- Konu Sahibi pembiss123
- #20.441
Ay hadi inşallah belirginliği çok baskın değil ama çok da güzel görünüyor valla ikinci çizgi daha da artarak ilerler inşallahCevaplarinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah belirginliği çok baskın değil ama çok da güzel görünüyor valla ikinci çizgi daha da artarak ilerler inşallahCevaplarinizi bekliyorum
Aslinda fotodan daha belirgin gercekte, amaa daha 5 gun bugun insallah vardirAy hadi inşallah belirginliği çok baskın değil ama çok da güzel görünüyor valla ikinci çizgi daha da artarak ilerler inşallah
Çok az çıkar sonra hergün bakmak istersin daha çok erken bak ben 6. Gün yaptım da erkenmiş 44 çıkmıştı çift embriyo hergün idrarda koyuluğa bakıyom şükür koyulaşıyorInsallah ya! Acaba kanda baktirsam cikar mi
Merhaba hanımlar ;hiç kimse yok mu bana arkadaş olacak
Ayy ne güzel var inşallah canımBakiin
Evde teste ne zaman belirgin olduu? Hayirli olsun canimÇok az çıkar sonra hergün bakmak istersin daha çok erken bak ben 6. Gün yaptım da erkenmiş 44 çıkmıştı çift embriyo hergün idrarda koyuluğa bakıyom şükür koyulaşıyor
Ay nasıl güzel bir haber canım darısı bize senin bereketin bizede sıçrasın inşallahMerhaba hanımlar ;
Bende 23 Kasımda ikinci denemem transfer olmuştu pozitif sonucu aldım çok şükür şuan iki aylığz ve kesemizide gördük ikizim olucakmış Allah kısmet ederse çok heyecanlı ve çok mutluyum ALLAH isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
4.gün 2 saat sonra çıkmıştıEvde teste ne zaman belirgin olduu? Hayirli olsun canim
Güzel çıkmış canım yarın da inşallah 2 kat artış olur çizgi koyulaşıyor muMerhabalar. Benim bugun 9. Günüm 7.8.9 günlerde test yaptım. Silik çıktı Dun8. Gun kan verdim 62 cıktı ama tam olarak bir cvp alamadim. Yarın 10. Gun tekrar vericem insallah yüksek çıkar. Sevinsem mi bilemedim.
Evet koyulasti. Fotograf ekleyemedim burayaGüzel çıkmış canım yarın da inşallah 2 kat artış olur çizgi koyulaşıyor mu
Merhaba benim de yarın 9.gün.ben de yarın kan vereceğim.çatlatma iğnesi var mıydı?Merhabalar. Benim bugun 9. Günüm 7.8.9 günlerde test yaptım. Silik çıktı Dun8. Gun kan verdim 62 cıktı ama tam olarak bir cvp alamadim. Yarın 10. Gun tekrar vericem insallah yüksek çıkar. Sevinsem mi bilemedim.
Benimkinden daha belirgin mi cikti?4.gün 2 saat sonra çıkmıştı
Bence gayet güzel çıkmış değerin yarın da iki kat artarsa herşey yolunda demektir benimde yarın 10.gün ama hala korkuyorum test yapmaya kaçıncı gün embriyosuydu acaba seninkiMerhabalar. Benim bugun 9. Günüm 7.8.9 günlerde test yaptım. Silik çıktı Dun8. Gun kan verdim 62 cıktı ama tam olarak bir cvp alamadim. Yarın 10. Gun tekrar vericem insallah yüksek çıkar. Sevinsem mi bilemedim.
Yok dondurulmus embriyo çift transfer oldu. 5.gunMerhaba benim de yarın 9.gün.ben de yarın kan vereceğim.çatlatma iğnesi var mıydı?
Vardır annesi sen inan onlaraAslinda fotodan daha belirgin gercekte, amaa daha 5 gun bugun insallah vardir
Bu 2 tedavim digerinde 5 gunden sonra hep test yaptim hic 2.cizgiy gormedik. Bundada 7. Gun basladim silik çıktı. 5. Gun cift embryoBence gayet güzel çıkmış değerin yarın da iki kat artarsa herşey yolunda demektir benimde yarın 10.gün ama hala korkuyorum test yapmaya kaçıncı gün embriyosuydu acaba seninki
Çatlama yok dondurulmus transfer olduMerhaba benim de yarın 9.gün.ben de yarın kan vereceğim.çatlatma iğnesi var mıydı?
Anladım hayırlısı olsun inşallah ben bebeğinin sana sıkı sıkı tutunduğuna inanıyorum yarında güzel haberlerini bekliyorumBu 2 tedavim digerinde 5 gunden sonra hep test yaptim hic 2.cizgiy gormedik. Bundada 7. Gun basladim silik çıktı. 5. Gun cift embryo