- 25 Şubat 2016
- 188
- 153
- 103
- 30
- Konu Sahibi pembiss123
- #20.421
2.gun embriyosu ve bugün 10. Gün testin kaç çıktı canımBenim sonuç negatif kızlar demek ki daha zamanı var diyelim kan testi verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.gun embriyosu ve bugün 10. Gün testin kaç çıktı canımBenim sonuç negatif kızlar demek ki daha zamanı var diyelim kan testi verdim
Insallah Allah gonlunuzden geceni nasip etsin sizindeAnladım canım inşallah inşallah pozitiftir allahım gönlüne göre versin genelde silik görünce oluyor burdaki arkadaşlardan bilmiyorum ben hiç denemedim kan günümü bekliyorum
İnşallah canım haftaya salı kontrolüm var güzel şeyler duymak istiyorum belki iki kalp atışını da duyarımCanim benimde dun pembelik olmusti sabah corapirini 1 gun ic 1 gun icme dedi sanmiyorum birsey olmaz normal yolla kalankar hic icmiyo kan sulandirici bize onlem amacli veriliyo kanama olursa biraktiriliyo
Insallah canim hayirlisi neyse Rabbim onu nasip etsin insallahİnşallah canım haftaya salı kontrolüm var güzel şeyler duymak istiyorum belki iki kalp atışını da duyarım
Ay hadi inslalah atsana resminiDayanamayip yaptim testi, silik bir ikinci cizgi var flashe bakinca sevimeye korkuyorum ama
Ay hadi inslalah atsana resmini
Insallah ya, yani göruyorun???Var canim goruyorum bi golgelik insallah devami guzelce gelir
Evt var canim golgelik cok hafif yarin sabah yap inslaalh tekrarInsallah ya, yani göruyorun???
Bende gördüm canım varInsallah ya, yani göruyorun???
Allah sana sabır ve güç versin diğer denemeler için ümidini kırma olur mu sağlıkla zamanı gelince kavuş inşallah kuzunaBenim sonuç negatif kızlar demek ki daha zamanı var diyelim kan testi verdim
Var maşallahCevaplarinizi bekliyorum
Vae maşallah kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün bugün
Var var maşaşlah tutunmuşlar annesi yoksa inan hüç çıkmıyor bnm 4. Gün 2 saat sonra çıkmıştı3 tane 5 gun embriyosu bugun 5 gun! Ya insallah vardir, testi yaptintan bir 10 dakika sonra cikti bu ama
Insallah ya! Acaba kanda baktirsam cikar miVar var maşaşlah tutunmuşlar annesi yoksa inan hüç çıkmıyor bnm 4. Gün 2 saat sonra çıkmıştı