• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Tekrar merhaba sizin daha önce düşüğünüz oldu mu? Bende haşimato tiroid hastasıyım iki kimyasal gebelik bir tane de 8 haftalık kaybım var kalbi durmuştu. Bana da hep sebepsiz veya tiroid dediler ben doktorumu değiştirdim ve bana bağışıklık sistemimin bebeği kabul etmediğini söyledi. Prednol kullanıp bağışıklık sistemim baskılandı. Transferden önce ve sonra da intralipid serum uygulandı. İnşallah bu sefer ümitliyim. Düşüğü olanlar da böyle bir sorun olabilir doktorunuz daha iyi bilir tabi ama bunu da araştırın.
Merhaba siz prednol kac mg kullanmistiniz hatirliyormusunuz?benin de 3 sebebi bilinmeyen dusugum var da

arkadaşlar merhaba
ilk denemem
3. gün embriyo lazer ile inceltilerek transfer yapıldı 19 aralıkta
bu gün 3. gün transfer sonrası

aşırı gazım var sancı yapıyor normal mi sizlerde yaşadınız mı ve bunun için ne yapmak gerek
Canım mrb bu mesajını yeni gördüm de sende 19 Aralık'ta transfer olmuşsun bende 19 unda oldum. Benimki de 5. Gün embiryosu. Sende şuan durumlar ne ?

Merhaba siz prednol kac mg kullanmistiniz hatirliyormusunuz?benin de 3 sebebi bilinmeyen dusugum var da
Prednol sebebi bilinmeyen dusukelere faydalimi bana Sadece transferden once 5 gun vermisti Benimde uc dusuk war Keske uzun kullansaydim transferden sonra hic kullanmadim kullaniliyormu

Kızlar bir şey soracağım. Bu estrofem progesteron beta hcg içeriyor mu? İdrarda pozitif görüp kanda negatif görenlere doktor ilaçların etkisi demiş. Ama o zaman transfer öncesi kullanmaya başlıyoruz şimdi de pozitif çıkması gerekmez mi?
Hayır bende idrarda 7. Gun pozitifti 8 9 10 11 gun kanda negatıf di kımyasal gebelik oldu kımyasal olunca ıdrar testınde pozıtıf gorunuyor

Çok üzüldüm inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsın ve inşallah tez vakitte Allah gönlüne göre versin.
Amiiinnn Çok teşekkür ederim. Gebe kalmamak mı daha kötü gebe olup kaybetmek mi kötü insan çok bocalıyor. En nihayetinde iyileşiyorsunuz ama küçücük birşeyde aklınıza geliyor😢

Amiiinnn Çok teşekkür ederim. Gebe kalmamak mı daha kötü gebe olup kaybetmek mi kötü insan çok bocalıyor. En nihayetinde iyileşiyorsunuz ama küçücük birşeyde aklınıza geliyor😢
Herşey gibi buda hayata dair insan her ikisinede üzülür ikisinin de acısı farklı muhakkak ama hergün sabah oluyor mutlaka mutlu olduğun gün gelecek eminim ☺️ Sen yeter ki pes etme 😉

Herşey gibi buda hayata dair insan her ikisinede üzülür ikisinin de acısı farklı muhakkak ama hergün sabah oluyor mutlaka mutlu olduğun gün gelecek eminim ☺️ Sen yeter ki pes etme 😉
İnşallah o gün bir an önce gelir🤗 teşekkür ederim. Sende sorun nedir oldu mu bebeğin?

merhaba kızlar rabbim isteyen herkese tez vakitte kucaklarını doldursun inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...6 yıl aradan sonra 5 ocakta bahçeci cem beyde randevum var nasipse çok heyecanlıyım. deneyim ve bilgilendirme yaparsanız çok memnun olurum hala anatolia hakan bey mi bahçeci cem bey mi karar vermiş değilim...

Back