• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kuzum ben senın diğeri 5. Haftada diye bılıyodum hatta adetıme göre 2 hafta gerıden gelıyo dıyodun sanki bende transfere gore hesapla demiştim
Evet yavrum doğru adete göre 8 haftaligim ama transfere göre 6 haftaligim. Büyük olan yani o da küçük kese de 5+6da

bülent hoca ne diyor canım bu duruma birde ne kadara mal oldu toplam sana
Canım benım taa subatta olmuştu tüp bebegım anca koydurabıldım hiç maliyetı hatrlayamıyorum. Bülent hoca bu hafta ya da onumuzdeki hafta cagrmıştı zaten ama onu beklemeden başka doktorla başladım ben hata yaptım

Sağol canım teşekkür ederim ama gebelerde cevap vermiyor malesef yinede çok sağol sende de aynıysa biraz rahatlattı beni allah razı olsun allah sanada nasip etsin hakkını helal et 💙
Ne demek canım ne halkım var sanki ben gördükçe yazıyorum bilgi sahibi olduklarını inşallah sana da burdaki herkese nasip etsin allahım rahat ol sabret senle emin ol herşeyi yaşıyoruz aynı şekilde takma kafana kan gününde güzel sonuç almaya odaklan kuzum 🤲🏻❤️

He gülüm transfere göre hesapladı bat 25 ekim benim ona göre 8.haftada oluyorum. Digeri daha küçük ya o şu an 5+6. 5 gün gerideydi son kontrolde
İşte benımde kuzum gttgm doktor adete gore hesaplıyo 7 haftalık 8 haftalık diyo kalp yok kürtaj dıyo kactım o doktordan hemen tüp bebek oldgnu anlatamadım bir türlü başka doktora gttım o da transfere gore hesaplarsak transfer gunune 2 hafta koy su an 5+5 sin o da gunune uyumlu herşey dedı. Biz aslında transferımıze gore ayın 7 kasım gbi adet olmuş gbi oluyoruz

İşte benımde kuzum gttgm doktor adete gore hesaplıyo 7 haftalık 8 haftalık diyo kalp yok kürtaj dıyo kactım o doktordan hemen tüp bebek oldgnu anlatamadım bir türlü başka doktora gttım o da transfere gore hesaplarsak transfer gunune 2 hafta koy su an 5+5 sin o da gunune uyumlu herşey dedı. Biz aslında transferımıze gore ayın 7 kasım gbi adet olmuş gbi oluyoruz
O zaman benim küçük olan kese aslında tam haftasıyla uyumlu diğer büyük olan önde gidiyor transfer hesabında. Çünkü büyük kesede direk bebeği ölçtü yeğ cihazında hafta otomatik cıktı fetüsün ölçüsüne göre.

O zaman benim küçük olan kese aslında tam haftasıyla uyumlu diğer büyük olan önde gidiyor transfer hesabında. Çünkü büyük kesede direk bebeği ölçtü yeğ cihazında hafta otomatik cıktı fetüsün ölçüsüne göre.
Yanı genel olarak internete yazarsan transfer tarıhıne 2 hafta koyarsan gebelik haftan cıkıyo diyo dondurulmuş embrıyo hesaplamasında. Küçük olan için korkma bence haftasında o da. Daha yolk kesesnı gormuşsundur bebek oluşmaya başlamıştr yaklaşık 2 mm ama kalp atısı yoktur

Senın 5. Gun embrıyosuydu ya öndende gidebılır ama küçük olan haftasında
Kafam iyice allak bullak oldu 🤣 evet o hesaba göre benim küçük olan kese tam hafta Sonra diğeri önden gitmiş oluyor. Büyük kesede 2 mm fetüsün kalp atışını duydum geçen hafta küçük kesede yolk kesesi göründü fetüsü göremedik ama.
Sen anladığım kadarıyla kese gördün kalp mi duymadin?

Kafam iyice allak bullak oldu 🤣 evet o hesaba göre benim küçük olan kese tam hafta Sonra diğeri önden gitmiş oluyor. Büyük kesede 2 mm fetüsün kalp atışını duydum geçen hafta küçük kesede yolk kesesi göründü fetüsü göremedik ama.
Sen anladığım kadarıyla kese gördün kalp mi duymadin?
Kese gordum yolk gordum bebek oluşmaya başlamış ama kalbı daha duymadım tatlım

İlk denemem umarım gerekte kalmaz başka denemelere. İki kaliteli embiryom vardı ikisininde koyduk. Allah korusun olmazsa sil baştan olacak herşey. 😔
İnşallah inşallah. İyi düşün iyi olsun :) arkadaşlarım ne hissediyosun diye soruyo, valla bişey hissetmiyorum diyorum :) duygusuzlaştıö galiba artık 🙈 sende durumlar nasıl

Back