- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.101
Çok iyi benim 12 . Gün 1473 çıktı . 3 embriyo transferi 4 kese görüldü . İnş senin o kadar olmazKızlar 11. Gün betahcg 1598 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi benim 12 . Gün 1473 çıktı . 3 embriyo transferi 4 kese görüldü . İnş senin o kadar olmazKızlar 11. Gün betahcg 1598 çıktı
peki şuan kaç haftalıksınız?Çok iyi benim 12 . Gün 1473 çıktı . 3 embriyo transferi 4 kese görüldü . İnş senin o kadar olmaz
6 haftalıkpeki şuan kaç haftalıksınız?
Maşallah :) kalp atışı duydunuz mu peki?6 haftalık
Hayır yoktu henüz haftaya tekrar gideceğimMaşallah :) kalp atışı duydunuz mu peki?
Hayırlı olsun ins kalp atışını da duyarsiniz6 haftalık
Haber ver mutlaka merak ettim :)Hayır yoktu henüz haftaya tekrar gideceğim
Olur veririmHaber ver mutlaka merak ettim :)
Son adet tarihi ilebnde bugun pozitifi gördum kizlar tahmini digum tarihini nasıl hesapliyrsunz
Normal gebelik gibi son adet tarihini gebelik başlangıcı sayıyorsun canımbnde bugun pozitifi gördum kizlar tahmini digum tarihini nasıl hesapliyrsunz
Benim 12. Gün değerim 482,3 dü benim de ikiz tuttu Hakkaten değer tam belirleyici olmuyor bence. Beş yada altıncı hafta da ilk muayeneye çağırıyorlar o zaman görünsün inşallah sağlıklı bebişleriniEvet ama biraz okudum buralarda çok da alakası yok gibi geldi değerlerlw. Kafam karıştı bakalım ne zaman netleşecek :)
İnanmıyorum maşallah biri kendiliğinden mi bölünmüşÇok iyi benim 12 . Gün 1473 çıktı . 3 embriyo transferi 4 kese görüldü . İnş senin o kadar olmaz
4 kese mii maşallahhh canımm inşallah sağlıkla gelişirlerÇok iyi benim 12 . Gün 1473 çıktı . 3 embriyo transferi 4 kese görüldü . İnş senin o kadar olmaz
Tüp bebekte gebelik hesaplama yaz google direk çikar karsina yumurta toplamaya gore embriyo transferine gore şıklar çıkıyo karsina istediğin şıkkı işaretleyip tarihi girince çıkıyor hemenbnde bugun pozitifi gördum kizlar tahmini digum tarihini nasıl hesapliyrsunz
Çok teşekkürlerTüp bebekte gebelik hesaplama yaz google direk çikar karsina yumurta toplamaya gore embriyo transferine gore şıklar çıkıyo karsina istediğin şıkkı işaretleyip tarihi girince çıkıyor hemen
Benim yarın sabah çağırdı doktorum inşallah keseleri görürüz yaa çok istiyorum çoook :) sen kaç haftalıksınBenim 12. Gün değerim 482,3 dü benim de ikiz tuttu Hakkaten değer tam belirleyici olmuyor bence. Beş yada altıncı hafta da ilk muayeneye çağırıyorlar o zaman görünsün inşallah sağlıklı bebişlerini
Evet öle olmuşİnanmıyorum maşallah biri kendiliğinden mi bölünmüş