• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Durumlar aynı :)
Progestan iğne gaz yapıyor bunu çözdüm :)
Artık rahatça salıyorum
Bel ağrısı devam
Gaz sorunu evet var alıştık artık🙈 böyle sancı kasık ağrısı vs gibi şeyler var mı bende son 24 saattir ara ara oluyor?yada transfer gününden beri hiç lekelenme oldu mu

Gaz sorunu evet var alıştık artık🙈 böyle sancı kasık ağrısı vs gibi şeyler var mı bende son 24 saattir ara ara oluyor?yada transfer gününden beri hiç lekelenme oldu mu
Bu sabah belirgin batmalar var adet sancısı gibi
Lekelenme yok henüz ama belli belirsiz bi akıntı ilk günden beri var

şu an gözümü açamıyorum
Yoğun Uyku hali ve yorgunluk var

Ya kızlar bana bilgi verin benim adetim 16.gün oldu halen devam ilk 10 gun çamur gibi şimdi kırmızı randevu aldım cumartesiye ama morale ihtiyacım var etrafınızda basarisiz tup bebek geçirip adeti uzun suren var mi umarım kötü birşey yoktur

Bu sabah belirgin batmalar var adet sancısı gibi
Lekelenme yok henüz ama belli belirsiz bi akıntı ilk günden beri var

şu an gözümü açamıyorum
Yoğun Uyku hali ve yorgunluk var
Uyku hali 🤔 🙈 inşallah belirtisidir. Bende ctesi sabah 9 gibi oldum trasnfer akşam 7 gibi şekek geldi düne kadar çok az sancı olurdu ama dün baya can acıtıcı oldu hatta gece de biraz ağrı oldu uyandım bile düşün 🥴ama bende tüpte sıvı birikimi var korkuyorum 😅 belki başka şey ağrısıdır diye

İnşallah o gün bir an önce gelir🤗 teşekkür ederim. Sende sorun nedir oldu mu bebeğin?
Amh düşüklüğü ve haşimatom vardı iki aşılamam ve bi tüp bebek denemem var olumsuz bu ikinci de kanda pozitif gördüm çok şükür ama daha ultrasonda göremedim o yüzden çok içim rahat değil hayırlısı inşallah 🙏🏻 tez zamanda sana da bekleyen herkese de göstersin inşallah Allah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Amh düşüklüğü ve haşimatom vardı iki aşılamam ve bi tüp bebek denemem var olumsuz bu ikinci de kanda pozitif gördüm çok şükür ama daha ultrasonda göremedim o yüzden çok içim rahat değil hayırlısı inşallah 🙏🏻 tez zamanda sana da bekleyen herkese de göstersin inşallah Allah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım hayırlı olsun öncellikle inşallah sağlıklı umduğundan daha iyi ilerler peki senin negatif olan tup bebek denemeden adetin uzun sürdü mu

Uyku hali 🤔 🙈 inşallah belirtisidir. Bende ctesi sabah 9 gibi oldum trasnfer akşam 7 gibi şekek geldi düne kadar çok az sancı olurdu ama dün baya can acıtıcı oldu hatta gece de biraz ağrı oldu uyandım bile düşün 🥴ama bende tüpte sıvı birikimi var korkuyorum 😅 belki başka şey ağrısıdır diye
Kuzum aynı saatlerde olmuşuz transferi
Benim içimde fındık kadar yumurtalıktan başka bişeyim yok :) zamanında ameliyat oldum
Tüpler yumurtalıklar hepsi gitti. Korkma
adet ağrısı gibi batıyor bel ağrısı oluyor
Okuyorum forumları genelde aynı ağrılar
Gaz da progestan iğne oluyorum onun yan etkisi sanırım
Sıcak su torbası diyorlar ama sıcak banyo yasakken sıcak torba çok mantıklı gelmedi
Ayaklarımızı sıcak tutup üşütmeyelim bence
Gaz sancısı geldiğinde de kalkıp hareket etmek faydalı oluyor :)

Benim içimde fındık kadar yumurtalıktan başka bişeyim yok :) zamanında ameliyat oldum
Sıcak su torbası diyorlar ama sıcak banyo yasakken sıcak torba çok mantıklı gelmedi
Aynen sıcak su torbası bana da mantıklı gelmiyor ama battaniye vs sarınca ısınıyor zaten 🙈 benimde tek tüpüm alındı diğerinde de sıvı birikimi var diyor doktor o yüzden bu transfer den umutlu değşl ama deneyelim dedi. Olmazsa tekrar embiryo toplayıp diğer tüpte alınacak. Kenarda ne kadar embiryo olursa o kadar daha iyi olur çünkü ameliyatlar her türlü amh a yumurta kalitesine zarar verir dedi 🥴geçen seneki çikolata kisti ameliyatımda beni. Amh indi baya. Bakalım kısmet

