Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

İnşallah inşallah. İyi düşün iyi olsun :) arkadaşlarım ne hissediyosun diye soruyo, valla bişey hissetmiyorum diyorum :) duygusuzlaştıö galiba artık sende durumlar nasıl
Amin amin. . Bende öyle aldığımız hormon ilaçları da bence psikolojim izi altüst ediyor . Ama bir an önce geçsin istiyorum vakit hatta acaba pazar günü test yapsam mı diyorum ? Çok mu erkenn ki

Canım benim bitti çok şükür lekelenme fln da olmadı çok şükür.. Ama meraktayım kan sulandırıcıyı bırakınca başka sıkıntı olmasın?

Canım benim bitti çok şükür lekelenme fln da olmadı çok şükür.. Ama meraktayım kan sulandırıcıyı bırakınca başka sıkıntı olmasın?
Canim benimde dun pembelik olmusti sabah corapirini 1 gun ic 1 gun icme dedi sanmiyorum birsey olmaz normal yolla kalankar hic icmiyo kan sulandirici bize onlem amacli veriliyo kanama olursa biraktiriliyo

Merhzba hanimlar transferimin bugun 5.gunü 2 sdet 5.gun embriyosu transfer edildi bugun test yaptim 2 dakika icinde golge gibi 2.çizgi çikti sonradan biraz koyulaşti bariz görünüyor acaba çatlatma ignesinin etkisi geçmemis olabilirmi 5 aralikta vurulmustum

İnşallah bebişin tutunmuştur canım Güzel düşünelim güzel olsun . Dondurulmuş emriyomudu transferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…