- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.481
Evet cogu kişinin bırakınca özellikle coraspirini lekelenmesı bitiyomuş. Benım lekelenmem gun içinde hiç yok sabahları fitille birlikle cok cok az kahverengi gelıyo içerde kanama alanıda goremedıler büyük ihtimal kan sulandırıcılardan. Amq kan sulandırıcıyı ben bırakmayı dusunmuyorum Hatta aptt diye bı test var kan sulandırıcılığını ölcuyo onu yaptrdım 38 üst aınır benım 45 cıkmış baya sulu kanım ama embrıyo buyudukce o dengelıcek benceCanım benim bitti çok şükür lekelenme fln da olmadı çok şükür.. Ama meraktayım kan sulandırıcıyı bırakınca başka sıkıntı olmasın?
Doktoruna güven gerisini de Allah’a bırak hayırlısıyla tutunuyor bence de bebişin canımKızlar Benim 5.gün embriyosu çift transferdi dün 6.günümde 17 küsürat cıktı doktorum 6.güne gore çok iyi dedi ama tedirginim inşallah artar :)
9-10 gibi kan vermeye gidicem hayırlı haberleri alırım inşallahGözün aydinnnn hamissinnnn
Dualarım seninle inşallah canım devamlı "Kunfeyekun" "Rabbi hebli mines salihin " "Rabbi yesir ve 'la tuassir Rabbi temmim bil hayr" oku . Kan verirken sonucu alirkenn9-10 gibi kan vermeye gidicem hayırlı haberleri alırım inşallah
Cok guzel cikmis hayal degil gercekEki Görüntüle 2742473 Kızlar günaydın bi bakar mısınız ikisini de aynı idrarla yaptım bu sabah ilk 10 dakika da böyle oldular nolur cevap yazın hayal görmüyorum dimi10. Günüm bugün
Yaa maşallah bariz hamișsin tebriklerEki Görüntüle 2742473 Kızlar günaydın bi bakar mısınız ikisini de aynı idrarla yaptım bu sabah ilk 10 dakika da böyle oldular nolur cevap yazın hayal görmüyorum dimi10. Günüm bugün
Maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsinYaaa kızlar hepinizden allah razı olsun3. Gün embriyosu olduğu için çok korkuyordum o yüzden erken test yapmak istemedim cumanın hayrına bugün yapayım dedim kan sonucunu yazarım çıkınca inşallah
3. Gün embriyosumuyduuu ben 5 sandım e o zaman süper yaa cok güzel cikcak kan değerinYaaa kızlar hepinizden allah razı olsun3. Gün embriyosu olduğu için çok korkuyordum o yüzden erken test yapmak istemedim cumanın hayrına bugün yapayım dedim kan sonucunu yazarım çıkınca inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallahYaaa kızlar hepinizden allah razı olsun3. Gün embriyosu olduğu için çok korkuyordum o yüzden erken test yapmak istemedim cumanın hayrına bugün yapayım dedim kan sonucunu yazarım çıkınca inşallah
Görmüyorsun canım çift çizgi var. Çatlatma iğnesinin üzerinden kaç gün geçti? Ben de şimdi kan verdim sonucu bekliyorumEki Görüntüle 2742473 Kızlar günaydın bi bakar mısınız ikisini de aynı idrarla yaptım bu sabah ilk 10 dakika da böyle oldular nolur cevap yazın hayal görmüyorum dimi10. Günüm bugün
Güzel haberler gelmeye devam ediyor çok sevindim canım inşallah daha da artar değerin sonra keseni görürsün sonra kalp atışını inşallahÇok şükür cıktı:)) 17 küsürat cıktı değerim şu yorumuna çok etkilenmistim abla Rabbime bin şükür
Güzel haberlerin bekliyoruz inşallah pozitifYaaa kızlar hepinizden allah razı olsun3. Gün embriyosu olduğu için çok korkuyordum o yüzden erken test yapmak istemedim cumanın hayrına bugün yapayım dedim kan sonucunu yazarım çıkınca inşallah
HayirlisiylaaaGüzel haberler gelmeye devam ediyor çok sevindim canım inşallah daha da artar değerin sonra keseni görürsün sonra kalp atışını inşallah
Benim ki taze transfer oldu canım çatlatma iğnesini 3 aralıkta vurmuştum ben. İnşallah hayırlı sonuçları alırsın bugünGörmüyorsun canım çift çizgi var. Çatlatma iğnesinin üzerinden kaç gün geçti? Ben de şimdi kan verdim sonucu bekliyorum
İnşallah dediğin gibi güzel çıkar canım3. Gün embriyosumuyduuu ben 5 sandım e o zaman süper yaa cok güzel cikcak kan değerin
Aynen öyle testte hayalet çizgi bile çıksa kein vardır yoksa çıkmıyor tesst valla bunu gördümÇok şükür cıktı:)) 17 küsürat cıktı değerim şu yorumuna çok etkilenmistim abla Rabbime bin şükür
Güzel haberlerle gel inşallahYaaa kızlar hepinizden allah razı olsun3. Gün embriyosu olduğu için çok korkuyordum o yüzden erken test yapmak istemedim cumanın hayrına bugün yapayım dedim kan sonucunu yazarım çıkınca inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?