Sen nerde oldun tedavi

Aynen sıcak su torbası bana da mantıklı gelmiyor ama battaniye vs sarınca ısınıyor zaten 🙈 benimde tek tüpüm alındı diğerinde de sıvı birikimi var diyor doktor o yüzden bu transfer den umutlu değşl ama deneyelim dedi. Olmazsa tekrar embiryo toplayıp diğer tüpte alınacak. Kenarda ne kadar embiryo olursa o kadar daha iyi olur çünkü ameliyatlar her türlü amh a yumurta kalitesine zarar verir dedi 🥴geçen seneki çikolata kisti ameliyatımda beni. Amh indi baya. Bakalım kısmet
Benzer durumdayız
36 yaşımdayım 2 sene önce çikolata kistlerim kanserleşmeye başladığı için ameliyat oldum
Rezerv filan kalmadı sonuçta
Bir yumurtam oldu oda olgun ve kaliteli oldu
İlk denemem benimde, tecrübesizlik de var... Hayretle ve merakla vücudumu dinliyorum şimdi. Bu işler tamamen şans sanıyorum
Şansımız bol olsun inşallah tutunsunlar büyüsünler içimizde 🤲🏼

Benzer durumdayız
36 yaşımdayım 2 sene önce çikolata kistlerim kanserleşmeye başladığı için ameliyat oldum
Rezerv filan kalmadı sonuçta
Bir yumurtam oldu oda olgun ve kaliteli oldu
İlk denemem benimde, tecrübesizlik de var... Hayretle ve merakla vücudumu dinliyorum şimdi. Bu işler tamamen şans sanıyorum
Şansımız bol olsun inşallah tutunsunlar büyüsünler içimizde 🤲🏼
Bende Ocak ta 31 olcam az kaldı 😅bende ilkkez taptım bu tedaviyi. Önceden devlette 2 aşılamam oldu ni Hastanesi'nde takibim oluyordu tüp için 2 aşılama şart dediler en son tüp raporu hazırlarken uzman doktor muanede bu kistle tüp yapsan tutmaz büyük ihtimalle haberin olsun deyince gittim ameliyat oldum. Bağırsaklarımı yapıştırmış tüpleri tıkamıl birini açtım dedi diğerini almış. Ki benim kistler minik minik bi sürüymüş🤷😩kısmet kader işte

Az şeyler yaşamamıştım sende canım rabbim inş bu defa sağ salim kavuşmanızı nasip eder. Amin tek duamız🤲🥰

evet canım giremedim hiç buralara halsizdim ama bugün daha iyiyim. Sen nasılsın?
Bende oyle migde bulantisi yogunlasti buaralar surekli birsey yemeye calisiyorum bastirmak icin ama fayda etmiyor yemessm daha iyi olacak simdiden kilo almak iyi degil🙈😬 nezaman senin ultrason 28 miydi

Bende oyle migde bulantisi yogunlasti buaralar surekli birsey yemeye calisiyorum bastirmak icin ama fayda etmiyor yemessm daha iyi olacak simdiden kilo almak iyi degil🙈😬 nezaman senin ultrason 28 miydi
Canım ben dün gittim ay sonundaydı normalde. Şimdi tekme filan atsa içim rahat edecekte hissediğim için merak ediyorum gerçi doktor kanaman yoksa korkma dedi ama yinede insan merak ediyor işte 12.hafta gelse biran önce . Sen nezaman gidicen tekrar?

Canım ben dün gittim ay sonundaydı normalde. Şimdi tekme filan atsa içim rahat edecekte hissediğim için merak ediyorum gerçi doktor kanaman yoksa korkma dedi ama yinede insan merak ediyor işte 12.hafta gelse biran önce . Sen nezaman gidicen tekrar?
Oohh valla ne guzel bana daha var 3 hafta sonra🙈 gecer inshaAllah canim bir an once kavussaydik bebelere.. ben shoktayim hala inanamiyorum ilk ya bide🤗🥰 bebegi simdiden hissediyormusun yoksa kramp mi

Back