- 15 Ocak 2015
- 84
- 34
- 88
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.061
Hayirli olsun, allaha kucagina almayi nasib etsin transfer sonrasi kacinci gun keseyi gördun? Ve vajinal mi karindan mi bakildi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun, allaha kucagina almayi nasib etsin transfer sonrasi kacinci gun keseyi gördun? Ve vajinal mi karindan mi bakildi?
Canim benim yolk kesem 5.ci haftada zor gozuktu alttan baktirmistim gayet normal cok erken baktirmak da iyi degil bir 2 hafta sonra gidersen belki kalp atisiyla birlikte gorebilirsinMrb kizlar ben tüp bebekle gebe kaldım yeni.12 sonra yani bugün kese için gittik.keseyi gördük.fakat yolk kese felan görmedik.doktora sordum erken 10gun sonra beli olur.aklima takılan bundan önce iki gebelik daha olmuştu kese için gittiğimizde yolk kesesini göstermişti bize.kafam karıştı nirmalmi bu
Gs yazar kese boyutu canim transferin kacinci gunu gördün kese yolk henuz gorunmuyo ama erken gorunur daha sıkıntı etmeBende iki kese gibi göründü ama doktor beli dil iki hafta sonra yine bakicaz.boyle olupta ikiz olan varmı.bide kese boyutu nerede yaziliyo nekadar olduğu kizlar.
Aynen beklicem senden inşallah herşey yolunda olurBenim de 5 Aralık transferin . Ben de bugün gideceğim kontrol için . Bakalım ne diyecek . Yazarım sana . Unutursam hatırlat
Ben transferin 22.gunu gormustum kese ve bebegi minicikti 5+4 du o zaman ama herkesin ayni olmuyo illaki bi olusum vardie doktor olsa bos gibi duruyo derdiAllah razı olsun.transfer tarihiyle beraber 22=ncı gün keseyi gördük vajinal muayene yapildi
Transferim 3aralikti dun 24 ünde gitim.10 sonra beli olur dedi.iki hafta sonra kalp atışı ile beraber bakicaz isteGs yazar kese boyutu canim transferin kacinci gunu gördün kese yolk henuz gorunmuyo ama erken gorunur daha sıkıntı etme
Ne bilim ya kafam karıştı olumsuz bişey demedi ama diğer gebeliklerde gösteriyordu bana yolk kesesi burda diyeBen transferin 22.gunu gormustum kese ve bebegi minicikti 5+4 du o zaman ama herkesin ayni olmuyo illaki bi olusum vardie doktor olsa bos gibi duruyo derdi
Insallah gorunur canim karindan mi baktiTransferim 3aralikti dun 24 ünde gitim.10 sonra beli olur dedi.iki hafta sonra kalp atışı ile beraber bakicaz iste
Gorunur canim inslalah sıkıntı etme ikizse gec de olusabiliyo beta ile alakali birazdaNe bilim ya kafam karıştı olumsuz bişey demedi ama diğer gebeliklerde gösteriyordu bana yolk kesesi burda diye
Merhaba kızlar benimki de rosi transferi bugün 7.gün idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım çok korkuyorumInsallah gorunur canim karindan mi bakti
Rosi transferi derken anlamadim canim bazen idrarda cikmayabiliyo biraz daha bekle yarin bi kan ver istersenMerhaba kızlar benimki de rosi transferi bugün 7.gün idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapmalıyım çok korkuyorum
Eşim azospermi canim onun için bizde rosi tekniğini uyguladık normal tüp bebeğe göre şansı biraz daha az mis doktor 3 tane embriyo transfer etti kan testi ayın 31 deRosi transferi derken anlamadim canim bazen idrarda cikmayabiliyo biraz daha bekle yarin bi kan ver istersen
Benim bugündü. Çok şükür değerim 155 çıktıDoktor 28 Aralık dedi. Sizin ne zaman
Çok şükür hayırlı olsun İdrar testi yaptınız mıBenim bugündü. Çok şükür değerim 155 çıktı
İdrar testini salı gününden beri yapıyordumÇok şükür hayırlı olsun İdrar testi yaptınız mı
Himm hic duymamistim inslalah guzel hayirli sonuclar olurEşim azospermi canim onun için bizde rosi tekniğini uyguladık normal tüp bebeğe göre şansı biraz daha az mis doktor 3 tane embriyo transfer etti kan testi ayın 31 de
Inşallah canim o kadar çok emek ettin ki inşllah tutarHimm hic duymamistim inslalah guzel hayirli sonuclar olur
Maşallah darısı bizlere insallahKızlar şoktayım benim ikiz tutmuş rabbime şükürler olsun çok korkuyorum ama olsun sağlıklı olsunlarda kalp atımları ultrasonda belliydi ama duymak için hala küçükler dedi doktorum haftaya çağırdı