Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Amin amin. . Bende öyle aldığımız hormon ilaçları da bence psikolojim izi altüst ediyor . Ama bir an önce geçsin istiyorum vakit hatta acaba pazar günü test yapsam mı diyorum ? Çok mu erkenn ki
Yaa ben de acaba 24ünde mi yapsam diyorum, eşimin doğumgünü de, ona göre süpriz yaparım diye düşündüm ama doktoruma soracağım. Bence yapma yaa çünkü daha yeni arkadaşımın öyle adetten 2 gün önce negatif çıktı ama aslında hamileymiş. Negatif çıkarsa çok üzülürsün belki salarsın kendini ama belki de pozitif aslında

Canim bende 19 kasim transfer oldum 5. Gun embryo su bu embryonun gunu de cok onemli haftayi belirlemek icin.. benim 8 aralikta (20.gun) kesem 1.4cm olculdu yolk kesesiyle birlikte ufak gelisme vardi bebisimizin ama hic net dgl di 5 haftaliksin dedi asagi yukari.. bende cok stres yaptim ama soyle baktigimiz zaman diger arkadaslarla kiyaslarsak dogru bence umarim saglikli ca buyurler

Sağol canım teşekkür ederim ama gebelerde cevap vermiyor malesef yinede çok sağol sende de aynıysa biraz rahatlattı beni allah razı olsun allah sanada nasip etsin hakkını helal et
Canim ara ara sanki bende de gogus hassasiyeti gidip geliyor genelde sabahlari daha hassas?

Kızlar Benim 5.gün embriyosu çift transferdi dün 6.günümde 17 küsürat cıktı doktorum 6.güne gore çok iyi dedi ama tedirginim inşallah artar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…