• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yaa ben de acaba 24ünde mi yapsam diyorum, eşimin doğumgünü de, ona göre süpriz yaparım diye düşündüm ama doktoruma soracağım. Bence yapma yaa çünkü daha yeni arkadaşımın öyle adetten 2 gün önce negatif çıktı ama aslında hamileymiş. Negatif çıkarsa çok üzülürsün belki salarsın kendini ama belki de pozitif aslında 🥰
Haklsin ama umarım tutabilirim kendimi 🤣 bence 24 de inşallah çıkar tabi yine de doktora sor gerçi doktora sorunca hiç afları yok direkt diyorlar dediğimiz tarihte bakın 🤭

Benimle aynısın canım testlerimizde aynı gibi nerdeyse 🥰 ben gidip kan verdim valla dayanamadım daha fazla sende kan ver bence en garantisi o 🤗
Ya işte ben de sürekli sağlık ocağına gitmek istemiyorum pzt i bekleyeyim kan için direkt merkeze gidip vereyim diyorum çalışıyorum da çünkü sürekli git gel olmuyor 🙄 inşallah pozitiftir ikimizin de ya ne çıktı senin kan sonucun çok merak ettim 🧐

Ya işte ben de sürekli sağlık ocağına gitmek istemiyorum pzt i bekleyeyim kan için direkt merkeze gidip vereyim diyorum çalışıyorum da çünkü sürekli git gel olmuyor 🙄 inşallah pozitiftir ikimizin de ya ne çıktı senin kan sonucun çok merak ettim 🧐
Anladım canım haklısın o zaman bir iki gün daha bekleyip gitmek daha iyi olur senin için tek seferde kesin sonucunu alırsın 😊 12.30 gibi çıkar dediler beklemeye devam 🤩

Anladım canım haklısın o zaman bir iki gün daha bekleyip gitmek daha iyi olur senin için tek seferde kesin sonucunu alırsın 😊 12.30 gibi çıkar dediler beklemeye devam 🤩
Umut kapım gibisin şuan :KK48: Hadi inşallah dualarım seninle buradan laboratuvarda analizi yapan kişiye pozitif enerjimi yolladım :21:

Kizlar aranızda test gününden önce negatif olup sonra pozitif olan var mı

Transfer Sonrası Gün Sayısı
hCG(mlU/ml)
3​
5-9​
0-5​
4​
14​
5-450​
5​
21​
180-75​