- 3 Ocak 2014
- 1.125
- 1.011
- Konu Sahibi pembiss123
- #21.121
Hakkında hayırlısı olsun inşallah doktor ne dio 3 tane koyduğunda pişman olmuştur birde ilk tüp bebek miydi canım normalde illerde çok koymuyorlar ya ondan dedimEvet öle olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah doktor ne dio 3 tane koyduğunda pişman olmuştur birde ilk tüp bebek miydi canım normalde illerde çok koymuyorlar ya ondan dedimEvet öle olmuş
Minoset iç canım. Ayrımcı 3. Günü başlamıcakmısın içsende bişi olmazKızlar selam. Been şimdi 2. Transfer hazırlığına geçicem bugün adet oldum ama çok sancım var ayrıca başımda çok ağrıyo majezik içsem birşey okur mu
Çok havalı 2020'den bir hatırayla ayrılacaksın demekKızlar 2020 nün son günü 31 aralık perşembe transfer olacak olan var mı?
Geldi mi bile canım 2. Adetin ne çabuk geçiyor zaman bak hadi hayırlısıyla inşallah başlarsın. Kaç tane transfer olcak peki? Bişey olcağını sanmıyorum canım, parol falan varsa onu iç istersen onu hamilelerde içebiliyor diye biliyorumKızlar selam. Been şimdi 2. Transfer hazırlığına geçicem bugün adet oldum ama çok sancım var ayrıca başımda çok ağrıyo majezik içsem birşey okur mu
Parol içimde benimkini geçirmiyor. Aynen 2. Ya da 3. Gğnğ başlıcam kısmetseMinoset iç canım. Ayrımcı 3. Günü başlamıcakmısın içsende bişi olmaz
Geldi geldi canım çok şükür valla zaman geçiyor gerçi hemşire bana Bi ay daha erteleyelim dedi yani 3 ay dinlenecekmişim daha neler çok sinir oldum kürtaj olmadım ki. Tekrar konuştum başlıcam şimdi bakalım nasipse bu sefer 2 adet embriyo konulacak zaten 2 tane kalmıştı. Parol devamlı içiyorum ama pek etkili değil yinede Parol içerimGeldi mi bile canım 2. Adetin ne çabuk geçiyor zaman bak hadi hayırlısıyla inşallah başlarsın. Kaç tane transfer olcak peki? Bişey olcağını sanmıyorum canım, parol falan varsa onu iç istersen onu hamilelerde içebiliyor diye biliyorum
Doktorum 3 . Embriyonun tutacağına olanak vermiyordu .Ama nasip işte oldu mu oluyor .ilk deneyimim tüp bebekte zannedersem son olacakHakkında hayırlısı olsun inşallah doktor ne dio 3 tane koyduğunda pişman olmuştur birde ilk tüp bebek miydi canım normalde illerde çok koymuyorlar ya ondan dedim
Ben 6+4’üm canım daha bu cuma gördüm minnoşlarımı kalp atışını duyamadık ama attıkları ultrasondan gözüküyordu rahatladım biraz şükür inşallah Allah sanada nasip etsinBenim yarın sabah çağırdı doktorum inşallah keseleri görürüz yaa çok istiyorum çoook :) sen kaç haftalıksın
Canim cok uzuldum adina.. umarim bebegin suan seninledir bir fikrim yok bu konuyla alakali Allah yar ve yardimcin olsun uzme kendini bak bitanesi cok sukur iyimis o sana umut olsuniyi akşamlar kızlar, doktordan çıktık ikiz gebeydim. Birisi bizimle devam etmiyormus, kalp atışıda duymustuk aslında ama diğerinden küçüktü, kaybolan ikiz sendromu. Üzüldük çok ama kısmet böyleymiş. Şnşallah bebeğimi sağlıkla kucağımıza alırız. Bu durum hakkında bilgisi olan varmı?
Degilmi arada bi yokluyorum burayi yeni topige gectim bende artik cogu ya gebe yada transfer olmayi bekliyordur nasil gidiyo sen iyimisin transfer kankam beklemek ne zor dimiBuralarda da kimse kalmadı eskiden çok aktiftir yetişemiyorduk
Zor canım uyuyorum bende işte öğleden sonra çocuktan fırsat kalırsa uyku yapmaya başladı midem bi gün iyi 2 gün kötü öyle işte sen nasılsın canım nasıl gidiyorDegilmi arada bi yokluyorum burayi yeni topige gectim bende artik cogu ya gebe yada transfer olmayi bekliyordur nasil gidiyo sen iyimisin transfer kankam beklemek ne zor dimi
Maşallah :) beni 4+4 te çağırmış oldu doktorum yarın gideceğim akşamüstü. Heralde kalp atışı için bekleyeceğiz ama keseleri görsem bile çook sevinicem :) ne garip bir duygudur değil miBen 6+4’üm canım daha bu cuma gördüm minnoşlarımı kalp atışını duyamadık ama attıkları ultrasondan gözüküyordu rahatladım biraz şükür inşallah Allah sanada nasip etsin
Merhaba hayirli olsun sizin yarin itibariyle mi 4+4 oluyorsunuz?Maşallah :) beni 4+4 te çağırmış oldu doktorum yarın gideceğim akşamüstü. Heralde kalp atışı için bekleyeceğiz ama keseleri görsem bile çook sevinicem :) ne garip bir duygudur değil mi
Vücudun ona alışıktır canım o yüzden pek tepki vermiyordur artık. İlk baştan da 3 ay dediler ama ben 2 ay olsun demiştim, demiştin o zaman da hayırlısıyla inşallah bu defa tutunur bebelerin sana canımGeldi geldi canım çok şükür valla zaman geçiyor gerçi hemşire bana Bi ay daha erteleyelim dedi yani 3 ay dinlenecekmişim daha neler çok sinir oldum kürtaj olmadım ki. Tekrar konuştum başlıcam şimdi bakalım nasipse bu sefer 2 adet embriyo konulacak zaten 2 tane kalmıştı. Parol devamlı içiyorum ama pek etkili değil yinede Parol içerim
Ben çok şok oldum sevindim beklemiyordum çok ağladım boşluğa düştüm birden fazla duygu yaşadım aynı anda ama şu var kaygılardan tam sevinemiyor insan. Çok güzel bir duygu herşeye rağmen çok şükürMaşallah :) beni 4+4 te çağırmış oldu doktorum yarın gideceğim akşamüstü. Heralde kalp atışı için bekleyeceğiz ama keseleri görsem bile çook sevinicem :) ne garip bir duygudur değil mi
Bende iyi gibiyim herhalde bilmem kafaya takiyorum surekli bisey oldugunda.. migde benimde arada bi yokluyor yorgunluk cokuyor pekte tadim yok acikcasi.. az once fitili koyduktan sonra fitilin ucunda kan vardi cok az? Sence nedir bu korktum acikcasi daha ilk defa oluyorZor canım uyuyorum bende işte öğleden sonra çocuktan fırsat kalırsa uyku yapmaya başladı midem bi gün iyi 2 gün kötü öyle işte sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Surekli olmadi bende gidip geldi agrim genelde sabah kalkinca oluyor tum gebelikte olucakmi bilmiyorum ama hala hissediyorum agriyi ara araArkadaslar merhaba gebelihin 4-6haftalari arasindaki meme hassasiyeti surekli mi olur yoksa bazi gunler veya saatler siskin ve hassas olurken bazen sonuk felan olabilriler mi?siz yasadiniz mi oyle bisey...hani hormonlardan memeler siser ve hassaslasir diyorlar da bu tum gebelik boyinca mi olur yani?