- Konu Sahibi pembiss123
- #20.401
5 gun, ve 5 gun emriyosu 3 taneKacinci gundu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gun, ve 5 gun emriyosu 3 taneKacinci gundu
Sabah daha çok beta hormonu salgılandigi soyleniyir Ama bu akşam yapacaksan iki üç saat idrara çıkma 3 tane olduğu için çıkma ihtimali yüksekIlk idarla daha iyi mi cikar?
Ayyy kalbim yerinden cikicaak tamam ozaman yarin sabak ilk is test yapmaakSabah daha çok beta hormonu salgılandigi soyleniyir Ama bu akşam yapacaksan iki üç saat idrara çıkma 3 tane olduğu için çıkma ihtimali yüksek
Yarın ilk yada 2.idrarla su cok icmeden yap5 gun, ve 5 gun emriyosu 3 tane
Bekliyoruz pozitif resmini canimAyyy kalbim yerinden cikicaak tamam ozaman yarin sabak ilk is test yapmaak
InsallahBekliyoruz pozitif resmini canim
Amin amin. . Bende öyle aldığımız hormon ilaçları da bence psikolojim izi altüst ediyor . Ama bir an önce geçsin istiyorum vakit hatta acaba pazar günü test yapsam mı diyorum ? Çok mu erkenn kiİnşallah inşallah. İyi düşün iyi olsun :) arkadaşlarım ne hissediyosun diye soruyo, valla bişey hissetmiyorum diyorum :) duygusuzlaştıö galiba artık sende durumlar nasıl
Cok uzuldum kacinci gundu bugun?Benim sonuç negatif kızlar demek ki daha zamanı var diyelim kan testi verdim
Kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gününde bakmış oldun canım herşeyde bir hayır vardır bebeğin en hayırlı zamanda gelecektir hiç sıkma canını rabbim izin verdikçe çabalamaya devam edicez hepimizBenim sonuç negatif kızlar demek ki daha zamanı var diyelim kan testi verdim
Transfer günüyle 10.gunCok uzuldum kacinci gundu bugun?
2.gun embriyosuyduKaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gününde bakmış oldun canım herşeyde bir hayır vardır bebeğin en hayırlı zamanda gelecektir hiç sıkma canını rabbim izin verdikçe çabalamaya devam edicez hepimiz
Canım benim bitti çok şükür lekelenme fln da olmadı çok şükür.. Ama meraktayım kan sulandırıcıyı bırakınca başka sıkıntı olmasın?Canım benımde sabahları fitil kahverengı olarak gerı gelıyo. Kanama alanı yok rahımde dun baktı oksapar 6000 coraspirin 100 mg kullanıyorum pıhtılaşma sorunum var ama kan testınde fazla sulanmış gbi gorunuyor kanım. Acaba dıyorum oksapar ve corasprın mı tetıklıyo senın gectı mı kan sulandırıcıları bırakınca lekelenme ya da kanaman?
Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun moralin bozma pes etmek yokBenim sonuç negatif kızlar demek ki daha zamanı var diyelim kan testi verdim
Aynen canım hayırlısı ne yapalım nasipten öteye yokÇok üzüldüm canım hayırlısı olsun moralin bozma pes etmek yok
Canim benimde dun pembelik olmusti sabah corapirini 1 gun ic 1 gun icme dedi sanmiyorum birsey olmaz normal yolla kalankar hic icmiyo kan sulandirici bize onlem amacli veriliyo kanama olursa biraktiriliyoCanım benim bitti çok şükür lekelenme fln da olmadı çok şükür.. Ama meraktayım kan sulandırıcıyı bırakınca başka sıkıntı olmasın?
İnşallah bebişin tutunmuştur canım Güzel düşünelim güzel olsun . Dondurulmuş emriyomudu transferinMerhzba hanimlar transferimin bugun 5.gunü 2 sdet 5.gun embriyosu transfer edildi bugun test yaptim 2 dakika icinde golge gibi 2.çizgi çikti sonradan biraz koyulaşti bariz görünüyor acaba çatlatma ignesinin etkisi geçmemis olabilirmi 5 aralikta vurulmustum
Allah razi olsun cümleten inşallah hayir taze transferİnşallah bebişin tutunmuştur canım Güzel düşünelim güzel olsun . Dondurulmuş emriyomudu transferin
Anladım canım inşallah inşallah pozitiftir allahım gönlüne göre versin genelde silik görünce oluyor burdaki arkadaşlardan bilmiyorum ben hiç denemedim kan günümü bekliyorumAllah razi olsun cümleten inşallah hayir taze transfer