeter ki.

gerçekten Allahtan umut kesilmeyeceğinin örneğisiniz. Rabbim ol desin yeterki olmayacak hiçbir şey yok ♥ Sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah ♥

Yaaa sen mükemmel bir kadınsın! Seni gözlerimde yaşlarla aşkla sevgiyle kucaklıyorum Allahım bizlere seinin gücünden inancından versin inşallah

Yaaa sen mükemmel bir kadınsın! Seni gözlerimde yaşlarla aşkla sevgiyle kucaklıyorum Allahım bizlere seinin gücünden inancından versin inşallah
Canimsin herkes ama herkes umudunu kaybet dediginde bile kaybetmedim benim bir yaradanim var ve bebegimin olmasi onun icin hic zor degil

Hep dedim ki eger bana simdi bir evlatvermiyosa daha akillisini daha zekisini daha sagliklisini daha guzelini verecegi icin dedim uf bile demedim sabir acı ama meyvesi cok tatli

Allah ne kadar büyük, öyle yürekten istemişsiniz dualarınız kabul olmuş

Gerçekten cok üzüldüm adına inşaallah bölünürler yarın ve mutsuzluğun gider

Dualarım sizinle umarım gelişme olur

Dr esime esinin yaninda ol.ona teselli ver cok umut yok demis oyle kötüyüm ki aglamaktan mahfoldum bir tane dollenseydi bari o şansim bile yok
Ay canım ya nolur ağlama bizim de embriyo oldu da tutacak diye bisey yok ki benim bu da olmazsa daha ugrasamam. Dünyanin hormonu osu busu. Merionel menapozlu kadının idrarından üretiliyormuş. Idrar dedigin sey dna tasiyor. Yaptigimiz sey ne kadar saglikli ne kadar dogru inan hic emin degilim.

Kızlar bugün hemşireye transfer günü sıkışık gelme gerekir mi dedim hayır gerek yok dedi aklıma takıldı transfer yaptıran arkadaşlar size ne söylendi nasıl gittiniz ?

Kızlar bugün hemşireye transfer günü sıkışık gelme gerekir mi dedim hayır gerek yok dedi aklıma takıldı transfer yaptıran arkadaşlar size ne söylendi nasıl gittiniz ?
Ben sıkışık girmiştim canım. Ama sıkışmak kötü bir durum senin ki daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…