Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canım benim bitti çok şükür lekelenme fln da olmadı çok şükür.. Ama meraktayım kan sulandırıcıyı bırakınca başka sıkıntı olmasın?
Evet cogu kişinin bırakınca özellikle coraspirini lekelenmesı bitiyomuş. Benım lekelenmem gun içinde hiç yok sabahları fitille birlikle cok cok az kahverengi gelıyo içerde kanama alanıda goremedıler büyük ihtimal kan sulandırıcılardan. Amq kan sulandırıcıyı ben bırakmayı dusunmuyorum Hatta aptt diye bı test var kan sulandırıcılığını ölcuyo onu yaptrdım 38 üst aınır benım 45 cıkmış baya sulu kanım ama embrıyo buyudukce o dengelıcek bence

Eki Görüntüle 2742473 Kızlar günaydın bi bakar mısınız ikisini de aynı idrarla yaptım bu sabah ilk 10 dakika da böyle oldular nolur cevap yazın hayal görmüyorum dimi 10. Günüm bugün
Yaa maşallah bariz hamișsin tebrikler kan sonucunu bekliyoruzzz bu arada 10. Gune kadar sabretmek büyük metanet,

Yaaa kızlar hepinizden allah razı olsun 3. Gün embriyosu olduğu için çok korkuyordum o yüzden erken test yapmak istemedim cumanın hayrına bugün yapayım dedim kan sonucunu yazarım çıkınca inşallah
3. Gün embriyosumuyduuu ben 5 sandım e o zaman süper yaa cok güzel cikcak kan değerin

Yaaa kızlar hepinizden allah razı olsun 3. Gün embriyosu olduğu için çok korkuyordum o yüzden erken test yapmak istemedim cumanın hayrına bugün yapayım dedim kan sonucunu yazarım çıkınca inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Eki Görüntüle 2742473 Kızlar günaydın bi bakar mısınız ikisini de aynı idrarla yaptım bu sabah ilk 10 dakika da böyle oldular nolur cevap yazın hayal görmüyorum dimi 10. Günüm bugün
Görmüyorsun canım çift çizgi var. Çatlatma iğnesinin üzerinden kaç gün geçti? Ben de şimdi kan verdim sonucu bekliyorum

Bu sabah bir erken gebelik bir de normal test yaptım var gibi sanki ama inşallah herşey yolundadir kizlar

Eklentiler

• IMG_20201218_064046.jpg
    222,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20201218_064008.jpg
    137,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20201218_063929.jpg
    182 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20201218_063922.jpg
    142,7 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…