- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.461
İnşallah canımAllah sana sabır ve güç versin diğer denemeler için ümidini kırma olur mu sağlıkla zamanı gelince kavuş inşallah kuzuna
0.1002.gun embriyosu ve bugün 10. Gün testin kaç çıktı canım
Kan verdiğim gün senden daha belirgindiBenimkinden daha belirgin mi cikti?
Tamm canım inşallah artıl olmuştur Allah izin verirseEvet koyulasti. Fotograf ekleyemedim buraya
Bak bu 6.gün böyleymiş 44 çıkmıştı. Çok da koyu değilmişBenimkinden daha belirgin mi cikti?
Cnm bu hemen mi böyle cikti? Yoksa bir 15/20 dakika sonra mi?Bak bu 6.gün böyleymiş 44 çıkmıştı. Çok da koyu değilmiş
Hemen çıktıCnm bu hemen mi böyle cikti? Yoksa bir 15/20 dakika sonra mi?
Bende biraz bekledim cikti, bir 10/15 dakika sonra! Ama eger birsey olmasaydi beyaz kaldirdi dimi?Hemen çıktı
Rabbim önünü açık etsin inşallah zamanı gelince kavuşursun evladına
İnşallah canım dört gözle bekleyen herkese de nasip etsinRabbim önünü açık etsin inşallah zamanı gelince kavuşursun evladına
Aminn İnşallah canım Allah gönlünüze göre versinAy nasıl güzel bir haber canım darısı bize senin bereketin bizede sıçrasın inşallah
Yaa ben de acaba 24ünde mi yapsam diyorum, eşimin doğumgünü de, ona göre süpriz yaparım diye düşündüm ama doktoruma soracağım. Bence yapma yaa çünkü daha yeni arkadaşımın öyle adetten 2 gün önce negatif çıktı ama aslında hamileymiş. Negatif çıkarsa çok üzülürsün belki salarsın kendini ama belki de pozitif aslındaAmin amin.. Bende öyle aldığımız hormon ilaçları da bence psikolojim izi altüst ediyor . Ama bir an önce geçsin istiyorum vakit hatta acaba pazar günü test yapsam mı diyorum ? Çok mu erkenn ki
Canim bende 19 kasim transfer oldum 5. Gun embryo su bu embryonun gunu de cok onemli haftayi belirlemek icin.. benim 8 aralikta (20.gun) kesem 1.4cm olculdu yolk kesesiyle birlikte ufak gelisme vardi bebisimizin ama hic net dgl di 5 haftaliksin dedi asagi yukari.. bende cok stres yaptim ama soyle baktigimiz zaman diger arkadaslarla kiyaslarsak dogru bence umarim saglikli ca buyurlerBenım dondurulmuş embrıyo idi canım 21 kasımda transfer oldum 2 hafta koyuyorum 21 kasıma 5+5 im bugun. Dun bi tahlilszlik yasadım kuzum kalp sesını duyamadık diye doktor kürtaj yapalım dedı cıktım ordan başka doktora gttım o yuzden videosu var sadece eşim cekmişti fotosu yok yani. O kadar küçük bebegın kalbi yok diye tutturdu. Ama tüp bebek doktoru degıldı son adetım 28 ekim onu baz alıyo bu doktor 7 haftalıksın diyo bana ama benım transfer 21 kasımda oldu onu baz almıyo. Sonra başka doktora gttım acile transfer tarıhımı baz aldı 5+4 sun dedı bu hafta cumartesı tam 6 haftalık olcam
Canim ara ara sanki bende de gogus hassasiyeti gidip geliyor genelde sabahlari daha hassas?Sağol canım teşekkür ederim ama gebelerde cevap vermiyor malesef yinede çok sağol sende de aynıysa biraz rahatlattı beni allah razı olsun allah sanada nasip etsin hakkını helal et
5 ci gun yap gitsin bende cikti canim zaten belin agrirsa hissedersin yerlesmeyiKizlar, hayırlı akşamlar heekese 6. Gün embiryosu ile sizce en erken hangi gün bakmalıyım teste ?
Çok şükür cıktı:)) 17 küsürat cıktı değerim şu yorumuna çok etkilenmistim abla Rabbime bin şükürSende var canım ama çok aceleciyim sanırım birde doktora yazmışsın yapma böle şeyler. Sen kesin hamiş sin sölim
Gözün aydinnnn hamissinnnnEki Görüntüle 2742473 Kızlar günaydın bi bakar mısınız ikisini de aynı idrarla yaptım bu sabah ilk 10 dakika da böyle oldular nolur cevap yazın hayal görmüyorum dimi10. Günüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?