- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.381
Evet yavrum doğru adete göre 8 haftaligim ama transfere göre 6 haftaligim. Büyük olan yani o da küçük kese de 5+6daKuzum ben senın diğeri 5. Haftada diye bılıyodum hatta adetıme göre 2 hafta gerıden gelıyo dıyodun sanki bende transfere gore hesapla demiştim
Canım benım taa subatta olmuştu tüp bebegım anca koydurabıldım hiç maliyetı hatrlayamıyorum. Bülent hoca bu hafta ya da onumuzdeki hafta cagrmıştı zaten ama onu beklemeden başka doktorla başladım ben hata yaptımbülent hoca ne diyor canım bu duruma birde ne kadara mal oldu toplam sana
Ne demek canım ne halkım var sanki ben gördükçe yazıyorum bilgi sahibi olduklarını inşallah sana da burdaki herkese nasip etsin allahım rahat ol sabret senle emin ol herşeyi yaşıyoruz aynı şekilde takma kafana kan gününde güzel sonuç almaya odaklan kuzumSağol canım teşekkür ederim ama gebelerde cevap vermiyor malesef yinede çok sağol sende de aynıysa biraz rahatlattı beni allah razı olsun allah sanada nasip etsin hakkını helal et
İşte benımde kuzum gttgm doktor adete gore hesaplıyo 7 haftalık 8 haftalık diyo kalp yok kürtaj dıyo kactım o doktordan hemen tüp bebek oldgnu anlatamadım bir türlü başka doktora gttım o da transfere gore hesaplarsak transfer gunune 2 hafta koy su an 5+5 sin o da gunune uyumlu herşey dedı. Biz aslında transferımıze gore ayın 7 kasım gbi adet olmuş gbi oluyoruzHe gülüm transfere göre hesapladı bat 25 ekim benim ona göre 8.haftada oluyorum. Digeri daha küçük ya o şu an 5+6. 5 gün gerideydi son kontrolde
Bende bu cumartesı tam 6 haftalık olcamEvet yavrum doğru adete göre 8 haftaligim ama transfere göre 6 haftaligim. Büyük olan yani o da küçük kese de 5+6da
Sende lucrın vurulmuştun ya bzm tedavı aynı zatenEvet yavrum doğru adete göre 8 haftaligim ama transfere göre 6 haftaligim. Büyük olan yani o da küçük kese de 5+6da
O zaman benim küçük olan kese aslında tam haftasıyla uyumlu diğer büyük olan önde gidiyor transfer hesabında. Çünkü büyük kesede direk bebeği ölçtü yeğ cihazında hafta otomatik cıktı fetüsün ölçüsüne göre.İşte benımde kuzum gttgm doktor adete gore hesaplıyo 7 haftalık 8 haftalık diyo kalp yok kürtaj dıyo kactım o doktordan hemen tüp bebek oldgnu anlatamadım bir türlü başka doktora gttım o da transfere gore hesaplarsak transfer gunune 2 hafta koy su an 5+5 sin o da gunune uyumlu herşey dedı. Biz aslında transferımıze gore ayın 7 kasım gbi adet olmuş gbi oluyoruz
6+0 mı olcan yani cumartesi tamBende bu cumartesı tam 6 haftalık olcam
Yanı genel olarak internete yazarsan transfer tarıhıne 2 hafta koyarsan gebelik haftan cıkıyo diyo dondurulmuş embrıyo hesaplamasında. Küçük olan için korkma bence haftasında o da. Daha yolk kesesnı gormuşsundur bebek oluşmaya başlamıştr yaklaşık 2 mm ama kalp atısı yokturO zaman benim küçük olan kese aslında tam haftasıyla uyumlu diğer büyük olan önde gidiyor transfer hesabında. Çünkü büyük kesede direk bebeği ölçtü yeğ cihazında hafta otomatik cıktı fetüsün ölçüsüne göre.
Senın 5. Gun embrıyosuydu ya öndende gidebılır ama küçük olan haftasında6+0 mı olcan yani cumartesi tam
Kafam iyice allak bullak olduSenın 5. Gun embrıyosuydu ya öndende gidebılır ama küçük olan haftasında
Kese gordum yolk gordum bebek oluşmaya başlamış ama kalbı daha duymadım tatlımKafam iyice allak bullak olduevet o hesaba göre benim küçük olan kese tam hafta Sonra diğeri önden gitmiş oluyor. Büyük kesede 2 mm fetüsün kalp atışını duydum geçen hafta küçük kesede yolk kesesi göründü fetüsü göremedik ama.
Sen anladığım kadarıyla kese gördün kalp mi duymadin?
Ee her sey yolunda o zaman süperKese gordum yolk gordum bebek oluşmaya başlamış ama kalbı daha duymadım tatlım
Kaçıncı günün bugün canım kacıncı gün emrbiyosuGebeliktesti aldim, sizce bugun denersem birsey cikar mi eger varsa?
Bugun 5 gun, ve 5 gun embriyosuKaçıncı günün bugün canım kacıncı gün emrbiyosu
İnşallah inşallah. İyi düşün iyi olsun :) arkadaşlarım ne hissediyosun diye soruyo, valla bişey hissetmiyorum diyorum :) duygusuzlaştıö galiba artıkİlk denemem umarım gerekte kalmaz başka denemelere. İki kaliteli embiryom vardı ikisininde koyduk. Allah korusun olmazsa sil baştan olacak herşey.
Kacinci gunduGebeliktesti aldim, sizce bugun denersem birsey cikar mi eger varsa?
Ilk idarla daha iyi mi cikar?Sabah ilk idrarla yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?