Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

hiç kimse yok mu bana arkadaş olacak
Merhaba hanımlar ;
Bende 23 Kasımda ikinci denemem transfer olmuştu pozitif sonucu aldım çok şükür şuan iki aylığz ve kesemizide gördük ikizim olucakmış Allah kısmet ederse çok heyecanlı ve çok mutluyum ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Ay nasıl güzel bir haber canım darısı bize senin bereketin bizede sıçrasın inşallah

Merhabalar. Benim bugun 9. Günüm 7.8.9 günlerde test yaptım. Silik çıktı Dun8. Gun kan verdim 62 cıktı ama tam olarak bir cvp alamadim. Yarın 10. Gun tekrar vericem insallah yüksek çıkar. Sevinsem mi bilemedim.

Güzel çıkmış canım yarın da inşallah 2 kat artış olur çizgi koyulaşıyor mu

Merhaba benim de yarın 9.gün.ben de yarın kan vereceğim.çatlatma iğnesi var mıydı?

Bence gayet güzel çıkmış değerin yarın da iki kat artarsa herşey yolunda demektir benimde yarın 10.gün ama hala korkuyorum test yapmaya kaçıncı gün embriyosuydu acaba seninki

Bence gayet güzel çıkmış değerin yarın da iki kat artarsa herşey yolunda demektir benimde yarın 10.gün ama hala korkuyorum test yapmaya kaçıncı gün embriyosuydu acaba seninki
Bu 2 tedavim digerinde 5 gunden sonra hep test yaptim hic 2.cizgiy gormedik. Bundada 7. Gun basladim silik çıktı. 5. Gun cift embryo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…