- 1 Kasım 2020
- 102
- 241
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #2.001
Transferin 8. Gunu 5. Gun embriyosu bide cift embriyo benimkilerTransferin in kaçıncı günü bugün. Ve kaçıncı gün embriyosu canım
Ahahaha evet baktım ama yokmuşBenim de aynen öyle
Aralık grubu varsa kol kola girip oraya geçelim
Bende bi dahaki ay yapılmasından yanaydım esasen. Çünkü hem psikolojik hemde bedensel olarak yorulmuştum.Daha iyi olacaksa öyle olsun kuzum doktorlara bu konularda güvenmek lazım, ısrar edip sonra üzülmek var işin ucunda zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin
İyi bari kuzum ben bilmediğim için baya korktum sabahakşama hemen kuru kayısı ve şurup başlayayım, çok rahatsızım gerçekten
8. Gun bugunKaçıncı gününüz bugün?Eğer betahcg yükselmişse belli olabilir.
Testte silik de olsa çıkma ihtimali var aslında. 10. Günde daha net çıkar ama8. Gun bugun
Yarin sabah gebelik testi yapmayi dusunuyorum bakalim cikar insallahTestte silik de olsa çıkma ihtimali var aslında. 10. Günde daha net çıkar ama
Canım çıkar senin ki gebelik varsa gebelik testi yap. Kan da kesin çıkar amaTransferin 8. Gunu 5. Gun embriyosu bide cift embriyo benimkiler
İnşallahYarin sabah gebelik testi yapmayi dusunuyorum bakalim cikar insallah
Ay evet bir test yap mutlakaYarin sabah gebelik testi yapmayi dusunuyorum bakalim cikar insallah
Insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursunCanım çıkar senin ki gebelik varsa gebelik testi yap. Kan da kesin çıkar ama
Bakalim hayirlisi insallahAy evet bir test yap mutlaka
Hadi dualarım seninleKızlar bebisleri aldım, şimdi odada uzanıyorum, çok kolay bi işlendi. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Hayirlisi olsun canımKızlar bebisleri aldım, şimdi odada uzanıyorum, çok kolay bi işlendi. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
3 günde bir vurunacagim canim. Cuma vurunacagim pazartesi transferim varBir şey soracağım progestan iğneyi ne zaman kullandınız?Bana vermedi hiç
Inşallah canimGuzel haberleri bekliyoruz
Kimseye beddua etmiyorum. Ama biraz empati yapmalarını istiyorum sadaceSimdi okudum ya, gercekten inanamiyorum hic kulak asmamak lazim bir tane mimikleriyle bile insani strese sokuyorlar. Allahtan pandemi var da kurtuluyoruz cogundan aslinda. Bana da yakinlarimdan biri sen bebegi bile tup yapiyorsun normal dogum yapamazsin dedi. Daha ortada hicbir sey yokken olmayan bebegin dogumundan asagiliyor beni
Hayırlısı olsun canımAnkara memorial e giden oldu mu aranızda kizlar
Hayırlı olsun diyelim iyice tutunsunlarKızlar bebisleri aldım, şimdi odada uzanıyorum, çok kolay bi işlendi. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
hadi gözün aydın canım kaçıncı gün emb. ve kaç tane transfer olacak
[/QUOTE
Canım 5.Gün ve iki tane transfer edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?