• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Dogru diyorsun canim Benim cok garip
Olmustu erken test yapmistim
9. Gun 24
11 gun : 88
13. Gun :438
15. Gun 1500 li rakamlardaysi sonra Bir hafta sonra keseyi gorucekken dustu Bir anda 178
Olmustu suan sifirlamasini bekliyoriz benimki Gercekten tuhafti doktorlarda sasirdi
Bu kadar saglikli artarken dusmesi cok sasirtti bizi

Dogru diyorsun canim Benim cok garip
Olmustu erken test yapmistim
9. Gun 24
11 gun : 88
13. Gun :438
15. Gun 1500 li rakamlardaysi sonra Bir hafta sonra keseyi gorucekken dustu Bir anda 178
Olmustu suan sifirlamasini bekliyoriz benimki Gercekten tuhafti doktorlarda sasirdi
Hmm demek ki dengesiz artış da sıkıntılı oluyor 🤔 bidaha yaşamazsın inşaallah canım 😚 senin işin gerçekten zor. Git gel bir sürü yol falan. Ama sen yolları gelirken, bebeğime gidiyorum diye düşün 😊

Bir bilsem canım. İptal olursa o zaman konuşacağım nedenini. Ama kist için ilaç kullanmıştım o bende ara kanama çok yaptı belki odur sebep bilemiyorum. Estrofem kullanıyorum günde 6ya çıkardı. Climara bantta kullanıyorum bakalım.

6 haftalık düşük yapmıştım kuzum. Geç öğrendim gebeliğimi üstüne görme yaşadım o yüzden anlamadım ki hiç belirtim de olmadı. Ayrıca o dönem zor bir süreçten geçiyordum onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Gebeliğimi öğrendim iki gün sonra düşük yaptım zaten😢
Çok üzüldüm inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsın ve inşallah tez vakitte Allah gönlüne göre versin.

Üzüldüm canım benimde olmadı değerim bugün 1.20 çıktı ilaçları kesit doktor ama ikin gün sonra testi yinede tekrarda at dedi 😥
Üst üste oldu üzücü haberler efuulimm ve sen canım🥺 insan önceden yaşamış olunca da o kadar iyi anlıyor ki 🥺 rabbim sana da tez zamanda bi dahaki sefere nasip etsin inşallah sağlıklı gebelik ve bebişler 🙏🏻

PlutonMerkez PlutonMerkez halamin gizii noruyon nerelerdesinn ozlettin kendini.. :KK19: ben bayadir gec giriyorum yazilarinizi sonradan okuyorum ne durumdasin varmi halam geldimi eli kulagindadir inshaAllah gizz ben aldim basimi gidiyom bu gruba yazmaya utaniyorm artikin gelin gayri:oops::KK22::KK68:

PlutonMerkez PlutonMerkez halamin gizii noruyon nerelerdesinn ozlettin kendini.. :KK19: ben bayadir gec giriyorum yazilarinizi sonradan okuyorum ne durumdasin varmi halam geldimi eli kulagindadir inshaAllah gizz ben aldim basimi gidiyom bu gruba yazmaya utaniyorm artikin gelin gayri:oops::KK22::KK68:
Nedemwk utanıyom 😡sen benm bacikomaun deli.🥰🥰biz burda hamişler bekleyenler hepimiz dert ortağıyız.benm misafir haberci yolladı lekelendım 2güne sökülür sanırım zaten günümde 24ü.hayrlısı artık bu ay ne olacak bilmiom🙈inşlh güzel olur hamiş baci😅

Nedemwk utanıyom 😡sen benm bacikomaun deli.🥰🥰biz burda hamişler bekleyenler hepimiz dert ortağıyız.benm misafir haberci yolladı lekelendım 2güne sökülür sanırım zaten günümde 24ü.hayrlısı artık bu ay ne olacak bilmiom🙈inşlh güzel olur hamiş baci😅
ALLAAAAAHHH geliyor bebikolar desene :KK71: :KK71: hadi bu ay olacak inshaAllah inaniyom ben senin icin dua ediyom oyle gizz halamin cocuguuu😜 grubumuzun cicegi🥳🌸

ALLAAAAAHHH geliyor bebikolar desene :KK71: :KK71: hadi bu ay olacak inshaAllah inaniyom ben senin icin dua ediyom oyle gizz halamin cocuguuu😜 grubumuzun cicegi🥳🌸
Oyy bnmm neşeli minnoşummm.sende benm çiçemsinnnn 🌺 dr iptal olanda çift transfer yapçagını söyledi rahim hanım bi kendine gelsinde bakalım neler olacakkk.ilaçlar bana yaramadı baci ilaçsız talep edicem bakalm kabl edecekmi benm keltoş dr😂

Oyy bnmm neşeli minnoşummm.sende benm çiçemsinnnn 🌺 dr iptal olanda çift transfer yapçagını söyledi rahim hanım bi kendine gelsinde bakalım neler olacakkk.ilaçlar bana yaramadı baci ilaçsız talep edicem bakalm kabl edecekmi benm keltoş dr😂
Hee gii senin su ilacci doktordu lee umarim bu sefer yolunda gider hersey yav dayanamiyom artik sevinemiyom bile gelin artik bebeklerinizi toplayip🤣🙈 surda gine gule eglene keyf yapak cumbur comaaat:KK76::KK50::halay:

Hee gii senin su ilacci doktordu lee umarim bu sefer yolunda gider hersey yav dayanamiyom artik sevinemiyom bile gelin artik bebeklerinizi toplayip🤣🙈 surda gine gule eglene keyf yapak cumbur comaaat:KK76::KK50::halay:
hey yavrum zaten 9ay işimiz ne kakara kikiriki geçircez 😂halay bilem çekeriz lilililiiii 😂😂😂
Allah başka dert vermesin elbet günü gelince olur neşwmiz hiç eksilmesin anam gızı😂

Back